Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jja zapytam

wakacje-Łeba

Polecane posty

Gość a jja zapytam

jadę w tym roku do Łeby (w podróż poślubną;) ) chciałabym, żeby wypowiedziały się osoby, które tam były. Czy jest tam jakiś super/hipermarket, jeżeli nie, to czy w sklepach jest bardzo drogo (może jakieś przykładowe ceny...), co z jedzenia warto wziąć z domu. Proszę o wszelkie praktyczne rady, ponieważ tak wyszło, że to mój pierwszy wyjazd nad morze i nie za bardzo jestem zorientowana... Pozdrawiam!

Gość zarobka
Ja mogę tylko powiedzieć ,ze są tam piękne plaże i piekne wydmy :) (tzn. okolice łeby). Zazdroszczę :). Zyczę miłego wypoczynku.

Gość a jja zapytam
dziękuję:)

Gość wakacjełeba
ja byłam w ub roku, ceny , jeśli chodzi o jedzenie, to w sklepach normalne, w knajpach, takie same jak w knajpach w moim mieście, rybki nawet tańsze:), za to za nocleg trzeba sie wykosztować, my za pokój 3 osobowy z łazienka płaciliśmy 100 zł za dobę, a warunki wcale nie były super luksusowe

Gość a jja zapytam
my płacimy 30 zł za dobę/osoba w dwuosobowym pokoju, łazienka, jak pamiętam, jedna na dwa pokoje, TV i radio w pokoju. Nieduża kasa, więc i luksus też niewielki, ale nie mamy zamiaru narzekać:) Tak więc nie opłaca się brać nie wiadomo czego z domu, skoro ceny jak wszędzie. Dzięki za info, jeżeli ktoś jeszcze coś może powiedzieć to będę wdzięczna:)

Gość illuś
Łeba jest cudowna... chociaz wszedzie daleko... kobieto... jedziesz nad morze a przejmujesz sie supermarketem:D:D daj spokoj i baw sie dobrze ze swoim ukochanym