Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel22

A ja mam pytanie do kobiet dobrze zarabiajacych

Polecane posty

Gość Pawel22
ok widze,ze Kattarina chce,zeby temat zniknal ok prosze o usuniecie topicu.

jasne, to marzenie mojego zycia :D Myslisz, ze moderator skasuje taki nudny topik? ;) Zadnych przeklenstw, wyzwisk, obrazania ;)

Gość cokolwiek powiem
Ale durny topik!! Autor chyba jest mocno zakompleksiony i wszystkim zazdrości czegoś na co nigdy go nie będzie stać, jak się nie weźmie za robote. Jeszcze nic nikomu nie dał nic za darmo - wszystko w życiu kosztuje, na wszystko trzeba zapracować.

Gość Pawel22
Jak bylby jeszcze pelnosprawny to pewnie moglby sobie pozwolic ,czy to moja wina ze jestem niepelnosprawny a chcialem tylko spytac.

Gość bzdury dla rury
kolego jak jestes niepelnosprawny to gdzie Ty sie wloczysz po przystankach zazdrosnie patrzac na kobiety... Swira masz i zazdrosny jestes obrzydliwie

Gość ło matko i corko
chlopie, jak sobie popracujesz 12-14 h na dobe jak niektore dobrze zarabiajace kobiety, po drodze wstapisz na zakupy, do pralni, bankomatu, na poczte i cholera wie gdzie jeszcze bedzie potrzeba, to naprawde nie bedziesz sie zastanawiac nad bzdetami wracajac do pytania - jade i mysle o sprawach, ktore mam zalatwic albo spiewam sobie razem z radiem, nie patrze na przystanki, nie zastanawiam sie nad tym co mysla o mnie ludzie ani nad tymi ludzmi, po prostu o tym nie mysle

Gość Kamoroso
zauwaz, ze wiele kobiet, ktore teraz dobrze zarabiaja, zaczynaly jako prostytutki, zeby zdobyc pieniadze na wlasny biznes/samochod. Wiec nie wiem, czy naprawde ich zdanie Cie interesuje.