Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek na wózku

ja też chcę miłościi!!!!

Polecane posty

Gość Tomek na wózku

tylko że nie mam na nią żadnych szans:(

Gość pestka 277
ja ci tego zycze z calego serca i jestem pewna ze znajdziesz.

Gość Tomek na wózku
bo jeżdzę na wózku,miałem dziewczynę przed wypadkiem,planowaliśmy ślub,miesiac przed nim zdarzyło się nieszczęście i zostawiła mnie:(

Gość ja bym nie chciała faceta
na wózku,będę szczera.

widocznie cię nie kochała skoro cię zostawiła tylko dlatego ze miałeś wypadek. Nie pisz zę nie masz szans,bo to zę poruszasz sie na wóżku nie zmienia twojego charakteru i ciebie jako człowieka,na pewno poznasz kiedyś fajna dziewczynę,czego ci zyczę

Gość majaaaa5
masz szansę na miłość :) uwierz w to!!! ja za niedługo wychodzę za mąż za moje Kochanie :) też jeździ na wózku -dodam tylko tyle,że poznaliśmy się 10 lat po Jego wypadku.

a mnie by to nie przeszkadzalo milosc jest ponad to dlaczego miala bym przestac kochac tylko dlatego ze mu sie cos stalo a co by bylo gdyby mnie to spotkalo przeciez kocha sie nie tylko za sprawnosc fizyczna moze to dobrze ze cie zostawila przynajmniej wiesz ze cie tak naprawde nie kochala pozdrawiam 😘 🖐️

Gość sam pomyśl
czy chcesz kogoś obarczać swoim kalectwem??Miłość zostaw osobom zdrowym,one mają warunki żeby kochać.Taka jest smutna prawda

Gość glupota ludzka nie zna granic
do SAM POMYSL- wlasnie sam pomysl co ty piszesz miernoto. Co z tego ze jestes na wozku? Kochaja i sa kochani ci co sa grubi chudzi wysocy niscy brzydcy piekni glupi madrzy! Nie rozczulaj sie- miej nastawienie pozytywne, a zobaczysz ze do Ciebie tez los sie usmiechnie! Ile razy czytalam wypowiedzi dziewczyn piekne zadbane mądre, wykształcone i samotne... to nie jest zaden wyznacznik! WYJDZ DO LUDZI I SPADAJ Z FORUM BO TAK TRACISZ SZANSE! Kubel zimnej wody Ci sie przyda:P Pozdrawiam :) 🌻

Gość sam pomyśl
piękne i samotne??Nie znam takich,znam za to parę grubych i brzydkich samotnych kobiet.

Gość Tomek na wózku
Auto w którym jechałem zostało uderzone z tyłu przez samochód dostawczy na krzyżówce,tamten kierowca nie poniósł żadnej kary,nie usłyszałem nawet słowa przepraszam.Myślę że byłoby lepiej gdybym wtedy zginął,miałbym problme z głowy:(

Nie wiem czy przeszkadzałby mi fakt, że jeździsz na wózku. W końcu nie kocha się za coś..., gdybym się naprawdę zakochała to na pewno nie zwracałabym uwagi na to... A ta kobieta co ciebie zostawiła, najwidoczniej nie kochała ciebie naprawdę. Zostawiałby ciebie prędzej, czy później...

Sam pomyśl---> Ale jesteś mądry- \"inaczej\"! Ciekawe co byś powiedział gdybyś to Ty był niepełnosprawny???

sam pomysl! tak są piekne i samotne! kolezanka- bardzo ladna itd, wielu facetów sie obok niej kręciło a ona ciagle sama sama sama i narzeka wiesz... mało wiesz o zyciu :) piękna i mądra tworzy parę z ksieciem brzydka sama, bo jakzze inaczej. Pokaz swoje zdjęcie :O gratuluję pseudomądrosci

Tomek trzymaj się! Nie zginąłeś w tym wypadku, ponieważ masz żyć! I nie przejmuj się głupimi komentarzami.

Gość majaaaa5
obarczać kalectwem?! gotuje się we mnie!!! Boże człowieku pomyśl zanim coś napiszesz! widać,że nigdy nie miałeś do czynienia z osobą na wózku inwalidzkim! fakt są rzeczy,które muszę zrobić sama: żarówki, malowanie,ale co mi szkodzi mam dwie zdrowe ręce i nie widzę w tym problemu! tak samo jak inne pary jeździmy w góry ( ok wspinaczka i czarne szlaki odpadają :) ), tańczymy na dyskotekach, robimy zakupy! zaskoczę wszystkich jak powiem,że to nie ja gotuję, bo On robi to lepiej??? a może to ja Go obarczam,bo ostatnio byłam chora i to właśnie moje Kochanie się mną opiekowało!!! zrozumcie jedno to taka sama osoba jak każda inna z tym,że o wiele silniejsza psychicznie niż nie jedna zdrowa i pełnosprawna!!! jeżeli coś stanie się Tobie czy mnie i będę musiała siąść na wózek tzn ,że będę gorsza???!!!

aha znasz grube i brzydkie... ale pamietaj to co dla Ciebie grube i brzydkie dla innych mogą byc piękne i z zewnatrz i mogą miec piękna duszę! Bo kobieta nie bedzie lezec i pachniec cale zycie jedząc jabłuszko dziennie, tylko facet potrzebuje kobiety ciepłej, rozsądnej, która wesprze i pomoże. Ale ty tego nie wiesz :( smutne prawda?:( a ile masz lat jesli nie wstydzisz sie napisac?

tak bo milosc to dawac a nie brać! i jak druga osoba uwaza tak samo to jest super!

Gość majaaaa5
oczywiście moja wypowiedź do sam pomyśl i wszystkich o podobnym zdaniu do niego/niej... mała litera użyta specjalnie...

Gość Tomek na wózku
złamanie kręgosłupa i przerwanie rdzenia kręgowego na odcinku lędzwiowym.

Gość ile masz lat tomku
:(

Gość majaaaa5
Tomku gdzieś czeka na Ciebie Twoja druga połówka! jestem pewna! :):):) tylko trzeba cierpliwie czekać - co jest niestety najgorsze... będzie dobrze zobaczysz!!!

Gość Tomek na wózku
30 lat

Gość napewno kogoś poznasz
może właśnie przez internet w twoim przypadku najłatwiej będzie kogoś wartościowego poznać

Gość zdezorientowanaa
Elegancki Pan - Chciałam o coś zapytać. Jak to jest, że rano w jednym z tematów na forum uczuciowym ( nie pamiętam dokładnie na jakim) wyzywałeś kobiety od k.... a tu potrafisz współczuć?