Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

green_tara

O Jezu Bush w Polsce

Polecane posty

Czy Polska jest juz w jego Axis of Evil? Caly dzien zle sie czulam i prosze, wszystko wyjasnione, sam Lucyfer nas zaszczycil...

Gość majstah
sympatycznie ze w zwiazku z tym cale miasto mi zamkneli na pol dnia a nawet nie przejezdzal tylko zazadal sobie "strefy buforowej" ale w sumie to mu nie zazdroszcze gdzie nie pojedzie to sie boi ze go ktos bedzie chcial zalatwic, nawet sobie nie pozwiedza :p

Gość
\"Axis of Evil\" :D dobre dobre :D hehehehhe (czemu nikt nie wynajął snajpera? :/ )

Gość ssnajperka
gdybym o tym wiedziala, to na pewno zjawilabym sie w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie ;) co on tu w ogole robi :o?

Gość majstah
kaczki popuszczac do juraty wpadl

jak ktos wysadza kilka tysiecy ludzi w powietrze i jeszcze goracych Arabow w to wrabia to pewnie ze sie potem trzesie

Gość majstah
tarcza nie ma wiekszego znaczenia jesli ktos rozpeta wiekszy konflikt polska i tak wczesniej czy pozniej bedzie upupiona, z tym swoim polozeniem ;)

Gość
no Polska popełnia zasadniczy błąd dając dupy Stanom :/ jak wszyscy wycofywali się z Iraku, to oczywiście Polska zostawiła swoich żołnierzy... jakoś mi się nie podoba, że nasi chłopcy giną za ten kraj bez tradycji i kultury :/ aha, wie ktoś może, kiedy USA ma zamiar podpisać protokół z Kioto? :/

Gość
pisząc o ginięciu za kraj miałam na myśli oczywiście USA :P

Lech Walesa stojac w 1989 roku przed Kongresem Amerykanskim wierzyl,ze Ameryka to sprawiedliwy,wolny,silny kraj. jestem pewna,ze wujek bush w duchu byl wsciekly,ze rewolucja dokonala sie u nas bezkrwawo i nie byl \"zmuszony\" wkroczyc z wojskami w celu misji pokojowej:-O

Zawsze musieli z kimś być w konflikcie:O Jak powstało USA?Prawie wszystkich Indian wyrżnęli,zagarnęli ziemie,bogactwa..........Ich do rezerwatów tzn.Indian.....Tak to się zaczęło...... A teraz jeszcze Europę w konflikty wciągają.:O Mnie się to też nie podoba,absolutnie! Nie wiem,kiedy i co mają podpisywać.Dzisiaj prawie TV nie oglądałam.Wszędzie Bush i Bush.Normalnie,aż się słabo robiło. Kruca,nawet piwa nie umie pić:D ♥♪♫

Gość
Marketa, chodzi o protokół zobowiązujący do zmniejszenia emisji gazów cieplarnianych... USA się wypięło, praktycznie wszystkie państwa podpisały, oprócz Australii i USA, a tak się składa że USA emituje najwięcej CO2 :/ oni zabijają misie polarne :( :( :(

Gość majstah
europe w konflikty wciagaja? :) a to dobre :p przez pol tysiaclecia to europa sie rozlala po swiecie grabiac i szerzac swoj "porzadek" europy nikt w konflikty nie musial wciagac co do tradycji i kultury to akurat amerykanie bardzo szanuja, nie mniej niz np my polacy kazdy swoja oczywiscie

Gość majstah
obronca :D wcale nie obronca, wrecz przeciwnie jesli sie u kogos widzi wady, to powinno sie te wady u siebie tez dostrzegac

Gość
no bo po prawdzie to Amerykanie (biali) z Europy przybyli ;) ale i tak ich nie lubię (tzn jako państwo) :(

Wiesz co?Idę spać.Nie będę się denerwować.:) Europa powinna pamiętać czym jest wojna! Niemcy nie posłali swoich wojsk,chociaż to oni rozpętali II wojnę światową.Bo pamiętają,ile ofiar było,ile nieszczęść,itd Po co zostawiać obozy koncentracyjne jako muzea?Zniszczyć,zrównać z ziemią........ U nas,ludzi walczących o niepodległość,nazywano partyzantami,natomiast Arabów nazywa się rebeliantami.Oni,tak jak nasi przodkowie,walczą o swój kraj,wolny kraj... ♥♪♫

Gość nagroda bedzie przyznana

Gość kiedy piekny bush junior
przyjal prezydenture,zdziwil sie bardzo,kiedy zaproszony zostal do Kanady,cos tak niby kiedys slyszal o takim kraju,ale nie mial pojecia gdzie sie znajduje:(

Amerykanie są w ogóle bardzo mało wykształceni.Nie dawno krążył po necie filmik.Można było się dowiedzieć całej prawdy o nich.Wcale nie znają geografii:O ♥♪♫

Gość
to prawda :D jak mój kolega z podstawówki pojechał do USA do ojca po 6 klasie, to tam był najlepszy w klasie z geografii i historii :P

Tylko pogratulować koledze🌻 Teraz na prawdę idę spać,może ktoś podniesie rano dyskusję. Spokojnej nocy życzę,bez snów o Bush\'u,gazach cieplarnianych,tarcz antyrakietowych,martwych misiach i niewykształconych Amerykanach ♥♪♫

Gość no i oczywiscie
bez Andrzeja z B....:)