Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel22

A ja mam pytanie do kobiet dobrze zarabiajacych

Polecane posty

Gość Pawel22

Albo zadowolonych ze swojej pracy,co czujecie kiedy widzicie mlodego chlopaka, mloda dziewczyne siedzaca poznym wieczorem na przystanku sama;samego.? Co czujecie przejezdzajac swoim samochodem(pewnie nowym terenowym) nie wiem czujecie sie wtedy lepsze??. Tak mnie ogolnie ciekawi, co czuja kobiety dobrze zarabiajace? Czujecie wtedy niechcec do niej niego ?,no nie wiem co o tym myslicie ??

Nic nie czuje, a co mam czuc. Czlowiek jak czlowiek czy sobie siedzi czy idzie. Sama nie raz siedzialam sama na przystanku, to chyba normalne jest.

Gość masz jakiś kompleks
?

ja też nic nie czuję, nie myślę o tym. mało to ludzi siedzi na przystankach?? jedyne co mogę czasami pomyśleć to dlaczego dziewczyna siedzi tam sama o późnej porze?? i czy się nie boi??

Gość Pawel22
nie nie zaden kompleks tylko wiecie tak czasami sobie siedze na przystanku sam i sobie mysle,co czuja ludzie jezdzac dobrymi samochodami inaczej co robicie nie macie czasu jestescie zabiegane,czy moze na chwile sie zatrzymujecie patrzycie czy no nie wiem nie dzieje sie krzywda komus wiem wiem to dziwne.

Gość Pawel22
wiem wiem to idiotyczne,alle wiedza panie tak sobie mysle,ze moze no nie wiem ok przepraszam,ze tak spytam co byscie zrobily gdyby kogos na przystnku mlodego chlopaka dziewczyne napadlo probowalybyscie jakos interweniowac czy raczej to nie wasza sprawa i przeszly byscie obojetnie bardzo przepraszam,ale czy czasem duza ilosc pieniedzy nie zmienia ludzi ??

a co ja mogłabym zrobić?? przecież nie powalę na ziemię jakiegoś gościa bo jestem raczej drobna. mogłabym najwyżej zadzwonić na policję. ale dlaczego o to pytasz akurat ludzi, którzy mają trochę więcej kasy?? znieczulica dopada wszytskich bez względu na grubość portfela.

Gość masz jakiś kompleks
Zadzwoniłabym na policję. Pierwszą zasadą ratującego (obojętnie - czy wyciąga się z wody topielca, szuka kogoś górach, czy prowadzi reanimację) jest nienarażanie siebie, jeśli nie ma szans powodzenia. Więc jak pięciu dresów będzie kogoś kopać, to nie wysiądę z auta - nikomu nie dam rady pomóc i sama bym oberwała.

Gość Pawel22
Pani Kochanico tak spytalem, wiem weiem przeciwko pieciu gosciom byloby ciezko ,ale tak spytalem was drogie panie dobrze zarabiajace i chyba jak sie nie myle zadowolone ogolnie z zycia zawodowego jak to jest widziec tych innych ludzi nie koniecznie bogatych ,ale takich zwyklych ktorzy glupio to zabrzmi prosze mnie nie zlinczowac,ale siedza na przystanku i patrza jakimi wspanialymi samochodami ot np Pani Kochanica jezdzi??

Gość Pawel22
Wiem wiem moderator zaraz przywola mnie do porzadku,ale jestem uparty . Wiecie zalozylem ten temat bo dziasiaj mialem taka sytuacje w centrum Warszawy,akurat na swiatlach zatrzymal sie swietny samochod Volvo S-40 nowiutki,oczywiscie kierowala nim kobieta i tak spojrzalem popatrzylemi tak chcialem wiedziec jak takie osoby sie zachowuja nie wiem wywyzszacie sie dziewczyny? I mowicie do siebie o patrz jakisnedzarz,nie ma samochodu to pewnie jest nieudacznikiem ??. Przechodza wam takie mysli miedzy uszami??

