Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziorna19

samotna matka-czy ma szanse na zwiazek?

Polecane posty

witam.jestem samotna mama i mam pol roczna coreczke.bardzo chcialabym poznac kogos i sie zakochac z wzajemnoscia,ale watpie zeby mi sie udalo.znam taki przypadek,ze kobieta 40-letnia z 5 dzieci znlazła sobie meza 24-letniego i jest szczesliwa.a ja mam 19 lat i boje sie ze nie znajde sobie nikogo.jeseli ktos był w takiej sytuacji i znalazl ta druga połówke to bardzo bym prosila podzieleniem sie tym. acha i pytanko:jaki stosunek ma wasz nowy mąż/chłopak do dziecka?

Gość roladka
Spoko, moja koleżanka miała 33 lata i 1,5 roczną córeczke, gdy na jej punkcie oszalał pewien 29 latek. Zamieszkali razem, on spłacił jej długi, bo już komornik wiekszą część pensji lasce zajął, a małą traktuje lepiej, jak niejeden biologiczny ojciec. Trochę nawet babeczce zazdroszczę, bo gość na rękach ją nosi. Inna sprawa, że prześliczna jest, więc do przewidzenia było, że ktoś opiekę nad nią roztoczy :)

Gość bede szczera...222222
marne szanse,malo ktory chce zostac sponsorem,zreszta pkobieta z dzieckiem jest dla faceta kula u nogi,takie opinie slyszalam od wiekszosci facetow

Ma szanse :-) Znam mnóstwo takich przypadkow z blizszego i dalszego otoczenia. Ja mam tez corke, nieco starsza bo prawie 2,5-letnią i wspaniałego mezczyzne dlatego nie przejmuj sie, na pewno wczesniej czy pozniej poznasz kogos ;-)

Gość Laliitaa
ja tez znam takie przypadki. dziwczyna mila synka a teraz ma juz drugiego synka z mezam. zanam tez dziwczyne ktora mila 2 dzieci jej chlopak zmarl w wypadku i tez znalazla faceta

Witaj-zapraszam na nasz topik\"jestem samotną matką,bo....\"tu na forum uczuciowym- ja tez bylam sama z dzieckiem...udalo mi sie spotkac cudownego męzczyzne-pozdrawiam

Gość co dalej

i jak tam mamuśki?  faceci znalezieni?

Dnia 9.06.2007 o 11:23, Gość bede szczera...222222 napisał:

marne szanse,malo ktory chce zostac sponsorem,zreszta pkobieta z dzieckiem jest dla faceta kula u nogi,takie opinie slyszalam od wiekszosci facetow

Jak nie są mężczyznami to ich własne dziecko te by było kulą u nogi ale z jednej strony dziecko to odpowiedzialność i koszty utrzymania.

Gość gość

Każdej takiej mądrej pani zakładającej taki wątek a zwłaszcza takiej co napisała powyżej polecam odszukać tu na forum temat po tytułem: " Nienawidzę dziecka mojego partnera" pouczająca lektura i wiele wyjaśniająca dlaczego od takich pań należy trzymać się z dala. Poza kłopotami nie są w stanie nic dać w zamian.