Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodaaa mamaaaa

tak gorąco a wstyd mi sie rozebrac na plazy!!!znacie jakis sposob na pozbycie

Polecane posty

Gość mlodaaa mamaaaa

sie ciązowych kilogramow?nie jestem bardzo ggruba waze 60 kg z ciązowych mam jeszcze 6 kg na plusie wstydze sie rozebrac na plazy nie przez brzuch (bo nie jest najgorszy) tylko moje uda!!!!!!! są jak baniaki i wygladają tak tez przez to ze mam bardzo chude lydki cos okropnego!! jak palka od kurczaka!!!!myslalam ze karmienie piersią pozwoli mi na strate tych kilogramow no ale niestety karmilam tylko miesiac teraz maly dostaje butelke, nie wiem czy czekac i te kilogramy same mi spadną czy juz dzis przejsc na diete. czy ktoras z was schudla nie karmiąc piersią i nie stosując zadnej diety???

mam to samo i tez chude lydki grube ud ado tego w pasie 90 a przed ciaza 68 waga teraz 70 przed ciaza 55, tez karmilam msc duzo cwicze malo jem i nic nie spada glodzic sie nie bede bo padne i tak ledwo co daje rady, nigdzie tez nie chodze bo mi wstyd ze sie tak zaposcilam niekyorzy znjomi mowia ze zdziadzialam po ciazy a ja patrze sie na stare zdjecia i rycze, jedyne co dobre to ze dla meza to nie przeszkadza mowi ze ma wiecej do kochania i sie cieszy za to tesciowa na kazdym kroku mosi mi przypominac jaka jestem gruba

Gość przed ciążą
ważyłam 55 przt wzroście 175, w 9 miesiącu już 70 :) :) 3 miesiące po urodzeniu ważyłam 54 a to dlatego, że karmiłam butlą i mogłam sobie pozwolić na głodówę.Nie wyobrażam sobie ,że mogłabym zostawić sobie sadełko po ciąży. Pozdrawiam :)