Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Kto ma najwięcej postów na koncie? Ja mam już pewien dorobek 473 ale sa większe

Polecane posty

no to ja sie do was nie umywam hehehe pewnie dlatego ze jestem tu od niedawna ale poczekajcie jeszcze sie rozkrece hehehe:P:P:P

a co prowadzisz statystykę. chcesz im dorównać?? spędż cały dzień przed kompem i zakładaj co sekundę nowy topik !!!!!!! może nawet znajdziesz się w czołówce , no ale co ci to da????:P

do lalalalal zastanawia mnie jedna kwestia a mianowicie jak po kilku zdaniach stwierdzasz czy ktoś ma czy nie poczucie humoru. Nie ma co dobra jesteś gratulacje:P

zwykla- bo strasznie sie czepiasz. chyba masz ciezki dzien co?:P:P to jest forum wiec bede pisac co mi sie podoba:D:D:D

wręcz przeciwnie miałam dobry dzień i wcale się nie czepiam, wydaje mi się , że żle zinterpretowałaś moją wypowiedz. i oczywiście możesz pisać to co ci się podoba mamy wolność słowa.;)

nie wiem poziomka jak akurat u ciebie jest z jakością ale w 1000% się z tobą zgadzam:)

zwykla- no to moze ja mialam gorszy dzien hehehe bo siedze w domu spalona:(:( no ale trzeba byc twardym a nie miekkim:D:D:D

każdy ma czasem gorsze dni, też mnie dziś trochę przypaliło więc może obydwie się czepiamy bezsensu.;)

Gość kopiuje
14:02 lista - 12 1) 28 kasia* (ilość postów: 25607) 2) ***LENA*** (ilość postów: 22900) 3) setunia (ilość postów: 19968) 4) Myrevin (ilość postów: 17698) 5) pijawka (ilość postów: 16999) 6) Krwawa_Orlica (ilość postów: 16704) 7) Natia (ilość postów: 16064) 8) maalutka (ilość postów: 15815) 9) Szkotka (ilość postów: 13813) 10)) smileyface/smiley (ilość postów: 13751) 11) Lusesita de Milagros Dolores (ilość postów: 13270) 12) Papierowe_Nozyczki (ilość postów: 12700)

Gość A TYLE
przedłurzacz orgazmów (ilość postów: 5034)