Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinka334

kto się do mnie przylączy..zawzięta

Polecane posty

Gość michalinka334

chce schudnąć 20 kg i musze...od dzis zaczynam...kto ze mną? będzie mi razniej ,mam 27 lat 179 wzrost i waga 115 :( chce wazyc jakies 95 a wymazona waga 85 dodam ze 8 lat temu moja waga byla 70kg :(

nigdy sobie nie mow, ze musisz. ty nic nie musisz, pamietaj o tym, ty chcesz. chodzilam na takie terapie, medytowanie i tam taki facet mowil, ze trzeba sobie wlasnie tak powtarzac i ze wtedy sukces gwarantowany, oczywiscie w polaczeniu z dieta i cwiczonkami :-) rzeczywiscie to prawda. gdy odchudzalam sie pod jego nadzorem i mowilam sobie, ze chce to mi sie udawalo a jak sobie mowie musze to po kilku dniach nic z tego nie wynika, zalamuje sie :-( ja sie do Ciebie z mila checia przylacze, bo mam taki sma cel :-) od dzisiaj nasze motto zyciowe to: CHCE SCHUDNAC!!!!!!! jaki jest twoj plan???

moge sie przylaczyc do was???????moj plan 1.dieta1000kcl 2.cwiczyc 3.pic duzo wody,herbatek owocowych 4.nie jesc po18nic 4.robic masaze plus smarowanko balsamikiem :)

Gość michalinka334
Pariskaaa ,ciesze się ze jestes :) razem bedzie nam razniej,ja tak marze zeby schudnac :( tylko z moją silną wolą jest nie najlepej ale teraz mam dużą motywacje i niestety nie umiem pisac tak jak ty swojego planu :( jakas zacofana jestem chyba :P w kazdym razie chcę schudnąc do 9 sierpnia jakies 15 kg,myslisz ze się uda?

Gość Misqa
Ja tez sie z chęcią dołączę. mam 165 cm, i ważę prawie 112 kg, Idelana waga 70 kg :) Podobny plan mam jak i wy :) 1. Cwiczonka 2. woda mineralna 3. herbatki 4. i POZYTYWNE NASTAWIENIE W sumie dziś zaczęłam, i nie mam jakiejś konkretnej diety na początek. 0 słodyczy, tłuszczy, skoro lato jest postaram się przestawić na owoce i warzywa. Mam 3 miesiące, żeby zaczął jak człowiek wyglądac :) Razem damy rade :)

Gość michalinka334
Anulka 19 ,pewnie ze mozesz...juz mam większą motywacje :P ja wlasnie pije kawke z rana ,mieszkam w anglii a tu jedzenie jest okropnie tuczące i w sumie to tu tak mi waga poszla w gore bo jakies 16 kg :(

Gość michalinka334
fajnie kochaniutkie ze jest nas juz kilka ...wierze ze nam sie uda ,ja dzis się wybieram po wage elektroniczną :P

Gość michalinka334
urodzona w 1990 ZAPRASZAMY !

Też powinnam, ale się nie mogę zebrać, w sumie to mam do zrzucenia jakieś 4-5 kg. niby nie dużo ale jak ciężko :( powinnam ćwiczyć a leżę w łóżku zazdroszczę wam dziewczyny pozytywnego nastawienia i determiniacji

Gość michalinka 334
damy rade kobietki....trzeba z tym skończyc i wygladać pięknie chocby dla samej siebie :)

Witam!ja też się chętnie przyłącze:)mam jeszcze 19 lat w styczniu ważyłam jeszcze 82kg:(ale teraz ważę 63kg:)a chcę mieć jakieś 58:)myślę że Ci się uda Michalinko zrzucić te 20 kg jak i mi:)a i najważniejsze mam 1.60 wzrostu:)wię jest ze mnie kurdupel:)ale tak bywa:)pozdrawiam wszystkie dziewuszki:)🌼❤️🌼

michalinka- pewnie ze Ci sie uda...ja też mam do zrzucenia 20 kilo, a jaki masz plan? co jesz i ile? uprawiasz sport? Powodzenia

