Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkazycpowiedzciemi

jak odzyskac exchlopaka?

Polecane posty

Gość jkazycpowiedzciemi

prosze o porady jak zdobyc na nowo ex chlopaka. udalo sie to komus?

jak odzyskac? zyc wlasnym zyciem, chodzic ze znajomymi na imprezy, cieszyc sie... a chlopak jak kocha to wroci sam- nie ma co prosic o powrot bo co ci z takiego wyblaganego powrotu? teraz mysl o sobie...

Gość zaproś go i zaproponuj
najlepszy seks od epoki lodowcowej

Gość jkazycpowiedzciemi
to byla jego i moja pierwsza milosc bylismy razem 3 lata. ale niestety moj nieplanowany wyjazd doprowadzil ro rozstania. ja nadal kocham a on jest juz ponad 9 miesiecy z inna...czy jest jeszcze mozliwosc zebym go odzyskala? naprawde go kocham...

Gość powrotów nie będzie

Gość niestety ale takie cos
swiadczy ze cie nie kochal....jakby kochal to by poczekal...:/

Gość tak_poprostu
znasz go lepiej niz nowa dziewczyna. wiesz co lubil najbardziej,co sobie cenil. postaraj sie odnowic kontakt i doprowadz do tego zeby zaczal sobie przypominac cudowne chwile ktore razem spedziliscie. jesli wczesniej cie naprawde kochal to moze ten sposob zadziala:)

Gość jkazycpowiedzciemi
wracam dopiero do polski na stale za jakies dwa miesiace wiec wtedy bede musiala cos sprobwac...ale sa jakies szanse? ja naprawde go kocham...hmm albo moze inaczej jak ja mam o nim zapomniec? buu:(

Gość jkazycpowiedzciemi
no chyba ze poprostu sie z nim spotkac i powiedzec co czuje? no wtedy jak powie ze mnie nie kocha to dam sobie spokoj. co myslicie?

Gość no ale to byloby swinstowo
odbijac go innej dziewczynie. Mialas swoja szanse srtacilas, trudno, zycie jest brutalne. Moze oni sie na prawde kochaja, jesli go kochasz, to chya zyczysz mu szvczescia....nawet z inna...

Gość jkazycpowiedzciemi
jakie swinstwo? to ona mi go ukradla:/ a jak spytam i powie ze mnie nie kocha to wtedy dam spokoj i niech bedzie z nia szczesliwy

Gość Tak to w zyciu jest
że nie raz kogos tracimy, tracimy czyjes uczucie ... Najlepiej pogodzic się z tym, to nie ona odbiła tobie faceta tylko on tak chciał, pamietaj o tym, widocznie nie był ciebie wart. Raczej poszukaj sobie innego, wartościowego chłopaka, a o tamtym zapomni, dla swojego dobra. Gdybyście byli taka dobrana para to wyjazd na peno nie byłby przeszkoda zeby wasz związek nadal trwał. to była po prostu kropka nad i, i nie ma czego żałowac , powodzenia

Gość gfreyhtrujj
no tak odbila ci go, ukradla, a twoj biedny chlopak siedzial i za toba plakal a ta wredota go ci odbila.dziewczyno zastanow sie co ty mowisz

Gość hjy
miałam kiedys taka sytuacje,ze moj obecny po 3 latach zwiazku zwiazal sie ze mna bo tamta podejrzewał o zdrade, pozniej ona chciala wrocic jak był ze mna ok 6 miesiecy pozniej i jej powiedział ,ze nie kocha tylko ja jestem wszystkim i do piet mi nie dorownuje :) czułam sie jak paw :) wiec sie zastanow najpierw

Gość jkazycpowiedzciemi
no wiem ze on zrobil tak jak chcial i tak naprawde jakby mnie kochal to by na mnie poczekal i nie wiazal sie z inna...z jednej strony wiem ze to nie ma sensu ale z drugiej strony jak ja go kocham to co mam zrobic? a jak sprobuje i uslysze nie to w przyszlosci nie bede zalowac...jak myslicie?

Gość odswezam temat

Gość jkazycpowiedzciemi
ale jak ja kocham go to co mam zrobic? hmm cyz komus sie udalo odzyskac eks? prosze o rady

Gość hfdhfutr
kochasz ale ona ma inna a ty chcesz wejsc z buciorami w jego zycie