Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klocek lego

nie chce piosenki cudownych rodziców mam

Polecane posty

Gość a ja mialam z koleii
Radość najpiękniejszych lat A.Jantar (wykonanie N.Kukulskiej wraz z innymi artstami). Orkiestra włączyła tylko refren. My w tym czasie wręczyliśmy kwiaty i koniec. Wszystkim się podobało. A nie chcieliśmy natomiast \"Cudownych rodziców mam\" potem tańczenia w kółku i trzymania się za ręce. Dla nas byłaby to niepotrzebna i krępująca szopka. A tak wybrnęliśmy i było bardzo fajnie

Gość tami34
Iskra słónca Maćka Molędy

Gość Po co takie szopki
Wam to sie juz poprzewracalo w .. . Zero inwencji tworczej. zero kreatywnosci. WSZYSTKIE WESELA TAKIE SAME!!!

Gość ja nie chę...........
.żadnej piosenki dla rodziców. ale co by powiedziały starsze ciotki, babcie...chyba by mnie przeklęły.

Gość starsze ciotki
i babki?? chyba w ich czasach tego nie bylo? ja mialam wesele w 91'i nikt o niczym takim nie slyszal jak piosenki dla rodzicow..... bez przesady.

Gość flori_art
'Mój stały ląd' Krystyny Giżowskiej - polecam

A może piosenka ze \"Skrzypka na dachu\"? \"Sunrise, sunset\" sie nazywa. Śpiewaja tam i rodzice i dzieci, które właśnie danego dnia sie pobierają.Rodzice patrzą na dzieci i zastanawiają się, kiedy te maluchy urosły, jak to szybko ten czas minął. Z kolei dzieci opowiadją o tym jak widzą małżeństwo swych rodziców. Nie każdemu może się podobać, generalnie jest to utwór, przy którym można poprosić rodziców do tańca. a tu link z wrzuty http://cineczka.wrzuta.pl/audio/93UIJFtP0v/skrzypek_na_dachu_sunrise_sunset

U mnie było "Sunrise, sunset" :) ale to ma sens wtedy, gdy rodzice dobrze znają angielski, bo nie jest to "ogólnie znany przebój" i jego magia działa tylko przy dobrym zrozumieniu słów;)

Gość Ale jest jego polska werskja
niestety śpiewa ją Zdzisława Sośnicka i tekst nieco inny.

Ja mam pewien pomysl, mnie jak widac na innym watku wesele to jeszcze nic pewnego, ale z gory wiedzialam od zawsze ze nie bede chciala cudownych rodzicow mam. Zamiast tego proponuje: poszukajcie duzo wspanialych zdjec waszych od dziecinstwa z rodzicami po przedszkole, szkole, kolonie do teraz. Zrobcie ladna prezentacje z tego a w tle zapodac wasze piosenki z dziecinstwa. Jesli do mojego slubu dojdzie, to tak wlasnie bedzie, potem kwiatki i kilka slow szepnietych do rodzicow. Polecam :)

Gość hvb
prezentacje ? na weselu?

Kilka razy widziałam już takie prezentacje:) Czasami to są właśnie takie zdjęcia z muzyką dla Rodziców (wśród nich koniecznie takie zdjęcia, jak dumni młodzi rodzice trzymają Was na rękach;) ), a raz Młoda zrobiła taką prezentację Młodemu, który miał akurat tego dnia urodziny i też było fajnie:) Tylko trzeba zadbać o rzutnik, tło itd.

A co za problem z prezentacja :) Zaden :) Napewno sie jakis chetny komputerowy zapaleniec w rodzinie tym zajmie :) Swiatlo przygaszone, i takie zdjecia sie pojawiajace jeden za drugim, w tle muzyka \"fasolek\" albo kogos takiego ;) Smiesznie napewno ale i wzruszajaco. Napewno inaczej niz tanczenie w koleczko do cudownych rodzicow mam

Gość natkak
przepiekna piosenka :'TO DZIEKI WAM" polecam moj slub dopiero za pol roku a decyzja podjeta :)

Gość mam dla ciebie piosenkę
We are family!!! bla bla bla cos tam. to jest fajne!!!

"To dzięki wam" ta piosenka to jest coś co zastąpi zapewne "Cudownych rodziców.."Może ten utwór nie sprosta wymogom wyższych sfer i przysłowiowego wesela z bajki,ale to ich problem:)

Gość muiiikk
mały chór wielkich serc - dzięki wam