Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zapalke

co sadzicie o krotkich wloskach u dziewczyny tak 2,3 milimetry?

Polecane posty

Gość na zapalke

Jak wyzej :-) Jestem ciekawa co sadzicie o takiej fryzurce krotkiej u kobiety. W stylu Natelie Portman czy Sinead O'Connor tak mnie korci rzeby sobie taka sprawic. Czy jest tu ktos o pobonej fryzurze??

Gość zoziaaa
nosilam kiedys b. krotkie no moze na 8mm a nie na 2-3 azjestem mala i drobno to obcy ludzie czasami mowili do mnie chlopczaku:o a ja wtedy 28 lat mialam:) potem nosilam ciut dluzsze, a teraz zapuszczam i czuje sie fatalnie z takim bajzlem na glowie:o cos czuje ze w lipcu sie zetne:)

jednym słowem B-E-Z-N-A-D-Z-I-E-J-A!!!!! ale to tylko moje zdanie....wogóle zero kobiecości....taki babochłop:/ nie nie...jak dla mnie odpada...tak samo jak chłopak mający długie włosy....wyobrażasz sobie pare idącą na mieście: ona-łysa, on-długowłosy....no Helołłł !!!!!!

Gość jeśli masz zgrabną głowe
i regularne rysy to mozesz sobie zafundować taką fryzurkę. Ewelaa - Ty i te Twoje poglądy.... i naucz się pisać 'w ogóle'

te błędy wynikają z rozpędu a nie z tego że nie umiem pisać....nie czepiaj się szczegółów,nie chcę się chwalić ale z ortografii jestem dobra jak mało kto. Aha i jeszcze jedno nie bulwersuj się tak,ja po prostu wyraziłam własne zdanie,chyba mi wolno prawda?? Nic na to nie poradze że nie podoba mi się jak kobieta nie ma włosów i tyle. mimo wszystko pozdrawiam:)

musisz używać słów typu beznadzieja, babochłop? Nie umiesz inaczej wyrażać swojego zdania? Również pozdrawiam.

no a jak to inaczej nazwać??? może przesadziłam faktycznie....sorki jeśli cie uraziłam....może powiem tak...wygląda to nieestetycznie i przede wszystkim mało kobieco. teraz może być?:) pozdrawiam

Teraz lepiej:) A ja przepraszam, ze Cię tak protekcjonalnie pouczyłam:) Pozdrawam one more time.

Gość NatiK
jesli ktos ma ladne rysy twarzy to krotka fryzurka jak najbardziej

cieszę się że doszłysmy do porozumienia bo ja naprawdę nie lubie się kłócić;) no my tu tak gadu gadu i nie na temat....niech ktoś inny się teraz wypowie:-p pozdrawiam

Gość greetij
Jezeli ktos funduje sobie taka fryzure to znaczy, ze chce wygladac gorzej niz w danej chwili. Aby wygladac znosnie w takich wlosach trzeba byc naprawde ladnym i na dodatek miec ladny ksztalt glowy, a przeciez jak ktos jest ladny to i tak korzystniej bedzie wygladal w dluzszych wlosach....

Gość na zapalke
No cuz moze ja jestem jaks dziwna ale mi sie to wydaje bardzo kobiece i niebanalne zarazem. Znajomi faceci poparli moje stanowisko wiec pewnie wroce do tej fryzurki. Oczywiscie pewnie nie kazdemu to pasuje. Nieestetyczne to tluste wlosy odrosty sa nieestetyczne ale krotkie wlosy!?

Gość krótkie są OK
Więcej tolerancji,Jeśli ktoś tak lubi to czemu nie.

Gość realne az do bolu
koszmarne, baba z lysa pala, na pipce owszem bardzo wskazane, tzw zero

Gość acha...
ja mam krótkie włosy (około 5 cm) i wyglądam ładnie...wcale nie jak babochłop jak to ktoś napisał...w gługich włosach wyglądam po prostu brzydko,w ogóle mi nie pasują....nie wiem dlaczego tak się przyjęło ze długie włosy to ładnie (niektóre dziewczyny maja tak zadkie włosy i jeszcze nosza związane to ta kitka wygląda jak mysi ogon---no ale ma gługie)...ja wole mieć krótkie i ładnie wyglądać niż mieć długie i wyglądać jak ''pół dupy zza krzaka''

niektórym kobietm to bardzo pasuje :) do tego np duży dekolt, wiszące kolczyki... mmmm cudownie. a te, które krzyczą że \"beznadzieja\" pewnie mają długie zniszczone farbami włosy, niemodny zjechany blond albo pasemka we wszystkich kolorach tęczy. :P włosy 2-3 mm są dla kobiet odważnych, wyjątkowych :) poza tym - o kobiecej sylwetce, raczej wysokich ;)

