Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Dodatkowo: studiujący, nie palący, bogaty, nie używany, młody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicja też sama Napisano Czerwiec 9, 2007 pewnie masz małego członka, albo małego , krzywego i na dodatek ze stulejką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misie wydaje Napisano Czerwiec 9, 2007 to co z Tobą nie tak??????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tu Pani Napisano Czerwiec 9, 2007 o jesteś, a tyle się ciebie naszukałam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
John RAMBO 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Inteligentny gościu nie zakładał by tak głupich tematów. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolega ze wsi Napisano Czerwiec 9, 2007 może dziewczyny to on nie miał, ale nic nie pisze że miał niejednego faceta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość p. Justynaaa Napisano Czerwiec 9, 2007 Autorze topiku, co studiujesz i gdzie mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łał......... Napisano Czerwiec 9, 2007 nieużywany - a to dobre ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Nie mam małego członka, z tego co czytałem to jestem w górnym przedziale. Co ze mną nie tak? Byłem zakompleksiony, jestem wybredny, jestem leniwy, jestem niezmotywowany, bywam pesymista i trochę w depresji. Ale już jestem:) Inteligentny by nie zakładał. Skąd możesz wiedziec? Jest przeciez wyraznie napisane ze nieuzywany Studiuje no cóż a mieszkam....bardzo cenię sobie anonimowość:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 9, 2007 Zakompleksiony - to dziwne Jak masz na imie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Nie wiem jakie mam bmi No pewnie, że dobre, że nieużywany. Widziałaś np kiedyś 23 letni samochód a nieużywany? To prawdziwy rarytas, droższy od nie jednego nowszego modelu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novalijka 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 sie czepiacie - ma chlopak wysokie wymagania to sam jest ot i cala filozofia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 9, 2007 Skoro jestes taki jak napisales w pierwszej wypowiedzi to nie mozesz byc zakompleksiony Powiem moze na poczatek tyle, ze jesli przedmiotem Twoich kompleksow jest np brzuszek - to dla mnie extra, lubie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Mam na imię .Gall, nie pytałaś przeciez o nazwisko;) Hm wysokie wymagania wynikają z kompleksów. A kompleksy wynikają z przeszłości, kiedy mi dokuczano. A wszystko wynika chyba z dwóch cech charakteru. Niezwykłej wrażliwości.ii uporu, konserwatyzmu, niechęci do zmian a zwlaszcza do naginania się do nie podobających mi sie reguł, które większość ludzi przyjmuje nawet się nie zastanawiając... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milka schmitt 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 a jakie masz te wysokie wymagania??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 9, 2007 Mhm - a kogo szukasz? Jakiej kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 9, 2007 No właśnie - określ swoje wymagania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Nie, powodem moich kompleksów jest to, że nie sprawdzilem sie jako meżczyzna, w boju, czy to we współzawodnictwie, walce z samcami tak poprostu czy też w zdobywaniu samic i byciu docenionym przez samicę z brzuchem w zasadzie w porzadku, choć juz nie tak idealnie jak jeszcze przed rokiem. Mam jedną wadę,. Jestem raczej malo umiesniony..nie mam motywacji zeby pocwiczyc choc wiem ze mozna by bylo. moze pocwicze bo w lecie jade nad morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Szukam dziewczyny, która z wyglądu mi się będzie podobała. Z figury podobaja mi się takie z kobiecymi kształtami czyli nie bardzo chude ale i nie grube. Z twarzy, tego sie nie da okreslic. Poprostu niektore mi sie podobaja i tyle, raczej nie te ktore sie wszystkim podobaja. No i charakter. Zeby byla wrazliwa, dobra, romantyczna, inteligentna, dobra to jest najwazniejsze, zeby mnei kochala, akceptowala, zeby lubial sie przytulac a i seks zeby tez lubila mysle to chyba tyle...ale czesto wydaje mi sie ze dziewczyna wlasnie nie ma dobrego serca i juz sie jej obawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiesz dlaczego nie masz Napisano Czerwiec 9, 2007 dziewczyny ? Ja wiem! jesteś do tego wybredny ;] wiem jacy są niby inteligentni chłopacy takie teksty o tym już chyba na nikogo nie działają, weź idź się ogarnij koleś ;) lepiej napisz : Nigdy nie miałem mojej wymarzonej dziewczyny! " lepiej by pasowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milka schmitt 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 ale gdzie te wymagania??? kogo poszukujesz??? zaraz się grono potencjalnych kandydatek się zmniejszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 No i ja jestem bardzo wysoki wiec musi byc przynajmniej srednia a moze byc i wysoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 9, 2007 Jestem dla Ciebie!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile masz wzrotu Napisano Czerwiec 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milka schmitt 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 bardzo wysoki i to tyle??? ile masz 2,30? musi być wysoka... w porządku coś więcej? czy wystarczy sama wysokość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 to prawda ze jestem wybredny i ze gdybym chcial to moglbym juz miec nie jedna dziewczynę ale byłyby to dziewczyny, ktorym ja sie podobam a one mi nie czy to mailoby sens? to byloby nie fair krzywdzilbym je a sam bylbym nieszczesliwy najgorsze jest to ze z wiekiem staje sie coraz bardziej wybredny, to naprawde jest problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to weź ty się koleś Napisano Czerwiec 9, 2007 ogarnij.. niby mówisz, że inteligentna musi być.. trafiłaby siętaka wmiare normalna poiwiedziałby, że nie bo ci coś nie pasuje napewno wiele razy rak było, i wątpie, że z ciebie taka pierwsza piękność.. inteligentny ... yhy to naucz się oglądać wnętrzea nie oceniasz ludzi powierzchownie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milka schmitt 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 wybredny???? na razie ze swojej wybredności zaprezentowałeś tylko że ma być wysoka. gdzie tu wybredność??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 9, 2007 Daj znac, mozemy porozmawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 szukając tu musiałbym sie ujawnic, wiec napewno nie pod tym nickiem ale nawet gdybym sie ujawnil po dinnym nickiem to to by wyszlo na jaw..wiec tu jestem przekreslony wzrostu mam miedzy 190 a 200 milka schmitt czemu grono kandydatek sie zmniejszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach