Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony troszkę

Czemu 40 letnie kobiety uwazaja ,że wygladaja młodziej??

Polecane posty

Gość gość
o co ten ambaras :) zal sciska, ze grubo po 40 mozna dobrze bardzo dobrze wygladac? a mozna, mozna :) kto mnie zna, wie ile mam lat :) ale zawsze przy pierwszym kontakcie slysze niedowiezanie :) najlepsze w tym wszystkim jest to, ze nie dba, o swoj wyglad tak jak inne kobiety :) nie maluje sie, no chyba, ze jest koniecznosc :P mimo srebra we wlosach, nie farbuje ich :) uznaje to, ze to naturalna kolej rzeczy nie katuje ciala na silowniach czy dietami nigdy nie przekroczylam 59kg jako 30 latka wygladam na gora 24 latke mam mlodsza siostre :) ona jest jeszcze drobniejsza, delikatniejsza ma nastoletnia coreczke :) na plazy wygladaja jak siostry gupio gadacie, ze nie mozna mozna :) takie geny :)

Gość gość
leb siwy i wyglada na 24 :)co za komedia :D

Gość gość
wez czytaj ze zrozumieniem sama masz lep :) ja mam główkę z pasemkami ale ty wolisz swoj lep farbowac stad masz problem z analiza tekstu :)

Gość gość
jako 30 latka wygladam na gora 24 latke o kurde faktycznie zjdłam -ła :D nie no zwracam honor :classic_cool: jako 30 latka wygladałam na gora 24 latke rozplywam sie w przeprosinach :P jestem grubo po 40 to i palce za mysla nie nadazaja :)

Gość gośćbezkobiety
Nie w temacie, ale pozwole sobie to i tu napisać. Byłem dziś na koncercie, przede mna stała kobieta, w wieku okolo 30 lat, kołysala się w rytm perkusji. Gdyby moje oczy mogły jeść, zostałyby po niej obcasy i strzępy sukienki. Śliczna, cera, skora, ramiona, nóżki, tyleczek marzenie. Ktoś ma pocieche. Chciałbym być wodą która ja obmywa, ręcznikiem, kolderka która jej dotyka.

Gość gość
jeszcze czekam na 50 latki które są przekonane, że wyglądaja jak własne wnuczki - ta sama kategoria utraty kontaktu z rzeczywistością

Gość gość
oj kluje prawda co? przeciez taka 50latka moze miec wnuczkę 17latkę i tez swietnie wygladac :D oderwana to jestes ty, bo zyjesz w swiecie malowanek i przebieranek :) kobiety ktore sie nie maluja maja piekna cere do poznej starosci a wlosy mozna farbowac naturalnymi metodami rzeczywistosc jest piekna :) dla prawdziwych i pieknych zawsze mlodych kobiet

Gość gość
Zawsze młode sa tylko w wspomnieniach. Słodkie niewinne i pachnace kobiecościa. Kobiety kocham Was, a jeszcze bardziej Tego Który Was wymodelowal, nadal ksztalt, linie, uwypuklil, dal oczy które zachwycaja mnie co dnia.

Gość gość
mnie nie kochasz :) jestem zołzą

Gość gość
hahha no nie wierzę, jednak macie kuku na muniu, ja poznaję wiek każdego choćby nie wiem jak bardzo sam siebie oszukiwał

Gość gość
cos ty? jasnowidz?:classic_cool: wiem. koneser pan na jeden raz. spadaj stad podrywaczu!!!

Gość gośćgersh
Mozeasz być zolza , wygladasz na osobę świadoma swej kobiecosci. Mężczyźni kochają zolzy, bo tylko one są spontaniczne i choć przez chwile prawdziwe, szczere i autentyczne.

Gość gość
nie słódz. nie ma takiego, ktory by mnie usidlil wszyscy jestescie dla mnie marni

Gość gość
ja mam 26 lat mam 2 braci wszyscy mamy po nim te popieprzone geny, taką dziecięcą urodę, baby w parku częstuą mnie cukierkami,nikt nie mówi na Pani wszyscy na Ty..czego tu zazdrościć? chcecie wyglądać jak dzieciak? z chęcią się zamienię (dodam ze ważę 46 kg przy 166cm) wiec to jeszcze bardziej pogarsza sprawe

Gość gość
Hahaha temat na bekę roku !!!!!!!!!!!!!!!!!! " Mam dobre geny i 78 lat biorą mnie za gimnazjaliskę !! " hahahaha ! Oj baby baby rozumek mniejszy niż u waszych wnuków .Wbijcie sobie w dobre genetycznie główki że dla nastolatków jesteście stare dupy/milfy /itp Jasne wierzcie sobie że wyglądacie na 14tki wolno wam -się ośmieszać !

Gość gość
miało być że mamy popieprzone geny po ojcu.

