Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantomima

Sesja - O K*RWA!!

Polecane posty

Gość teolog
tak czytam i się dziwie-bardzo mało macie egzaminów,ja mam 12,zostały mi jeszcze 3

Gość czorcica
Tak tak znam ten ból......ja mam 8 egzaminów i 12 zaliczeń.....z tego część juz za sobą.......następne w poniedziałek, wtorek, środa piątek----zajebiocha :P.........ostatnio to "jadę" tylko na kawach, red bullach i tigerach.......tylko dzięki temu mogę normalnie funkcjonować...... ........a mówili mi jak zdawałam maturę, że to pikuś przy sesji.....a ja nie chciałam wierzyć...echhhh...... głupim się było i młodym......:P Trzymam kciuki za pozytywnie zdaną sesję waszą i moją-----wkońcu "byle do przodu" :P

Gość spoko przetrwamy
:) dzięki, już mi lepiej, bo nie tylko u mnie tyle egzaminów! zdecydowanie osoby ciągnące dwa kierunki mają najgorzej - u mnie jest dziewczyna też na italianistyce i wszystkie praktyczne ma w tym samym dniu co praktyczne na anglistyce :/ trzymajcie się ludzie! szczególnie szczęścia życzę tym z większą ilością egzaminów, trzymam za was kciuki! :)

Gość ksjdhyryr
to "o kurwa" tytułowe powinno odnosić się do liczby egzaminów jakie macie. 3-4 ja pierdole tylko pozazdroscic. ja mam 7. pz czego 2 z całorocznych przedmiotów. plus oczywiscie zaliczenia. buda prywatna.

Gość silana
ja mam wspaniale:D bo nie liczę i nie mogę się licytować:P:P Jeszcze trochę... :)