Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinka334

kto się do mnie przylączy..zawzięta

Polecane posty

a ja nie chodze glodna.naprawde.na sniadanie zjadlam müsli.poten jogurt z troche awocado i cytryna.potem troche zupy grochowej.a na kolacje mala bulka z gyrosem.bylam dzisiaj caly dzien w ruchu.5 godzin intensywnego sprzatania i 1.5 godziny intensywnego plywania.wiec napewno dzisiaj spalilam wszystko co zjadlam.

apropo plywania musze sobie kostium kupic bo juz mi sie teskni za basenem... szczegolnie w taki upal... tylko jak ogladalam ostatnio to wszystkie jakies takie nie dla mnie... tzn ja potrzebuje zeby stanik mial fiszbiny i najlepiej jakby mial takie troche sztywniejsze miseczki ale to juz chyba szczyt marzen... jest dobrze juz ta godzina a ja jednak nic oprocz tego co wczesniej napisalam nie zjadlam... katuje sie woda i herbatkami...

Gość michalinka 334
wlasnie się zastanawiam co zrobic z tym nikiem zeby byl czarny...ale ja zacofana...ha ha ha . ale zaraz cos wykombinuje,oj ciężko cięzko bez tych świezutkich bułeczek ......ale dziewczyny pomyslcie jak juz schudniemy jakie będziemy sexsi :P i zdecydowanie poczujemy się duzo lepiej ,ja staram sie motywowac tym ,ze jak schudne bede mogla sobie kupic fajne ciuszki ,bo to uwielbiam...zakupy...:P i jak schudne tak gdziesz 10 kg...lece na solarke ,robie exstra fryz i juz czuje sie o niebo lepiej :) damy rade .wiem ze kusi ale powiedzmy sobie wtedy...chce schudnąc i zrobie to !!

na stronie glownej masz taki link zarezerwuj swoj nick czy jakos tak i wchodzisz tam wpisujesz nick wybierasz sobie haslo i juz jestes czarna...

michalinko skarbie gdzie jestes??? mam nadzieje ze sie nie poddalas!!! licze na ciebie??? napisz co slychac...

dziewczyny, south beach naprawde dziala! warto sprobowac, uwierzcie mi. ja od dokladnie tygodnia schudlam ponad 2 kg, moze nie za wiele, ale w obwodach, aszczegolnie brzuch, widze ogromna roznice. biorac pod uwage, ze dozwolona ilosc posilkow to 3 plus 2 przekaski, nie ma szans abyscie chodzily glodne. naprawde warto! ja chcialam zrzucic jakies 8 kilo, mam zamiar byc na 1 fazie dopoki nie osiagne tego celu, no moze z wlaczeniam jakichs owocow od czasu do czasu. pozdrawiam!