Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sangria

moja kumpela a faceci

Polecane posty

Gość sangria

Moja kumpelka odziedziczyła niezłą kaskę (kilkaset tys. zł) i od tego czasu ma niezłe powodzenie wśród mężczyzn. Wcześniej nawet na nią nie spojrzeli (jest dość niesmiała), a teraz to jej nadskakują że ho ho. A ona wręcz oszalała na punkcie swoich licznych adoratorów, jest zaślepiona i słodkimi słówkami. Co o tym myślicie? Czy mam ją wyprowadzić z błędu, bo ona chyba nie widzi że oni z nią tak tylko są dla kasy, czy nic nie robić i niech dziewczyna potem się męczy z takim jednym czy drugim w nieszczerym związku? W sumie to fajna dziewczyna i życzę jej jak najlepiej, facet z którym się zwiąże będzie prawdziwym szczęściarzem, ale jeśli zwiąże się z kimś kto na nia nie zasługuje i będzie z nią tylko dla forsy, to naprawdę mi jej szkoda.

Gość kłująca truskawka
uswiadom ja, ale pewnie i tak ci nie uwierzy, stwierdzi, ze jej zazdroscisz i po przyjazni-chyba ze jest inteligentna-ale wtedy chyba polapalaby sie, ze kolesie leca na jej pieniadze

Skoro dobrze się bawi swoim nowym życiem to ja bym niczego nie robiła. Uświadamiacze zawsze mają najgorzej - pewnie wyszlabys w jej oczach na zazdrośnicę itp