Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko malutkie

Czy osoby z Amnestia na maturze dostana swiadectwo dojrzałosci teraz?

Polecane posty

Gość pytanko malutkie

myslałam ze tak ale przeczytałam : Osoby, które zostaną objęte nowymi wytycznymi ministra edukacji otrzymają świadectwa maturalne we wrześniu, tak by miały szansę dostać się jeszcze na studia - zapowiedział Roman Giertych. i teraz jestem ciemna:O Moze ktos mnie oswieci?

Gość
a Ty juz taka pewna ze bedziesz miala maturke z amnestia?? Poczekaj na wyniki, zapytaj w szkole,

Gość
Mysle, ze normalnie dostaniesz swiadectwo, jak kazdy Idziesz po wyniki, daja Ci swiadectwo i chyba nawet nie maja wgladu do niego U mnie w szkole mowili, ze ttylko maturzysta ma wglad do swiadectwa

Gość gdziejestzajac
boze to ty taka "madra" ze nawet na 30% ciebie nie stac? 0_o

Gość
A Ty taka madra/y, ze lepszej wypowiedzi sklecic nie potrafisz

Gość
Na kaffe nie oskarzamy, nie wyzywamy ale pomagamy i grzecznie odpowiadamy na pytania Wyrazamy swoje opinie, jesli oczywiscie mamy cokolwiek do przekazania

moniska a z czego zdawalas? nie przejmuj sie, tymi glupimi komenatarzami..matura w tym roku wydaje mi sie, ze byla tudna(oczywiscie nie wszystkie przedmioty ale wiekszosc) a zawsze znajdzie sie jakis cymbal by wysmiac🌼

Gość
Historie zdawalam :) A powiedz mi jak wyglada ogloszenie wynikow, po prostu odbiera sie swiadcetwo i to wszystko? Wiem ze nie ma listy, bo mowil ks dyrektor Roman :P

Gość gdziejestzajac
jaki cymbal... sory ale mialam ponad 90 % z kazdej czesci ktora pisalam.... :S no dajcie spokoj 30 procent to kazy potrafi.....

Gość
No to szeroko, gratulujemy, podziwiamy i wypraszamy ;)

Gość
No oczywiscie, ze kazdy potrafi, zgadzamy sie z Toba w zupelnosci

Gość pytanko malutkie
do gdziejestzajac no widzisz z niektórymi przedmiotami mam problem :O nie kazdy jest doskonały ... obawaim sie o angielski pisemny...:( bardzo chciałabym isc na studia , nie chciałabym by moje marzenia przepadły z reszta nie jest najgorzej polski ustny-90% angielski - ustny- 90% biologia- 64%- lub wyżej angielski- miejmy nadziej ze te marne 30% polski -ok 80 wiec nie jest najgorzej tylko ten angielski mnie martwi:(

Gość pytanko malutkie
sorrki angielski usntny 35 :)

Gość
dobrze bedzie Mamy wakacje :)

Gość pytanko malutkie
jeszcze nie ma czego gratulowac ale dzieki;) Kurcze mam nadzieje ze na zaoczne mnie przyjmna z amnestia:( nie chciałabym stracic roku

Gość gdziejestzajac
ej jezeli ci tak ladnie z innych przedmiotow poszlo... to nie ma mozliwosci zebyc miala mniej niz 30 z pisemnego... bedzie dobrze.. cos tam przeciez napisalas.. i zawsze strzelac mozna, no nie? badz optymistka

Gość
Ja nwet dokladnie wynikow nie sprawdzalam :) Po prostu napisalam, wrocilam do domu, spojrzalam na klucz i poszlam.... Zawsze bylam zakrecona ;D

Gość pytanko malutkie
jejku ja na poslki ustny wogole nie chciałam isc , do południa płakałam ze sie nie zauczyłam :P w połowie zapomniałam tekstu i myslałąm ze po mnie , zadali mi chyba z 20 pytan i sie wybroniłam , komisja była w szoku:) znowu płakałam tylke tylko ze ze szczescia

Gość pytanko malutkie
do gdziejestzajac wole byc przygotowana na wszystko.... niz sie pozniej rozczarowac typowa realistka

ja najbardziej obawiam sie matmy i angola tez, bo juz jak pisalam czulam, ze za dobrze ne jest. nie bylam pewna zadnej odp;| ale odp w ogole nie sprawdzalam z niczego:) jakos wole nie wiedziec.. a teraz im blizej wynikow, tym czesciej o tym mysle, praktycznie codziennie tematmatury przeleci mi przez mysl..eh

Gość pytanko malutkie
a gdzie chcesz isc na studia cio?

Gość
RESOCJALIZACJA I HISTORIA POŹNIEJ PRZY ZAŁOŻENIU, ŻE ZDAM MATURE

Gość pytanko malutkie
hehe to dla mnie czarna magia :) ja chciałabym isc na pedagogike resocjalizaycją:)

Gość pytanko malutkie
monisko widze ze mamy podobne zainteresowania:)

Gość
Ty chcialabys na pedagogike a jakos specjalnosc wybrac resocjalizacje a ja studiowac resocjalizacje a na specjalnosc wybrac prace kuratora sadowego ale kryminologie ew patologie spoleczne albo uzaleznienia :D to wszystko przy zalozeniu, ze zdam mature

rosyjskiego tez nie zna, to od podstaw tam nauczaja:) a co do matmy, to jeszcze rok temu bym sie usmiala jakbyktos mi powiedzial, ze bede miala takie plany, naprawde, zawsze bylam slaba z matmy ale ja lubilam, wszystko sie zmienilo w tym roku kiedy zdecydowalam sie zdawac matme(pozniej byly okresy zalamania, ze rzucilam sie na gleboka wode, ze sobie nie poradze).szczerze mowiac to chcialabym i to i to studiowac