Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az mnie szlag trafia

Nienawidze swojej babki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Ja też nienawidzę ;] stalam sie taka straszna osoba przez nia, ze czasami mysle kiedy w koncu ona umrze. Mysle, ze predzej ja sie wykoncze niz ona, tylko mnie wyzywa, obgaduje mnie do calej rodziny i wychodzi na to, ze ja jestem najgorsza bo jak tak sie z babcia mozna klocic.. kazdy mysli, ze jest taka cudowna tak naprawde tylko ja i dziadek. mama wiemy jaka ona jest bo z nia mieszkamy. Dziadek już nie ma sił nawet żeby komukolwiek powiedzieć o tej szmacie ;)chce sie mnie pozbyc do domu, p******i mi o jakichś ośrodkach a KAŻDY jej mówi nawet juz szkola, że nie ma szans zebym poszla do osrodka bo nic nie robie. Jeszcze chce mnie do ojca wcisnąć albo do internatu.. ciekawe kto jej ten internat opłaci, nie zarabia ani grosza.Nic jej nie pasuje, siedze w domu? zle. Wychodze? no kur*a jeszcze gorzej. W dodatku zyje jedynie z pensji mojej matki i emerytury dziadka. Sama nigdy nie skonczyla szkoly. :) Mam do niej taki wstręt, że nawet nie zjem tego co ona ugotuje. Jest okropną osobą i podobno zawsze była taka zrzędą. Jeszcze pare lat i wypier*alam od tej patologii.

Gość gość
Łączmy się w bólu :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
U sąsida mieli problemy z babka kiedy nie dawali rady poszli do doktora po leki na uspokojenie i pokryjomu do jedzienia to się troche poprawiła a z latami okazało się że miała jakąś chorobę starych ludzi