Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek na wózku

ja też chcę miłościi!!!!

Polecane posty

Gość Tomek na wózku
Wszyscy mówią poznasz kogoś a lata lecą:( nie wierzę już że jest mi pisana miłość,nie wyjdę przecież na disco żeby poderwać dziewczynę,nie zrobię wielu rzeczy które moze zrobić zdrowy facet.

ale jestes wartosciowy od srodka ...pokarz co potrafisz ja znam osobe tez na wozku zlamany kregoslup skoczyl do wody i uderzyl o cos nie pamietam ow chlopak ma 36 lat ma rowniez nie dowlad reki i co ... od roku ma dziewczyne w dodatku bardzo ladna wyksztalcona sa ze soba i sa juz po zareczynach na kase napewno nie leci bo jej nie ma ...

Gość Tomek na wózku
kogo obchodzi moje wnetrze??? wszyscy patrza prezmat pryzmat wózka na którym się poruszam.Jeśli do końca roku nikogo nie znajdę to skończe ze sobą.

Zdaje sobie sprawę, że jestem młoda i zielona... Ale nie możesz się poddać, na pewno jest jakaś kobieta, która ciebie pokocha i którą ty pokochasz. Trzeba tylko taką znaleźć... Każdy zasługuje na miłość.

Gość gglluuppiiuuttkkii
nie uzalaj sie nad soba poswiec zycie BOGU to pomaga a i ON cie wesprze po co marnowac sily czas i zdolnosci jestes dla NIEGO kims wartosciowym pomodl sie popros o pomoc warto🌼🌼😍