Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szkocka lampka

Juz od dawna powinnam regularnie uprawiac seks...

Polecane posty

Gość racja racja
ale ona mowia ze faceci sa ...fuj nie dogodzisz starej pannie

Gość racja racja
z obcym nie to z kim? z bratem ?to kazirodztwo !

Gość heh tez tak sobie myslalam
pare lat temu, mialam wtedy 22 lata i pomyslalam sobie tak samo, ze juz od dawna powinnam regularnie uprawiac seks-szczegolnie z moim temperamentem, jak pomyslalam tak zrobilam, weszlam na czata, w zalewie idiotow od czasu do czasu trafia sie jakis diament, no i seks regularny razem z nim sie tez pojawil.

Gość super geile
ja poznalam na necie mojego obecnego faceta, jestesmy razem juz 8 miesiecy.. mam 28 lat, pozory moga mylic, sprobuj wszytskiego, nawet netu.. w twoim wieku to nie zabardzo normalne, ze mialas tak malo sexu.... sorry

Gość racja racja
stara panna i wydziwianie ---nieodłaczne jej atrybuty jesli czekasz na rycerz a na białym rumaku to sie rozczarujesz takie rzeczy to tylko w bajkach ...i w ERZE

Gość racja racja
skoro masz 31 lat jestes stara-pogodz sie z tym

Gość racja racja
ja ci cos poradze : łepek nizej, usmiech na gebie i znajdzie sie jakis ktos

racja racja a ty jesteś przygłupawa, i jak tu dłużej posiedzisz zirytujesz mnie jeszcze bardziej dziewucho, i usłyszsysz więcej nieprzyjemnych rzeczy. Spadaj.

Gość racja racja

Gość racja racja
ja mam 30:) no i starawa juz jestem co prawda to prawda

Gość ccccxxxxx
ja pier... 31 lat i taka glupia. nie wiem po co kobito piszesz na forum o tym, ze chce ci sie ruchac. troche wstydu nie zaszkodzi. a tak poza tym to jestes taka glupia czy nie wiesz, ze jest tez na kafeterii dzial erotyczny i tam sa takie tematy

Gość racja racja
wal nieprzyjemne rzeczy------- mnie to nie rusza stara juz jestem i nic mnie nie zdziwi a tymbardziej od nie dopieszczonej starszawej panienki faktycznie----------- chłopa ci trza!!!

Gość racja racja
spoko lampeczko szkocka u mnie luzik ja lubie sie posmiac i powiem ci ze faktycznie smieszniej mi jak se "pukne "wiec rzeczywiscie brakuje ci tego oj brakuje

racja racja, racje to ty masz... :) Fakt, najgorsze jest to ze ten facet sprzed roku pokazał mi jak może byc fajnie, i pewnie po tamtym trudno sie jest pogodzić z brakiem... Frustratka sie ze mnie robi, agresorka, widze to przeciez, nie wiem co poradzic.... :(

Gość racja racja
komplet odziezy trumiennej czeka juz na mnie w szafie i maz i dzieci wiedza w jakim miejscu i jak odziana chce spoczac memento mori

lampka - noz mowie!! Zabierz sie do szukania!! Zaden wstyd!! Ja se jednego wlasnie wyhaczylam przypadkiem na GG.... bedzie co bedzie :D zreszta, nie wierze w przypadki... tak mialo byc :D