Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko malutkie

Czy osoby z Amnestia na maturze dostana swiadectwo dojrzałosci teraz?

Polecane posty

Gość
No ja lubie historie, od poczatku wiedzialam ze bede zdawac ja na maturze, bo poszlam do klasy o takim profilu - profilu wymarzonym :)

Gość pytanko malutkie
hmmmm Monisko gdzie jest taki kierunek ? ja jestem ze sląska i chyba tu takiego nie znajde a wydaje sie chyba ciekawszy od zwykłej pedagogiki:) tez by mnie interesowała praca kuratora , kryminologia, uzaleznienia i te sprawy :) jezeli nie zdam mam zamiar isc na studium "terapia uzaleznien" ale to tak na wszelki wypadek , nic mnie innego chyba nie interesuje na dzien dzisiejszy ;) posiadaczko Aa - podziwiam cie , ja z matematyka mam przykre doswiadzczenia

tez chciałam isc na humana ale wyszło na tym ze wyladowałam na profilu \"krzatłtowanie srodowiska\" :O załuje i to bardzo

a cio do matur nie martwcie sie napewno wsztystkie zdacie, a co do ciebie pytanko malutkie to wydaje mi sie ze na zaoczne z takimi wynikami powinnas sie załapac:)

Gość
RESOCJALIZACJA jest w Bydgoszczy to zupelnie inne studia nic pedagogika reoscjalizacyjna, bo na reso studiujesz jako kierunek a nie specjalnosc w Bydgoszczy, ja jestem z Kujaw

Gość
Human jest fajny ale zarabania zawsze ludzi u mnie bylo 400 podan na trzy klasy ;) Wiec poprzeezucali co niektorych na mat fiz biol chem

Gość
ksztaltowanie srodowiska to chyba biola, chemia itd

biola chemia.... fizyka... architektura, planowanie przestrzene(czyli szamba i kanalizacje - cała budowa małym paluszku hehe) rysunki techniczne, plany itp :O masakra

Gość
a human to 7 godin w tygodniu polskiego, w drugiej doszly faki 6 godzin historii plus fakultety, i angielski codziennie :) Za to jedna matma, dwie fizyki itd...