Gość a ja tak......
ale ty Pawel masz dziwne pytania

Gość Pawel22
:) zesz moderator ma jeszcze cieprliowsc,ale tak mnie to ciekawi

Powtarzam pytanie - dlaczego tylko do kobiet? Po drugie - mysle, ze masz jakis kompleks... zarowno pod wzgledem kasy jak i plci.

Gość Pawel22
Kattarina Witt wiesz dlaczego zapytalem was kobiety(chodz rzeczywiscie przyznaje powininem bardziej sie wysilic),ale ale chcailem wiedziec po prostu jakie to jest uczucie jak sie wtedy zachowujecie z reszta zadalem juz wiecej pytan wyzej. Nie nie mam Pani Kattarino Witt kompleksow no moze troche tak:),ale taka jak pisalem wyzej chcailem tylko spytac

Gość kobieta dobrze zarabiajaca
hmmm, wlasciwie to nic nie czuje. czasami tylko sie ciesze, ze mam swoj cieplutki samochod i nie musze marzna na przystanku. ale szczerze mowiac gdybym miala do wyboru np. metro a jezdzenie ta sama trasa do pracy samochodem to z pewnoscia bym wybrala metro :) a widzac napda na kogos to bym tylko zadzwonila na policje bo bedac w ciazy nie koniecznie powinnam rzucac sie na bandziora ;)

Gość Pawel22
O walsnie Kochanica chyba wie o co mi chodzi.

No wlasnie nie wiem dlaczego zapytales tylko kobiety. Ale podejrzewam, ze masz kompleksy zarowno \"finansowe\" jak i \"plciowe\" ;) Dziwny jestes. Mnie nie interesuje czy ktos ma dom z basenem czy mieszka z rodzicami - to nie moja sprawa, nikomu nie zazdroszcze ani sie nie wywyzszam. Ciezko pracuje i tyle.

Gość Pawel22
OO wlasnie o to mi chodzi czy czasem co mowi pani dobrze zarabiajaca.

Gość Pawel22
Oje no nie mam kopmleksow pod tym wzgledem chcialem tylko spytac jak z perspektywy dobrze zarabiajacej ,pachnacej:,ladnie ubranej,zadowolonej ze swojej pracy kobiety wyglada drugi czlowiek.

Gość Pawel22
Tez ,ale spytalem bo po prostu wiecej na Kafe jest kobiet wiec dlatego odnioslem sie z tematem do was .

Rety A JAK MA WYGLADAC?? Jak inny czlowiek i tyle. Tobie sie wydaje, ze dobrze zarabiajace kobiety sa z innej planety? A jesli chodzi o to, ze pieniadze uderzaja niektorym do glow, to rownie dobrze moga uderzyc facetom :P

Gość Pawel22
O wlaasnie Kattarino Witt Tobie sie wydaje, ze dobrze zarabiajace kobiety sa z innej planety? nie wiem nie masz tzn nie ma pani takiego wrazenia??

Gość kobieta dobrze zarabiajaca
a tak swoja droga to widzac mlodych facetow na przystanku czasami tesknie do czasow mlodosci chociaz mam dopiero 26 lat...

Naucz sie czytac ze zrozumieniem :O Ja mysle, ze tobie sie wydaje, ze kobieta, ktora dobrze zarabia jest z innej planety, wywyzsza sie i w ogole. To raczej przykre. Miales jakies doswiadczenia z takimi kobietami? ;)

Gość Pawel22
No wiesz na pewno nie jest pani staruszka jest pani zapewne atrakcyjna wiec... chyba nie ma co sie przejmowac:)

Gość Pawel22
Nie nie mialem,ale tak zapytalem czy moze usmiechniecie sie czasem do drugiego czlowieka bez samochodu ot takiego zwyklego chlopaka ,albo dziewczyne