Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stanisława z Sochaczewa

Kochani! Można rozmawiać ale nie w ten sposób!

Polecane posty

Gość gość
A mnie sie to shitting girls nie chce sciagnać:o Co tam jest ciekawego?A co do wymagan - pewnie nie uwierzysz, ale w 100% siebie akceptuje z cała patologia jaka reprezentuję;)

chcialbym tez sie tak akceptowac, w sumie to z jednej str sie akceptuje a z drigiej nie ale mysle ze slusznie nie akceptuje moich wad i jesli je zmienie to slusznie bede mogl sie z tego cieszyc w tym filmiku..hm nie nie ma nic ciekawego moze dlatego ci sie nie sciaga bo ja juz wyczerpalem limit sciagania... hm w sumie sporo Ci zawdzeiczam pozdro, naprawde to, ze jestes ladna dziewczyna a zachowujesz sie tak jak sie zachowujesz, mowisz to co mowisz, duzo mi pomoglo, dalo, otrzezwilo:), podnioslo na duchu:)

Gość gość
Znaczy rzecz nie tyczyła wymagń akurat tylko była komentarzem do patologii, ktorą Ty tyż u nie chyba widzisz...a z wymaganiami ma to związek taki, że łatwo przychodzi mi akceptowanie wszystkiego co inne,niewiele wymagam od ludzi, generalnie to dużo rzeczy mnie zwyczajnie wali, tak jak w tej durnej piosence ze stopki.

Gość w patologii zostałas pczęta
rosłas jestes i będziesz taki jest twoj los :classic_cool:

Gość gość
Ale że patologie są straszne? Patologie sa ludzkie, a to czy cos jest lub nie jest patologia zależy tylko od odbiorcy, a Ci często ulegają stereotypom i wymagaja jedynych słusznych zachowań, negując resztę i przypisując im łatke zachown patologicznych.Pieprze bęz sęnsu już chiba:o

patologia u Ciebie? ja o niej nie mówiłem. Ja myslę, że sa dwie opcje. Albo twój image tutaj to też taka gra, w sumei dla mnie np nie byloby zadnym ale to zadnym problemem wypisywac tu takie rzeczy jak ty, choć to slynne jem kupę, a druga opcja, w sumie bardziej prawdopodobna...ze...hm ze traktujesz na luzie sporo rzeczy, nie tylko na pokaz ale i naprawde. tyle ze wciaz sądzę, że na zywo nie pokazujesz sie z takimi glupotami a tu można w sumei to cenie cie za tą spontaniczność i brak zaklamania, to i mi jak juz mowilem pomoglo w kazdym, we mnie tez jest potrzeba wydurniania się a ty pokazujesz ze wlasnie tak jest, ze to normalne taaa oj zmeczony juz jestem Jedno co mnie ciekawi, czy jesteś ciepła w kontakcie na żywo. JA bardzo cenię ciepło, szczerość owszem ale i ciepło

Gość spij smacznie
:classic_cool:

Gość gość
Nie wiem jaka jestem na żywo, nie umiem tego ocenic.Nic nie jest na pokaz, tylko o tym moge zapewnić. Jasne, że kupujac bułki w sklepie nie pytam sie czy ma może świeże marynowane kupy:o.....ale o całej reszcie to chyba nie mam problemu by rozmawiać.;)

jak tak patrze na ten filmik to sobie mysle, ze rzeczywiscie zakazenia pochwy to powazny problem, przeciez to wszystko lezy tak blisko siebie i te wszystkie płyny mieszają się.... oj naprawde szczescie ze nie ejstem kobieta to raz a dwa...wam naprawde nalezy sie opieka i wsparcie;)

Gość gość
Nie wiedziałam, że tak polubiłeś nasze durne gadki:D W sumie, fajnie, heh:D

Gość gość
Eeee, nie tak łatwo sobie napchac kupki do ciipki, uwierz mi;)🖐️

To o polubieniu durnych gadek to chyba nie do mnie?:) hm no moze napchac to nie ale gdyby tak było rozwolnienie a tu tylko centymetry...hm no niby grawitacja jeszcze jest ale... a co do filmiku raz jeszcze, no az zal patrzec jak sie tam meczy...no i wniosek koniecznie ejsc ciemne pieczywo:)

nie no w sumie, u tak wielu zwierzatek odbyt i pochwa sa ulozone blisko siebie a u zwierzat czworonożnych nawet odbyt nad pochwą, kurcze jak to jest, że im sie nie brudzi, widocznie odbyt w momencie robienia kupy wysuwa sie jakos ..hm fascynujace..ale nie az tak zebym nie poszedl tera spac:) nie ma to jak pojsc spac kiedy cche sie spac natomiast, natomiast....prawdziwym szczesciem bedzie....tak, moje szczescie, juz nie moge sie go doczekac:)