Kurcze nie wiem...poprostu pewnego dnia powiedziałam sobie dość i zaczęłam ograniczać posiłki tak że na końcu nie jadłam nic oprócz obiadu...:(a jeśli coś mnie na prawdę kusiło wieczorem:)jakieś ciacho czy cóś:)to zostawiałam je i jadłam dopiero rano zamiast śniadania i to mi na prawdę pomogło:)musiałam opanować chęć jedzenia bo czasami miałam takie napady na że szok...:)ale jestem zadowolona ze swoich efektów i wierzę że ograniczanie posiłków dziennych do minimum tzn jem tyle ile muszę a nie tyle byle się zapchać:)na prawdę pomaga:)pozdrawiam::classic_cool:🌼❤️🌼

Gość michalinka 334
więc tak...mam zamiar jesc same owoce,dotego duzo pic wody,czasami jakis jogurcik obowiązkowo herbatki :P i mam plana zeby codziennie wieczoprkiem zrobic okrążenie ,50 brzuszków dziennie na poczatek :) i mam gdzies w garazu steper i chyba go przeprosze :P

Gość katerinaneman
do michalinki, a ile można schudnąć w taki sposób? Może dodaj warzywa bo mają mało kalorii.

Gość xxxxpapapappap
po co tyle zrecie?lo matko 115 kilo...sam tluszcz bleee

Gość michalinka 334
xxxxpapapappap ..masz racje same tluszcze i dlatego chcemy cos zmienic :P

Gość katerinaneman
michalinko, a ja w Ciebie wierzę bo sama mam też dużo do zrzuceia i uda nam się na przkór takim niedowiarkom. a ile można schudną s na twojej dietce? w jakim czasie? może dorzuć warzywa mają bardzo mało kalorii. masz jakieś ograniczenia co do ilosci kaloerii dziennie? Pozdrawiam Cieplutko :D

Gość pestka277
nie mam pojęcia ile mozna tak schudnąć ale mam nadzieje ze się w krotce dowiem...dzis wypilam kawe i ide po malutkie winogronko

Gość michalinka 334
katerinaneman , ciesze się ze jeszcze ty we mnie wierzysz jesli uda mi sie wytrzymac na TAKIEJ diecie to napewno bede pisac o postępach a warzywka napewno dodam tylko wszystko stopniowo...mam nadzieje ze wytrwasz ze mną :)

Gość katerinaneman
pewnie, i będe Cie gorąco wspierać, ja jem warzywa, owoce, dodaje do tecgo chude białko, rybki, gorowany kurczaczek chociaż ostatnio na śniadanko serwuję sobie truskaweczki z jogurtem naturalnym i płatkami owsianymi....delicje :D

Gość michalinka 334
musze leciec na dol do kuchni cos ogarnąć bede za jakis czas ...trzymam za nas wszystkie kciuki....i zadnych podjadanek PAMIETAJCIE ! a te truskaweczki ...hm......pewnie ze pycha :P

Gość Giava
ja się chętnie przyłączę:) razem raźniej:)

Gość michalinka 334
wiecie co....mi bardzo duzo motywacji daje muzyka ,przyniej nabieram sił i wiary ze to wszystko co robie się uda:)

Gość katerinaneman
ooooo....nie wkurzyłam się...nie mieszczę sie w spodenki...co prawda stare ale też z " obfitszych" czasów...no nie....a przecieżź to z nich się kiedyś odchudząłam jakieś 4 lata temu....dziewczyny mam motywacje że hoho...i nic mnie nie zniechęci...żadnych słodyczy i chleba....warzywka i owocki to moje menu ( chude białko też ) Właśnie zjadłam 2 jajeczke z pomidorkiem i do końca dnia juz tylko woda i herbatki. a wam jak idzie?? PS. Mam nadzieje że mogę sie przyłączyć do Waszego grona?:D