Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baja gaga

***********Ale Peszek jest tragiczna*********************

Polecane posty

Gość baja gaga

na Top Trendy Żenada. Robi z siebie idiotke

Gość baja gaga
chciałabym za to żeby wystapił na tym festiwalu boski Kuba Molenda.. 😘 ❤️

Gość żabulcia
a tam tragiczny był PIASEK i WYDRA :P

Gość baja gaga
moim zdaniem Piasek dał całkiem niezły recital.

Gość kropeczkaaaaa
nieeeeeeeeeeeeee śmierdzi śmierdzi strasznie śmierdzi

Gość ulaaaaaa
ja tez nie wiem co to było :o ona chyba chce pokazac jak bardzo jest altenatywna i jak bardzo ma to w dupie, dlatego zrobila parodie m.in z piosenek, ktore beda na festiwalu szczerze nie wiem po co to...

Gość ulaaaaaa
myslovitz komercha? kopnij sie w czoło :o z resztą chyba lepsza forma wyrazenia niechęci byloby odmowienie udzialu w koncercie, a nie wysmiewanie innych artystow? uwazam, ze myslovitz nie jest komercyjnym zespolem a mimo to wzial udzial, swietnie zagrali 2 piosenki, podziekowali publicznosci, bo tu nie walcza o zadna nagrode, to jest forma podziekowania i zaprezentowania najlepiej sprzedajacych sie zespolow

ulaaaaaa ---> A przepraszm, co to za twierdzenie: kopnij się w czoło! Czy ja Ci ubliżałam, nie wydaje mi się. Szczyt bezczelności z Twojej strony ! Nawet swojego zdania nie można napisać.

Widziałam TO. :o Do tej pory nie mogę dojść do siebie :o TO było straszne

Gość semaine
bylo juz Dodzisko???

Chyba na głowy poudaliście! Była WSPANIAŁA! Musielibyście być na Jej koncercie np. w Fabryce Trzciny, żeby zrozumieć, jaką jest osobą. Rozmawiałam na Jej temat ze Zbigniewem Hołdysem - potwierdził, że Marysia jest absolutnie niekomercyjną indywidualistką i dlatego nigdy nie będzie lubiana przez szersze grono.

Gość ulaaaaaa
Ty mi wmowilas, ze słucham komerchy! jakim prawem? bo widzialam festiwal i nie podoba mi sie ta wokalistka? wszystkim typu doda, blog 27 gardze (ale tylko pod wzgledem muzycznym, bo osobiscie tych osob nie znam) dobra, moze troche przegielam... przepraszam 🌼 ok ?;)

Gość ulaaaaaa
szalona----> ja chcialam ją poznac tam, do zadnej fabryki trzciny nie pojade (za daleko) skoro gardzi tym festiwalem niech nie robi przykrosci innym arystom i nie parodiuje ich piosenek(ciekawi mnie tylko dlaczego w pewniem sposob sparodiowlam ciechowskiego-bardzo dobry artysta) mnie osobiscie to odrzuciło...

Gość ulaaaaaa
uff...:)dzieki i ejscze raz sory ;) obejrze chyba jeszce tylko Turnaua (o ile juz nie był)

Gość baja gaga
Ja ogólnie ją lubię, ale dziś dała ciała. Wszystkie wypowiedzi oprócz pierwszej i tej, to podszywy