Gość gość
O durnych gadkach było do Ciebie:D jkabys nie lubił, to byś nie gadał;)I uwierz, nie raz i nie dwa miałam rozwolnienie...zauważ, że w sedesie raczej nie wieje silny halny, wiec raczej grawitacja ciagle ma wiele do powiedzenia, o ile nie wszystko:DWidzisz...chcąc nie chcąc, temat zszedł na kupy, czyzby miały jednak wymiar metafizyczny?:classic_cool:

widać kupa jest bardzo ważna w życiu człowieka:) wiesz co, zaczynam rozumieć, czmu o niej mówisz...tak to ma głębszy sens no ale wracając do kupy (niesamowite, ja niesmiałek, rozmawiam z dziewczęciem nie tylko o seksie ale o kupie,koniec świata) no wiec wracając do kupy, kiedy taki porządny jej kawał chlupnie w wodę stagnująca ;) w muszli klozetowej;) tworzy się odbryzg, który to może trafić w .....cipkę, czyż nie?, nie zaprzeczysz, bo slyszalem juz takie historie z innych źródeł no a chłopu co najwyżej jojka łobryzgo i nic więcej się nie stonie...

Gość gość
Hmmm, wszystko zalezy od konstrukcji sracza, mogłabym to blizej wytłumaczyć, ale czy to aby konieczne?Ja mam np. taki sedes co powoduje odbryzgi, zbieram sie żeby go wymienić....mam tricki jak nie dopuścic do kontaktu kału z narządami, ale prawde pisząc czuje sie jak ostatnia idiotka robiac przed Toba te wywody, wiec zakonczmy temat kup, może, hę?

nie no ten filmik jest serio zajebisty, na to forum to on sie nadaje jak ulał, jest tak durny a jednoczesnie tak cholernie długi.... a dla ciebie MAgdo no to on jest poprostu jak....mógłby stanowić np Twój herb, bez obrazy, ale Ty sie chyba nie obrazisz:)

Gość gość
ale czy to jest o tym jak jedna laska robi kupcie, a druga ja zjada?

Gość gość
A teraz sie przyznaj, ktory raz juz ogladasz:D

No popatrz, wydobyłem z Ciebię wrażliwość!!!!!!!!!!!! Hura, przyznaj, że to chyba powód nie tylko dla mnie do świętowania ale i dla Ciebie:) Zawstydziłaś się:) Jesteś delikatna, kobieca, dziewczęca:) Powiedziałaś dość kupie. No bo przyznac trzeba ze takie wyklady o kupie....pewnei dlatego ludzie uznali to za temat tabu, poprostu nie przyjemnie o tym gadac i czlowiek...jakby traci w oczach swoich i czyichs o tym mowiac..hm traktujemy jednak to forum troche powaznei, skoro mamy jakies granice...w sumei ja mm tu jedna tylko granice, strzege swojej anonimowosci:)

Gość gość
Rozczaruje Cie, nie jestem delikatna i kobieca, jestem kobietonem:o

d s co?????????????? ogladam pierwszy raz tylko z przerwami na pisanie do Ciebie moja droga.....tak..alez to romantyczne, w real worldzie przenigdy nie mam zamiaru zachowywac sie tak chamsko ale patrz tu wychodzi z czlowieka..wiecej.. nie, jedna siedzi i ma straszne zatwardzenie ja nie moge...ludziska wszystko nakręcą a co lepsze to ta dziołcha ma bardzo ladna buzie a ten gdzie jedna robi a druga zjada...hm fstrentne;) ale mozesz podrzucic pozdro;)???:)

Gość gość
Ja uważam, że nie powinno byc tematów tabu, bo jest to zródłem nieporozumien...sa rozne sposoby manifestowania tego, ja mam taki.Tabu przysporzyło mi sporo nieprzyjemności w życiu i mam w związku z tym wiele niemiłych wspomnień, dlatego unikam jak ognia.

Gość gość
D.S jak dzika sraka, moj adres mailowy, a co?:classic_cool:

Gość gość
Kobieton to jest ktos kto ma wiecej cech męskich niż kobiecych, ot i wszystko.....uważasz że mężczyzni sa mniej wrazliwi niż kobiety?

jak ogaldam ten frapujący film no nasuwa mi sie jeszcze jedno pytanie, nie pierwszy z resztą raz a mysle ze gdzie jak gdzie i komu jak komu, wlasnie tu i teraz jest najlepsze miejsce, zeby to pytanie....ze tak powiem postawic, zasygnalizowac:) otóż hm ja rozumiem, ze do tzw minetki cipka musi byc umyta ale!!!! ale musi tez być umyty odbyt, bo inaczej no poprostu...chyba by smeirdzialo, conajmniej, bo mogloby tez byc cos widac, jakies resztki czekolady, papier toaletowy tu nie zastapi chyba mydla...hm ale to pewnie oczywiste hm tak sobie mysle ze dzieki takim filmom mozna zaspokoic ciekawosc i moze nie miec juz pokus w przyszlosci zeby np podgladac, bo serio nie warto psuc sobie pieknego obrazu dziewczyny