Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiga

kredyt-pomózcie

Polecane posty

Gość aiga

potrzebuję kredytu 20.000 tys na zakup działki.Mamy dwoje dzieci ja jestem na wychowawczym a mąż ma zarobki ok 3000 tys miesięcznie na reke ale mamy raty na ok 850 zł.Czy dostaniemy te 20,000 tys w jakims banku.

Gość Annnnna
W jakims pewnie tak,a le musicie sie dowiadywac, bo na pewno nie wkazdym.

Gość leila -
Spróbujcie w PKO BP, tam dają skolko ugodno, przynajmniej mnie sie udało.

Gość loliteczka
nie koniecznie musisz podawac liczbe dzieci wyjdzie ci wiecej tego nie sprawdzaja wiem!!!!i podziela zarobki na 2 osoby wyjdzie ci wtedy zdolnosc polecam pko bp

Gość loliteczka
a zreszta i tak zabezpieczeniem bedzie hipoteka

Gość Art 2
To zależy jaką historię kredytową macie w BIK (Biuro Informacji Kredytowej). 20 tys. to nie jest zawrotna suma. Wszystko jednak można ocenić mając przed soba dokumenty. Każdy bank ma swoje procedury w jednym odmówią a w ninym dadza..

Gość mamusia21
ja polecam wam Skok im chmielewskiego nie ma tam dużo formalnośći zreszta ja 3 miesiące temu brałam w skoku kredyt w wys 13500zł przy dochodzie mies 445zł polecam!!! ps to nie są żarty!!!

Gość mamusia21
a w skoku wystarczy że macie duży dochód ewentualnie bedziecie potrzebować poręczyciela

Gość mamusia ma racje
ja też brałam kiedyś kredyt w 'skoku" i jestem zadowolona z decyzja kredytową nie było żadnych problemow pozatakim Ze w drodze do banku samochód nam się zepsuł;)

Gość aiga
dziękuję za podpowiedz.Napewno spróbujemy.:)

Gość qrw no
trzymaliby sie normalni ludzie od tego skoku z daleko, toc to klebowisko zmij, ocyganiajace ludzi, a w tle siedza pisuary.

Gość SynOjcaChrzestnegoMatkiPolki
To drogo za dzialke, niggers na cornerze w brooklynie taniej sie cenia.

Gość normalny człowieku...
Skok nie jest instytucją bankową tylko kasą oszczędnościową ja korzystam z jego usług od 3 lat i jestem zadowolona porównaj sobie oferte providenta i sam ocen co jest lepsze a zwykłe banki tj PKO i t d mają wysokie progi do otrzymania kredytu coprawda skok ma wysokie oprocentowanie ok 18% ale przynajmniej nie grozi ci to że odeśle cie po podpisaniu umowy z kwitkiem jak inne pseudobanki

Gość to ja polecam
bank spółdzielczy. Powinnaś dostać.

Gość aiga
Do syna................ drogo piszesz? to chyba niewiesz ile dziełka budowlana kosztuje bo to okazyjna cena bo za taką samą u nas trzeba zapłacic 50 tys.

Gość aiga
zgodzę się ze skok i provident daja kase wszystkim ale cos za cos w banku są oprocentowania do 6 % a tam 18%.

radzilabym popytac w polbanku, juz przy dochodzie 800 zlotych na kilka lat mozna dostac kredyt na 20.000 i jesli np na 5 lat rata miesieczna wychodzi jakies 470 zlotych, nie polecam stefczyka, oszusci....

Gość NBP Master
I moze w Polbanku bedzie podobny trick jak z lokata, gdzie przez blad w systemie informatycznym tego banku mozna bylo zarobic pieniadze klikajac myszka. Trzeba miec tylko nadzieje, zeby z 20 000PLN kredytu w Polbanku nagle nie zrobilo sie 200 000PLN.

Gość aiga
Dziękuję wszystkim za podpowiedz napewno skorzystam i się rozglądnę.