Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcheweczka21

Kiedy zaczynaja działac?PILNE

Polecane posty

Gość Marcheweczka21

Dzisiaj bede brała 10 tabletke Yasminu, tabletki biore poraz pierwszy, pierwsza wzielam tego dnia kiedy dostalam okres, kiedy mi sie skonczyl od 4 dni uzywamy z narzeczonym jeszcze prezerwatyw bo nie wiemy kiedy tabletki zaczynaja dzialac,kiedy nie bedzie to juz konieczne?zna ktos odpowiedz na moje pytanie?? dodam ze mam 18 lat i do potomstwa mi sie nie spieszy:) z gory dziekuje za odpowiedzi:*

Gość 1w2e3r4
już pierwsza tabletka od 3h od połknięcia chroni przed ciązą

Gość Marcheweczka21
Dziekuję bardzo za odpowiedz i pomoc:)pozdrawiam

Gość ehh.....
Skoro masz 18 lat to czytać umiesz doskonale, zapewne. Więc weź ulotkę do rączki i zobacz w ogóle co bierzesz, bo ignorancja dla własnego zdrowia jest porażająca...

Gość Marcheweczka21
Przeczytałam ulotke dwa razy i nie ma nic na ten temat:( Nie rozumiem Twojej złosliwosci, gdyby bylo napisane na ulotce to bym nikomu nie zawracala głowy i nie pytala.

Gość ehh.....
To może przeczytaj ze zrozumieniem bo w każdych tabletkach w każdej ulotce jest taka informacja.. Poza tym chyba recepte wypisał lekarz, a nie Pani z kiosku? Mozna się bylo zpaytać.. Takich tematów są tu tysiace, ale opcja szukaj to tez za wiele...

Gość Marcheweczka21
to skoro uważasz sie za tak madra osobe, to wejdz na srone podanego przeze mnie leku i to znajdz...ciekawa jestem czy bedziesz sie miala czym pochwalic.lekarza owszem moglam zap[ytac ale bylam tak zestresowana pierwsza wizyta ze nawet nie pomyslalam.

Gość ehh.....
Ja się nie musze chwalić bo producentem leku nie jestem... Strona, a ulotka to troszkę co innego...Poza tym wystarczy wpisać tutaj szukane hasło http://f.kafeteria.pl/szukaj.php niż zakładać 500 temat o tym samym zagadnieniu...

Gość co to za lek