Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość optymistyczna pioseneczka

Optymistyczna piosenka - macie jakieś swoje typy?

Polecane posty

:) Jak w temacie. Wasze typy na optymistyczną piosenkę. Szukam takiej dla swojego przyjaciela który ma nie najlepsze dni :)

Gość budzisz się rano
dreadsquad- naturals dread killaz

dziekuje, ale on do szkoly nie chodzi od ponad 20 lat i nie pije :D szukam cos pod niego ;)

Powtórze się ;] Ale mogą być miłe : California Stories Uncovered- Untitled1 i Untitled4 Pogooglować trzeba i się znajdzie- to epka;]

Gość ja mam..
1." Don't Worry Be Happy" 2. "Always Look on the Bright Side of Life" z Monty Python`a

\"Wesołe jest życie staruszka\":D Ta piosenka pociesza mnie, gdy pomyślę, że kiedyś będę stara:P

natural dread killaz - uwierzyc w siebie jest SUPER!!!!!! dzieki, nie znalam jej 🌻

Gość twyla
"Zakochać się, mieć dwie lewe ręce Nie robić w życiu nic Czasem pisać wiersze"...................... Supermarket - FNS

super wszyscy podajecie te pioseneczki 👄 🌻 wszystkie są super ! 👄

Gość DianaH.
Relax, take it easy :)

Gość jak dla mnie
wwo - mogę wszystko, dobra jest i ma świetny tekst, chce się po niej coś zmienić w zyciu

Gość kurnachatka
małe szczęscia czy jakoś tak

\"ŻYJ KOLOROWO\" Ewy Bem. Number One wśród optymistycznych piosenek, co najmniej od dwudziestu lat! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość QQrydza
Bittersweet symphony- the verve In the shadows- the rasmus

Ryszard Rynkowski - Wznieś serce Z żalu, co przygniata Cię, Z czarnej nocy pełnej łez, Nawet z beznadziei złej, Podniesiesz się, Choćbyś już kamieniem był, Choćbyś zwątpił albo pił, Choćbyś całkiem był na dnie, Podniesiesz się. Choćbyś wyparł się Swych korzeni, bogów swych, Spotkasz ludzi, co Pokażą drogę Ci. Z głodu, który zjada sny, Z gęstych, obojętnych dni, Nawet z dna, co nie ma dna, Potrafisz wstać. Choćbyś ogień w sobie zgniótł, Choćbyś zabił w sobie bunt, Jeśli iskrę wiary masz, Potrafisz wstać. Wznieś serce nad zło, Znajdź drogę przez mrok, Wzleć ptakiem nad mgły, W obłokach mieszka świt. Choćbyś wyparł się Swych korzeni, bogów swych, Spotkasz ludzi, co Pokażą drogę Ci. Wznieś serce nad zło... Mmmmm... :D:D

Gość dobre sobie
Jezu jak się ciesze - Lech Janerka

Gość martyska873u8
nefre- kto wie ;)

Gość gośśś
a ja dam dużo propozycji : ) może będę się powtarzać, ale dobrze: strachy na lachy-dzień dobry kocham cię gipsy kings-volare james brown-i feel good bob marley- could you be loved cranberries-just my imagination hurt-nowy początek hurt-lecę ponad chodnikami hurt-między pomiędzy gdzieś i oczywiście Monthy Pyton - Always Look On The Bright Side Of Life ^^D