Gość gość
najgorsze że jak idę do apteki po testy ciążowe(staramy się z mężem o dziecko) to patrza na mnie jak na jakiej nieopierzone kurcze

Gość gość
Dziwne ze wszystkie kafeterianki takie młode i urocze, wyjdzcie na ulicę bo was nie widać..

Gość gość
Zaraz usidlil, powoli, masz swój rozum a ja swój, gdyby mężczyźni byli debilami, nie byłoby pięknych kobiet. Mężczyzna jak czort pragnie zawładnąć dusza, sercem kobiety. Ciało zostawia na potem. Ekstaza podczas stosunku jest wynikiem, sumy miłości i sexsu, kto nie krzyczał, ten nie kochał.

Gość gość
co za zazdrosnica/k. zadna z nas nie chce wygladac jak 14 latka:) po prostu. niektore z nas nie wygladaja na babunie tylko co najwyzej na mamusie :) nie trzeba chodzic w leginsach i z dekoldem po pas zeby pokazac swoje walory :) czasem to co ukryte bardziej pociaga. dlatego nie wpisuj nas wszystkich w tabele z haslem CHCE WYGLADAC JAK NASTOLATKA TO BEDE SIE TAK UBIERAC I ZACHOWYWAC nie rozumiesz chyba nic a nic z filozofii kobiecosci :)

Gość gość
najgorsze że jak idę do apteki po testy ciążowe(staramy się z mężem o dziecko) to patrza na mnie jak na jakiej nieopierzone kurcze x wlasnie taka urode kazda by chciala miec :) nawiazalam, ze moja siostra nie wyglada na matke nastolatki bo sama jest drobna i ma delikatna urode :)

Gość gość
mezczyzni sa debilami:) wlasnie zawladna sercem, dusza, cialem kobiety a potem.... potem szukaja innej, mlodszej zdobyczy nie patrza jakie spustoszenie po sobie zostawiaja dlatego nie mecz sie:) lubie miodek i slodycz ale tylko ze swoich ust lubie smakowac :)

Gość gość
żeby widzieć ile kto ma lat wystarczy dobrze się przyjrzeć, ja to potrafię, ostatnio właśnie zgadłam dokładny wiek kobiety z filmiku na yt, 42 lata miała. nie była to jakaś zaniedbana kobieta ale i tak zgadłam, przestańcie sobie wmawiać głupoty. kiedyś oglądałam come dine with me i tam baba przekonana, że wygląda o wiele młodziej pytała innych ile jej dają lat i ludzie zgadli....czy mam pisać dalej?

Gość gość
Alez nie tyko te kobiety 40 letnie , 50, 60.... uwazaja ze wygladaja mlodziej- po prostu czesto slysza takie slowa od zupelnie obcach ludzi/ obu plci. Co innego slowa rodziny, bliskiej kolezanki czy zafascynowanego faceta...

Gość gość
mam 39 lat; na tancach jakis zafascynowany koles spytal ile mam lat; poniewaz wczesniej rozmawialismy o jenifer lopez i on powiedzial - ale ona stara, ma przeciez 40 lat - to sklamalam, i powiedzialam,ze 32; on sie przeslyszal i caly podjarany? 22? super, bo ja mam 27! takze, owszem, mozna dobrze wygladac majac ~ 40 lat, trzeba o siebie dbac, tylko tyle i az tyle;

Gość gość
wlasciwie to twoje slownictwo wskazuje na 22 latke :) pewnie zachowniem tez :) mozliwe ze i ubiorem :) ciemno, milo, muzyczka, likierek i brylowalas jak dwudziecha :)🖐️ ech kobiety

Gość gość
najgorsze że jak idę do apteki po testy ciążowe(staramy się z mężem o dziecko) to patrza na mnie jak na jakiej nieopierzone kurcze x wlasnie taka urode kazda by chciala miec usmiech.gif nawiazalam, ze moja siostra nie wyglada na matke nastolatki bo sama jest drobna i ma delikatna urode usmiech.gif Nie chciałabym mieć dziecinnej urody :D i braku bioder, biustu :D do tego niski wzrost, fuj

Gość gość
zdziwilabys sie jaka ma figure :) ideal choc drobnej budowy a moze wlasnie dlatego :) wszystkie jestesmy w rodzinie biusciaste i mamy odstajace posladki :) co absolutnie nie przeczy delikatnosci glupio ci? moja siostra nadal wyglada jak mloda dziewczyna :) propoecje ma zblizone do MM ikony kobiecosci i mam gdzies szerokie a kosciste biodra udziska jak u slonia tadam tadam :)

Gość gość
Prawdę mówiąc jednak wieku nie oszukasz.

Gość gość
Ale plyna co niektore tutaj:)az milo sie czyta:D40moze wygladac na pare lat mlodsza nie watpie,ale na 20 kon by sie usmial:D