Gość silana
Moja przyjaciółka tak sie raz obcięła i nie widziąc jej byłam sceptyczna co do tego kroku. Jednak pozniej naprawde pozytywnie sie zaskoczyłam, wyglądała ślicznie!! Tak intrygująco, wyzywająco troszke. Miała małą główke, wystające kości policzkowe, ciemną karnację i do tego jasne oczy z ciemnymi rzesami:) Wyglądała naprawde dobrze:) Choc powiedziała, ze niektorzy zaczeli do niej podchodzic jak do ostrej babki przez to:D

Gość niektórzy mają po prostu
wąskie horyzonty, kobiecość to dla nich długie włosy, duży biust i szpilki:( Sama mam teraz długie włosy bo długo nosiłam krótkie i mi się znudziły, ale uważam, ze są bardzo OK.

Gość do dupy

Gość na zapalke
Ciesze sie ze nie wszyscy sa tacy konserwatywni :-) tez mi mowili zeby nie scinac bo bedzie widac wszystkie niedostatki ale jakos sie tym nie przejmuje. Dla tych co doceniaja tylko szablonowe piekno wysokie dlugowlose blond lasencje z duzymi cycami pewnie to nie przemowi. Ja lubie zmieniac wyglad a na lato to moze nawet byc wygodne. Boje sie tylko reakcji otoczenia jak bylam mlodsza to mi zwisalo a teraz to mnie jeszcze do roboty nie przyjma ;-) bo takie glupie czasem to nasze spoleczenstwo. Niestety dla wielu wazniejsze jest to co na glowie a nie w srodku.

Gość na zapalke
Zetne jednak, zawsze bylam nieco przekorna ;-) Nie kazdy czuje widac potrzebe podobania sie innym.

Ja tak miałam przez dwa lata obcinane na 12 mm (na krótsze już mi odwagi nie starczyło) i czułam się świetnie. Zdania co do fryzury były podzielone, ale to moja głowa przecież. Zero problemów przy myciu i suszeniu, zwłaszcza, że włosy mam cienkie i bardzo delikatne i nie bardzo chcę je suszyć suszarką. Ale zapuściłam trochę właśnie dlatego, że wystraszyłam się, że może to zaważyć na rozmowach o pracę:( I teraz mnie wkurzają i muszę dużo wcześniej wstawać do pracy, bo codziennie je myję:(

Gość wrzućcie fotkę
Chociaż tył głowy:)

Gość brzydko brzydko
i malo kobieco kojarzy sie z pacjentkami onkologicznymi ale jak ktos sie jednak upiera to konieczna jest piekna twarz i bardzo ksztaltna czaszka do takiej fyzury wlosy to jednak wielki atut czlowieka ( nie tylko kobiet )

Gość dojrzałakobieta
kilka razy w życiu miałam taką fryzurkę i właśnie taką najbardziej uwielbia mój mąż, czasem namawia mnie abym znowu obcięła włoski a raczej zgoliła maszynką :) na lato , na wyjazdy idealna - żadnych kłopotów z włosami, z tymże ja preferuje dłuzszy wariant tj. około 1,5 cm

Gość ekhem
ja marzę o takiej fryzurze (wygoda!), ale niestety nie pasuje ona do moich rysów twarzy 😭

Gość niezła laska z ortopedycznego
Mi się takie cos nawet podoba ale wlasnie u wysokich dziewczyn o kobiecych kształtach i z dziewczęcą buzią i ładną oprawą oczu :)

Gość paz
A mi mowia ze moze to u mnie dobrze wygladac. W zasadzie jestem dosc filigranowa glowa okragla. Boje sie ze bede wygladac jak dziecko bo jestem raczej nizszego wzrostu no 165 do tego duze ciemne oczy. Hi hi w sam raz dla pedofila.