Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorusek...

CZY TO ROBAKI???

Polecane posty

Gość chorusek...

Witajcie!! Mam ogromna prosbe czy ktos moze poradzic mi co sie ze mna dzieje i co moge zrobic :( Juz od jakiegos czasu boli mnie brzuch a czasem tak sie to nasila ze nie moge np usnac czy usiedziec bo nie moge znalezc sobie miejsca... Z kibelka korzystam czesciej niz zazwyczaj i w ogole caly czas mam wrazenie jakbym miala pelen brzuch i jakby cos mi sie tam przelewalo. Poza tym czesem miewam dziwne uczucie w ustach takie jakby metaliczne i jakby chcialo mi sie zwymiotowac, a dodatkowo na jezyku mam czerwone plamy (cos jak jezyk geograficzny) teraz juz sa bledsze ale na poczatku byly mocno czerwone i czuje sie strasznie oslabiona...

Gość chorusek...
Moj lekarz pierwszego kontaktu jest na urlopie wiec poszlam do innego ktory przyjmowal w zastepstwie... i tylko mnie babka wkurzyla! Powiedziala ze jezyk widocznie taki mam ze ona nie da mi zadnego skierowania na badania ani nic bo nie ma ich duzo (i powiedziala ze moge zobic sobie prywatnie badanie bo nie jest drogie!!! i jej cytat "tansze od farbowania wlosow" a co z pieniedzmi ktore place na cholerna sluzbe zdrowia!!!) i mam byc pod obserwacja swojego lekarza! Tak mnie ta baba wkurzyla ze nawet nie wiedzialam co jej odpowiedziec! I dalej nie wiem co mi jest zle sie czuje a moja lekarka wraca dopiero za ponad tydzien... Czy to moga byc jakies robaki w organizmie??

Gość madziia
moga ale jaknie zrobisz badan to nic pewnego