Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licencjacka mamuciara

kto sie bronil juz z licecjata lub magisterke pomocy pomocy bo nic nie wiem

Polecane posty

jak sie np ubrac? czy wypada biala spodnica za kolano, czerwona bluzka i biala marynarka? a czy wogole moge uniknac marynarki? bo bedzie goraco! pomozcie bo nie chce sie zbaznic prze dkomisja

Gość smuutno
Moim zdaniem nie pasuje biała spósnica i czarna bluzka :-(

Gość franek z budowy
na sam koniec pokaz cycki i bedzie dobrze ...

Gość smuutno
Miało być: nie pasuje biała spódnica i czerwona bluzka

szkoda bo mam taki komplet:O ale czy myslicie ze musi byc marynarka? taki ukrop jest:O

Gość smuutno
Ubierz czarną spódniczkę i białą elegancką bluzkę. Bez marynarki może być ( moim zdaniem) :-)

ubierz sie skromnie i elegancko, czarna spodnica jakas biala bluzka czy cus w tym stylu... marynarka jakas cienka wskazana... to jest egzamin trzeba sie poswiecic a widzialas kiedys jakiegos powaznego zalozmy przedsiebiorce w czerwonej koszuli i bialych spodniach co interesy zalatwial? podejrzewam ze ubralby garnitur cienszy nawet w taka pogode

ja w tamtrym roku dokladnie 5 lipca bronilam mgr i byl starsznie upalby dzien. ubralam biala bluzke i taka czarna w malenkie kwiatuszki letnia ciemna spodnice do kolan. mysle ze w sam raz wygladalam elegancko i nie gotowalam sie tylko apmietaj bez pzresady w luznym ubraniu, te pare minut mozesz sie przemeczyc nawet w najwiekszy upal niz ubrac sie jak na plaze i zbierac krzywe spojrzenia od profesorkow:P jakby nie patzrec na dworzu nie bedzie zdawac w pelni slonca:)

no wiec tak myslalam ze to nie pasuje. musze wydac kase na lekki garnitur no wiec koljeny k... wydatek

Gość kobietkaaaaaa
mi jakos nie pasuje czerona bluzka do bialego kompletu nie musi byc marynakrka ja nalicencjacie mialam biala bluzke i czarna spodnice a teraz na magisterke bede miala czarne spodnie i bialo czarno bluzke nie zamierzam grzac sie w marynarze

niekoniecznie zawsze musi byc spodnica jak masz bluzke z rrekawem 3/4

Gość kobietkaaaaaa
mozesz kupic sobie czarna bluzke i juz

no dokaldnie dziewczyny nie przesadzajcie wkoncu tez to nie jest egzamin do klasztoru ojca dyrektora rydzyka:P

wchodzisz do sali amsz komisje to zalezy od uczelni ile osob w komisji od 3-5 zadaja ci pytania i sie bronisz

pytania oczywiscie z pracy chcoiaz niekotre uczelnie daja iles tam dodatkowych pytan kotryvch trzeba sue nauczyc

no właśnie ja nie dostałam listy i teraz trzęsę się ze strachu, że dostanę pytanie niezwiązane z pracą a np. z 1 roku na które nie będę umiała odpowiedzieć. jest taka możliwość??

a ja miałam marynarkę ale zostawiłam przed salą bo by się ze mnie lało,miałam białą bluzkę i czarne materiałowe spodnie pytania były z pracy,dodoatkowo egzamin(ale to było wcześniej ustalone) i z przebiegu studiów. na twoją końcową ocenę wpływa średnia ze studiów,więc jeśli miałaś dobra to będzie ok

4,18 z całości, mam nadzieje,ze na to 4 sie wybronię. Nie myślałam, że będę tak panikować. w sumie to nie wiem za co się łapać tyle jeszcze muszę się nauczyć :O

miałam podobną średnia- wybroniłam się na 5 na 4 raczej musiałabys mieć słabą ocenę z pracy,a oni zazwyczaj stawiają 5

Ale pewnie nie panikowałaś jak ja ;) zmykam się uczyć (od paru godzin to mówię) ale teraz jestem tak przerażona, że nocka z głowy

ja na swojej obronie byłam ubrana w czarną sukienkę i też nie miałam marynarki, bo był straaaszny upał i pewnie bym poprostu nie wytrzymała. Zresztą wszystkie dziewczyny, o ile dobrze pamiętam, wchodziły na salę bez marynarek, w bluzkach. Nikt nie robił z tego problemu, bo naprawdę było wtedy gorąco:)

ja się bronię 14stego:) brązowa spódniczka do kolan plus biała blueczka z krótkim rękawem:)

Gloria Perpetua- w życiu się tak nie bałam,dla mnie sesja w porównaniu z obroną to była pestka,byłam ostatnia,i to było najgorsze

Gość ert
do bialej spodnicy i marynarki ubierz czarna bluzke.. moze byc zwykla, bawelniana.. bedzie ok.. a obrona? najczesciej sa to trzy pytania.. u mnie, tj. na UŁ jedno z nich bylo z pracy.. reszta ze wszystkich lat szkoly.. powinien byc wykaz zagadnien na stronie internetowej Twojej szkoly.. przewaznie tak jest.. powodzenia