Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szkocka lampka

Juz od dawna powinnam regularnie uprawiac seks...

Polecane posty

Gość ccccxxxxx
i jeszcze pisze o tym, ze dwum facetom juz dupy dawala :o

Gość racja racja
właz na czat ,byłas tam kiedys? to własnie dla takich jak ty miejsce na poczatek ja słyszałam o wielu małzenstwach które sie tak poznały i tworze udane zwiazki troszke fiksujesz bo dawno chłopa nie miałas

moj byly juz facet wyhaczyl mnie 4.5 roku temu tez na GG... :D Kolezanka ma meza, ktorego poznala na GG tydzien przed nami... :D trza uwierzyc w siebie :D

Gość racja racja
pseudoefedryna dobrze mowi! wodki jej dac!!!!!! a co ci szkodzi spróbowac?

no, i co na tym czacie...? Mialam znajomego z czata, spotkalismy sie dwa razy i mnie olał, ale tez jakiś taki był... hehehe, nieśmiały, i po przejściach.... Troche sie zniechęciłam.

dajcie spokój - toć tam kupę łajz i zboczeńców siedzi, frustratów.... :o niektórzy mają kobiety za nic...ech

Gość racja racja
a tam nie "filozuj" ino idz czatowac mozesz ich potestowac a co!

Gość racja racja
lulu a skad to wiesz?

Gość racja racja
pseudoefedryna ma znow racje widac doswiadczona dziewucha z niej ide moje starsze panie bo mi dzieci płacza ale potem zajrze do was papapa

poza tym jest jeszcze GG, skype... \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ napijmy sie wiec!!! :D

jak sie wchodzi na czat to tylko: a jakie masz cycuszki? a mam ci polizać? a masz ochote na uległego..? a obciagniesz mi..? jak tu w tym gnoju perły szukac....

no to weszłam na regionalny :o no sorry, ale ja tak zdesperowana nie jestem, żeby jechać do obcego faceta na 1ą w noccy, bo on mnie zaprasza...:o:o

Trzeba probowac... Nie wiem moze ja mam jakies szczescie, ze mi sie trafiaja normalniejsi... 3 tygodnie temu zaklikalam na GG do chlopaka, jestesmy umownieni na 21.06, bo teraz na urlop pojechal... Wymienilismy sie fotkami, w tym tygodniu duzo klikalismy ze soba... Z gadki widac, ze chlopak spoko, kiedys ktos go w zyciu zranil (kobieta znaczy sie), ale daje rade... super poczucie humoru :D jak bedzie w realu to sie okaze, ale przeciez od razu z nim do oltarza nie ide :P

Gość racja racja
a co złego w tym ze o cycuszki pyta? zdrowy facet znaczy i pofiglowac chce

Gość racja racja
ucz sie od niej co ci szkodzi mozesz sie z kims umowic isc obejrzec go z ukrycia w wybranym miejscu jak nie w twoim typie nie podejdziesz nic nie stracisz a moze a noz widelec znajdziesz swoja druga połowke

Gość racja racja
:D:D:D:D:D:D

racja, bo ja mam akurat kompleks na punkcie cycuszków, i to pytanie akurat sprawia ze zaczynam sie wsciekac... h ahahahahahhaa!

Gość racja racja
słuchaj sa tacy co lubia małe a nie lubia duzych i odwrotnie jak masz małe cycki szukaj takiego co takie lubi i juz

Gość racja racja
ja tez miałam małe.............kiedys hahaha

racja, ty jesteś jak balsam na ranę....:) nie odchodź! ja na razie spadam, obowiazki wzywają, ale przyjde później pomarudzić...

ja tez bym chciala miec wieksze, ale coz!! Nie bede se operacji przeciez robic!! Podobaja sie facetowi takie, to niech bierze, nie to nie! Krotka pilka!! heheeh Do odwaznych swiat nalezy zreszta!! Szkoda zycia na smutki!! :D

Gość racja racja
o i swiete słowa pseudoefedryna sorki musze isc papap