Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no oczywiscie ...

Pytanie o Roaming, smsy ...

Polecane posty

Gość no oczywiscie ...

Witam! Mam takie pytanie. Ostatnio wysyłałam sms-y przyjaciółce ... no i nie dochodziły :( dostawałam raport - SMS NIEDOSTARCZONY ... Nie mogę się także dodzwonić :( Przypuszczam, że koleżanka jest za granicą (miała jechać do ANGLII do ojca). Miałam z nią jechać (planowalłyśmy to już 2 miesiące) ... ale to inna sprawa :( Moje pytanie: jeśli ja nie mam uaktywnionej usługi roaming ... moje sms-y nie będą do niej dochodzić ? Dlatego dostaję ten komunikat ? Znacie jakieś darmowe bramki sms do Anglii ??? Mam nadzieję, że moja przyjaciółka ... ma coś z komórką ... jeśli nie zachowała się jak ŚWINIA ... pojechała sama, beze mnie :(

Gość Jagodzianka_XS
ja dostaje takie raporty jak ktos ma caly czas wylaczony telefon i po prostu nie dochodzi. Nie wiem czy roaming ma cos z tym wspolnego. Ty nie musisz nic wlaczyc. Roaming wlacza sie automatycznie

Gość eee nieprawda ...
w Erze trzeba go uaktywniac ... wiem bo w zeszlym roku nie moglam dodzwonic sie do brata i wysylac smsow do Hiszpani ... bo nie mial aktywnego ROAMINGA ... musialam dzwonic do Ery i mu go uaktywnic !!!

Gość no oczywiscie ...
No to fajnie ... wystawiła mnie ... kurde to po co w ogóle proponowała mi wspólny wyjazd ??? Ludzie są dziwni :( Chyba mam o jedna przyjaciółkę mniej :(

Gość no to fajnie ci zrobila ...
przyjaciolka ... nie no ludzie to sa zaklamani ...

Gość Jagodzianka_XS
Chodzilo ze ten kto siedzi w PL nie musi nic aktywowac... jesli kolezanka tego nie zrobila a wyjechala to coz... Nie dodzownisz sie. Bo wyglada na to ze smsy wracaja bo numer jest nieaktywny, po prostu wylaczony