Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne pytanie

GUZEK W POCHWIE????

Polecane posty

Gość dziwne pytanie

na forum plodnosc i antykoncepcja/ginekolog za bardzo nikt sie nie zaiteresowal moim tematem wiec moze tu?? dziwne pytanie mam dziwne pytanie dla niekorych moze byc nawet smiszne ale prosze o powazne wypowiedzi. niepokoi mnie to ze w pochwie mam taki jakby guzek, taka jakby fasolke czy cos. co to moze byc??? mam 18 lat i jeszcze chyba do konca nie zna,m swojej budowy ciala prosze o pomoc [08.06] 18:42 dziwne pytanie [08.06] 18:50 o boszeeeee nie wiem moze to szyjka macicy?? a gdzie to dokladnie jest??? [08.06] 18:51 dziwne pytanie to jest taki dzyndzelek wystaje mi w pochwie. nawet nie wiem jak to opisac. boje sie ze to cos powarznego

Gość dziwne pytanie
prosze odpowiedzcie mi:)

Gość dziwne pytanie
buuuuuuuuuuuuuu nikt nie wie????????

KOBIETKO IDZ DO LEKARZA PO CO GDYBAC TO NIE JEST STRASZNA WIZYTA A ZAWSZE BEDZIESZ PEWNA

Gość jak fasolke to
to pewnie cionza :)

Gość a może po prostu
łechtaczka? :D:D:D:D:D

Gość jak fasolke to
albo przerosnieta cewaka moczowa :P

Gość dziwne pytanie
no wiem ze musze isc do lekarza ale myslaalm ze moze wiecie:( myslaalm ze moze ktoras z Was tez takie cos ma ale okazuje sie ze to jednak cos nienormalnego:( smutno mi...

Gość G Point

Gość pomarzyć zawsze mozna
nie smuć się . Ciagle słysze idz do lekarza -- zaraz mnie ktoś zlinczuje ale jeszcze nie byłam u ginekologa i jakos się nie wybieram .

Gość dziwne pytanie
to na pewno nie pkt g . to taka jakby kosc twarde cos

Gość dziwne pytanie
:(

Gość dziwne pytanie
mam pytanko jeszcze jedno moze ktos zna odpowiedz:) jezeli ten moj dzyndzel to rzeczywiscie szyjka macicy to co sie z nia dzieje jak wchodzi tam penis??? przeciez ten dzyndzel sie nie kuczy ani nie znika. co sie z nim dzieje?? wiem ze moze to moje pytanie brzmiec dziwnie ale prosze o powazne potraktowanie tematu:):D:D:D:DD:DD

Gość pf
a może byś tak dokładniej określiła w którym miejscu jest ten "dzyndzel"? :o jak sobie włożysz palec to wyczuwasz go czubkiem palca na końcu czy może na ściance górnej (od brzucha) czy też dolnej od tyłka? :D a może jeszcze gdzie indziej :D

Gość dziwne pytanie
no kurcze nie powiem Ci dokladnie bo to wyczul moj chlopak i caly czas to czuje. ja nie lubie wkladac tam paluchow. ale to jest chyba od strony brzucha . ale tak przypuszczam. jezeli to jest szyjka macicy to mam chyba plytka pochwe:(

Gość Aga 1523
Przestań się zamartwiac tylko sprawdź to u ginekologa. Pozdrawiam

Gość pf
jeśli na ściance pochwy to raczej nie jest to szyjka :D szyjka jest na końcu

Gość dziwne pytanie
dziekuje za wszystkie odpowiedzi:)

Gość to nic innego
tylko szyjka macicy. Nie martw się.powiększa się i pomniejsza w zależności od dnia cyklu. ps. a do tej zorientowanej:cewka moczowa nie znajduje się wewnątrz pochwy. pozdrawiam lekarz

Gość dziwne pytanie
a naprade poprzednia wypowiedz byla od lekarza???

Gość to nic innego
naprawdę. ale wizyta w twoim wieku nie zaszkodzi-chyba już współżyjesz...także umów się na wizytę i lekarz rozwieje twoje przypuszczenia.

Gość e3rt4y
pochwa nie jest gladka powierzchnia sa tam rozne "narosla"mysle ze to normalna jej" uroda"kiedys zauwazylam moze wargi sromowe ze jedna jest duza a druga mniejsza ale okazalo sie ze to normalne pozdro

Gość dziwne pytanie
ale drogi Lekarzu mam pytanie jeszcze!!!! nie odchodz:) jak to jest szuyjka macicy i jest wyczuwalna palcem to jak peniis wchodzi o przeciez dochodzi do tej szyjki i na nia napiera. co sie wtedy z nia dzieje?????? przepraszamm za tak infantylne pytania ale jestem niedoinformowana:D:D:D:D

Gość sylwucha
powiem tak...to raczej normalne. Mnie tez sie czasami tak robi...to jest taka grudka i ona sie robi twarda jak groch a potem peka..i leci z tego roba czy cuś;/ a jęsli sia tak martwisz tym to idz do lekarza.. a włanie..takie cos sie robi nie tylkow pochwie ale i na zewnątrz..tzn.np.na sromie a to tylko dlatego ze skóra nie oddycha i zapaca sie... jak cos to pisz na @ pozdrawiam

Gość dziwne pytanie
co peka??? mi nic nie peka!!! albo o tym nie wiem:/ ale z tym pekaniem to juz chyba zart co????

Gość to nic innego
pochwa jest "instrumentem" dopasowującym się do kształtu.Układa się też w zależności od napięcia mięśni, rozluźnienia, stanu pęcherza i jelita grubego. Rozciąga się , zmienia swoją pojemność... szyjka macicy raczej nie przeszkadza. czasem, w zależności od dnia cyklu, szyjka unosi się i rozwiera się w niej otwór i wtedy możemy odczuwać np. ból podczas stosunku w pozycji "od tyłu"-ale to już indywidualna sprawa związana z indywidualnością bydowy każdej kobiety...

Gość dziwne pytanie
ale Lekarzu skoro ta szyjka jest tak blisko ze mozna ja wyczuc palcem to nie znaczy ze mam krotka=plytka pochwe?? dziekuje Ci Lekarzu za wypowiedzi. juz nie bede Cie meczyc ale odpowiedz jeszcze na to pytanie:)

Gość to nic innego
nie no sylwucha to mnie rozbawiła. dziewczyno nie pisz takich bzdetów bo jeszcze ktoś uwierzy....mam nadzieję że to miał być kiepski żart.

Gość to nic innego
nie, umiejscowienie szyjki nie oznacza końca pochwy.

Gość dziwne pytanie
dziekuje Ci Lekarzu za porady. uspokoiles/as mnie troche chociaz do gin musze szybko isc.... :) pozdrawiam:D:D:D:D:D