Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidzia.17

Jak szybko schudnąć?

Polecane posty

Gość Lidzia.17

Mam 170cm wzrostu i ważę 57kg. Mam trochę tłuszczyku na brzuszku...chce to szybko zgubić...(50 kg by mnie zadowalało)

Gość lepiej zadaj pytanie
jak szybko zmądrzeć? durna jesteś, ważysz idealnie a tłuszcz masz urojony, a jesli nawet jakieś 2cm masz do zgubienia, to chudnąc szybko zgubisz sie z ramion, pleców, twarzy, ale nie brzucha. Musisz chudąć powoli. Poza tym w Twoim wieku uważałabym z odchudzaniem

Gość Lidzia.17
Ale niedługo wakacje i taki brzuszek? nie wiem może mi sie wydaje, wszyscy mi mówią ze jestem szczupła...

Gość kobieto Ty masz az niedowagę
a Ty chcesz jeszcze chudnąć?? Litości... Po prostu rece opadają, a na brzuch to ćwiczenia zastosuj jesli chcesz....

lepiej zadaj pytanie - widzialas ja i jej brzuch zeby tak oceniac? btw skad wiesz ze liczba przy nicku to wiek? Kolejna pożal się Boze jasnowidzka... Jesli chodzi tylko o brzuch to polecam ograniczyc weglowodany (pieczywo, ziemniaki itp) i skupic sie na kefirach, jogurtach nat. i warzywach - na mnie to dziala :)

Gość Lidzia.17
Ile bym musiała ćwiczyć żeby to spalić?

Gość Lidzia.17
tak to jest mój wiek....17

Gość spalenie tłuszczu to
sprawa indywidualna. I taka dobra rada, nie patrzy sie na wagę określając czy sie jest grubym czy chudym a na centymetry. Tak samo Ty jak będziesz ćwiczyć mozesz na wadze nie stracić, a nawet przytyć a centymetrów ubędzie. A mając 50 kg przy 170 cm masz niestetu niedowage patrząc na BMI

Gość Lidzia.17
w pasie mam 75 a w biodrach 93

Gość klocmane
Najlepiej to skocz zamiast chudnąć

Gość Lidzia.17
Ale to jest dużo czy mało?

Gość dziewczyno opanuj się
nie ma kanonu idealnych centymetrów, to jest sprawa indywidualna, zależna od reszty sylwetki, od proporcji które ocenia sie indywidualnie

Gość Sylwiaaaa
Co tu duzo gadac. Mniej zrec slodyczy, cwiczenia i topowinno Ci pomóc.

Gość Sylwiaaaa
A co do cwiczen to polecam a6w

Gość ona.17
a ty sylwa jak wyglądasz??? Co pochwal się ja nie jestem gruba tylko mam troszeczkę tłuszczyku na brzuszku...ogólnie jest ok każdy chłopak mi mówi ze mam super figurę.

Gość Lidzia.17
a ty sylwa jak wyglądasz??? Co pochwal się ja nie jestem gruba tylko mam troszeczkę tłuszczyku na brzuszku...ogólnie jest ok każdy chłopak mi mówi ze mam super figurę.

Gość Sylwiaaaa
A co ma do tego moj wyglad? Jak mam Ci to pokazac? Nie przecze, że masz zla figure. Tylko skoro masz ładna gifure, to po co chcesz sie odchudzac?

Gość Lidzia.17
Bo jak łapie sobie palcami brzuszek to tak z pół cm idzie złapać palcami...nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam inaczej nie umie...

Gość Lidzia.17
a6w co to jest?

Gość Sylwiaaaa
Pol cm? Wez zastanow sie co Ty piszesz? Z czego Ty sie chcesz odchudzac? Nudzi ci sie w domu i nie masz juz co wymyslac? Sorry, ale wkurzaja mnie laski, ktore biadola ze sa za grube, a wcale tak nie jest. Po prostu chca usyszec : " Z czego Ty sie chcesz odchudzac?! Przeciez jestes chuda". Nie twierdze, ze jestes z TYCH panienek, ale naprawde. Zastanow sie czy masz sie z czego odchudzac. Jesli tak jednak stwierdzisz to polecam a6w - jak juz wczesniej napisalam.

Gość Lidzia.17
dzieki