Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczkaaaaa

czy kogos jeszcze cos swędzi

Polecane posty

Gość kropeczkaaaaa

jojojojojojoj widze ze kazdego cos swędzi jednego jakka, k.tas, cipka, sutki moze to jakis wirus :P

Gość kropeczkaaaaa
a jeszcze zpomnialam o macicy co jeszcze was swędzi

Gość tiaaa sztuczne
uszko ,stopa,nosek ,broda,palec,jak cos jeszcze dojdzie to nie omieszkam nie zawiadamic

Gość kropeczkaaaaa
kurcxze a mnie komar uciachnol w piete i oj jak mnie swedzi :) wiec dodaje do listy

Gość wszy
mnie swedza moje wszy :P i ..

co wam powiem to wam powiem ale ja to mam jakąs nerwice chyba albo uczulenie na robote. jak tylko zajde do pracy to mnie nogi zaczynają swędzieć. nie mówię tu o stopach ale o nogach na wysokości łudek....no idzie sie na śmierć zadrapać a jak już zacznę się nogą po nodze miziać to przestać nie mogę....chyba musze zmienić pracę

Gość boberrek
swedzi mnie napletek :O i lewe jadro :(

Gość
A mnie skóra głowy - bo ostatnio zmienialam kolor wlosow i chyba skora sie jeszcze nie przyzwyczaila

Gość a mnieeeeee
swedzi oczko kakaowe :P

Gość lllllllllll
mnie swedza deski

Gość xlaseczka
mnie swedzi cipka bo mam opryszczke:P

Gość poozdro600
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________- :P

Gość poozdro600
:P______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gość poozdro600
..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość poozdro600
((@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)(@)@)(@)

Gość poozdro600
swedza nie cycki jak czytam wypowiedzi nowego w miescie :P

Gość poozdro600
juz nie czytam i nie bede czytac:P a ty ubierz świerze majtasy bo smierdzi na kilometr :P

Gość poozdro600
:P........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość poozdro600
kablami przechodzi twoj smrud:P