Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Wysoki, przystojny, brunet, inteligentny, z poczuciem humoru -szuka właścicielki

Polecane posty

Gość p. Justynaaa
No jak możesz, to wybrzydzaj! Nie warto zadowalać się byle czym. A jak Ty widzisz to Twoje poszukiwanie "właścicielki" - zrobisz selekcję na podstawie wpisów, potem się umówisz z wybranymi kandydatkami i wybierzesz odpowiednią? Czy jak? Ale komedia:).

no dobra to ze wzrotem załatwione?? coś jeszcze??? zmniejszy się bojak przedstawisz warunki to wiele może odpaść w przedbiegach w końcu jesteś wymagający

milka schmitt pisalem przeciez tez o romantycznosci itd Moniśka porozmawiac mozemy dziewczynalat20 tak...musze sprobowac byc z jakas dziewczyna ktora mi sie jako tako podoba, moze z czasem spodoba mi sie bardziej, nawet obecnie ejst taka jedna, ktorej chyab sie podobam ale wydawalo mi sie ciagle ze ona mi sie dostatecznie nie podoba. chyba musze sprobowac serio...

Gość Misie wydaje
ciemne blond włosy błękitne oczy opalona 171 inteligentna z wielkim poczuciem humoru może być ? :P

Nigdy nie miałem dziewczyny 23 -zmartwię cię z wiekim twoje wymagania zamiast rosnąć będa spadały,a ż w końcu albo zostaniesz sam albo będziesz z pierwszą która cię ze chce. Okrutne ale prawdziwe

Ty szukasz dziewczyny na kafe? a nie lepiej by bylo ma jakims portalu randkowym? a co do twoich wymagan czy przynajmniej polowe podales - watpie, mysle ze tego jest znacznie wiecej ale nie koniecznie chcesz o tym mowic...

No widzicie, czyli nie dość, że mam dużo zalet, choć jak wiecie nie same zalety, to nie mam tez wygorowanych wymagan poprostu musze sprobowac w sumie to chyba wlasnie najbardziej mnie ogranicza to czy mi sie dziewczyna podoba na twarzy, nie mam doswiadczenia i wydaje mi sie ze zebym sie zakochal to musi mnie zauroczyc z twarzy ale powiadają ze tak byc nie musi...

\"nieszukajcie królewny z bajki bo ich juz niema czy prawdziwe acz przecietne kobiety naprawde sa u was skreslone????\" ale kto mowi o krolewnie z bajki? Przeczytaj jeszcze raz wpis autora z godz. 19:18

no wlasnie, co do tej twarzy mam najwiekszy problem:( ale moze gdybym sie z taka dziewczyna poprzytulal to bym sie zakochal mimo tego, ze na poczatku mnie nie zneiwala? a poza tym podobno wybrednosc to typowa reakcja psychiczna na wlasne komplesky, boje sie odrzucenia i dlatego jestem niby wybredny

poznaje na uczlni ludzi, choc w sumie to dzieki wlasnym staraniom, bo poza trudnosciami w kontaktach damsko meskich to ja w ogole mam problemy w kontaktach z ludzmi, jestem samotnikiem, odludkiem moze troche, boje sie, nie lubie sie naginac, hmm puki sie nie oswoje z kims to sprawiam wrazenie sztywniaka no tak czy owak znajomych mam, czego nie mialem przez cala szkole srednia ale to tylko znajomi, nic wiecej, jestem zamkniety przez moj strach

wyśmiania? żeby ktoś ciebie wyśmiał to musi być jakiś powód.Predstawiasz siebie w taki sposób że kompleksów nie widać. No chyba że zamiast wysoki przystojny brunet inteligentny z poczuciem humoru jest NISKI PRZY KOŚCI ŁYSIEJĄCY MAŁO INTELIGENTNY PONURAK

Gość p. Justynaaa
W takim razie proszę o dopisanie mnie do listy kandydatek na właścicielkę, :). Buźkę mam sympatyczną, mam 174 cm wzrostu, na figurę nie narzekam i potrafię docenić ludzi, którzy w moim mniemaniu na to zasługują, i dać z siebie wiele - żądając też sporo.

milka schmitt to prawda ze obecnie mi wysmianie bardzo nie grozi, no chyba ze np mialbym problemy z erekcją, lub nie umialbym uprawiac seksu, calowac sie ale kiedys bylo mase powodow do wysmeiwania, np chodzilem w czapce kiedy było zimno, nie paliłem papierosów, nie oddawalem jak mnie ktoś bił itp itp no przyznajcie czy z kogos takiego nie mozna sie smiac godzinami, latami?

Mam nieco podobny problem co kolega, tyle tylko, że jestem starszy od niego o 4 lata i średniego wzrostu ;)

wyśmiewano się pewnie że tak. dzieci potrafią być bardzo okrutne ale to był już dość dawno bo kumam że masz 23 lata. po pewnym czasie takie wyśmiewanie nie powinno robić na tobie wrażenia

Gość p. Justynaaa
Śmieją się z tego, kto im na to pozwala. A z nieśmiałości i nieumiejętności współżycia towarzyskiego człowiek się w pewnym momencie uwalnia. Samo przychodzi, nie da się na siłę...

Gość p. Justynaaa
Ale przecież to miało być poszukiwanie właścicielki, a zeszło na temat kompleksów i tym podobnych... Zapytam więc: co dalej?