Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samiec_alfa

Samiec kontra depilator

Polecane posty

Wczoraj oblukałem takie małe cóś w pokoju siostry Silkepil czy coś w ten gust - no wiecie, taka jakby mydelniczka z golarka na końcu. To sobie pomyslałem, że wypróbuje jak to działa. Włączam do prądu i zapuszczam, rzęzi jak maszynka do mięsa. Tak sie patrzę na to ustrojstwo i po lekkim wachaniu żwawo przejechałem sobie po mojej włochatej ręce od łokcia po dłoń. Ja pie***olę! Z wrażenia to aż to upuściłem na podłogę, to była jak frezarka do drewna jeżdżąca po mojej ręce, masakra . To jest jakaś szatańska zabawka dla masochistów, aż mi krwawe kropki na ręce zostały. Jak bym miał wybierać to wolałbym dostać z bani w twarz niż to powtórzyć. Lekcja z tego taka, ze rispekt dla lasek z gładkimi łapami i nogami, włochate niech się schowają - w burakach.

Gość tylko że
kobiety mają mniejsze owlosienie, wiec i ból mniejszy - zrób test i wyrwij włos z głowy, a potem wyrwij 5 na raz

Gość inna teoria
a przejedź sobie tym po owlosieniu łonowym. A kobiety tam nie maja wlosow. Chyba to sie wiąze z jakimś orgazmem.

Gość ale fajna historyjka ...
:)

Gość inna teoria
o widzisz spacja nie wyobraza sobie zycia bez tego - facet goli brode a spacja depiluje nogi az po sama szyje, łacznie z wargami

Gość o jenyy
ale przecież kobiety nie mają owlosienia na rękach:D co najwyzej na nogach i w miejscach intymnych:p i mozna to depilować kremem, np ewelina z aloesem-trzy minuty i po kłakach:p

Gość inna teoria
spacja a tobie nie rosna wlosy na piersiach?

Gość kobiety nie mają owłosienia
na rękach?jak depilują to owszem ,nie mają .ale to są tępe idiotki

Gość inna teoria
moze i tępe, ale jak potrafia zrobid dobrze wargami, szczegolnie jak sobie je wydepiluja.

Własnie mam pytanie do doświadczonych - jak sobie tym przejadę po ręce to co znów mi wyrosną - przecież cebulki też to wyrywa. Jak wyrosną to kiedy? Chyba zajmie to dłużej niż jakbym golarką przejechał. To ktoś tego używa do miejsc intymnych?Nnie to już nawet dla hard-core maso chyba za dużo.Poza tym golenie sie w miejscach intymnych to jakiś pojechany pomysł przecież jak te wszystkie włoski zaczną rosnąć szczecinę to sie chyba zaj***ać będzie szło od swedzenia.

Gość inna teoria
a co sie tak dziwisz, ty sobie po rece a kobiety po wargach zreszta - przezyj to sam

Gość O jenyy
Przeciez wyraznie napisalam zeby kremu depilacyjnego uzyc:o:p

Gość inna teoria
a ty skad wiesz o tym kremie

Gość O jenyy
Mozna go kupic chyba w kazdej drogieri, jest na prawde dobry🖐️ ide sie depilowac:p

Gość inna teoria
no widzisz samcu alfa - ty sie tu masturbujesz jakas piekielna maszyneria a to wystarczy kupic krem w aptece i trzyma dzien dwa caly tydzien. trzyma jak cholera za jaja

No nieźle :D Depilator nie jest aż taki straszny, tylko trzeb się nastawić na ból :) no i takich długich, nigdy nie golonych włosów bym depilatorem nie ruszyła, najlepsze są takie kilku milimetrowe :) ale miło, że jakiś facet wreszcie docenił, jak my się dla Was i dla gustów i urody poświęcamy :D