Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klocmane

Dlaczego kobieta nie chce sprzatać w domu

Polecane posty

Gość klocmane

Jak wytłumaczyć swojej kobiecie że to ona jest w domu od sprzatania a nie ja? Cos mi mówi o równourawnieniu i coś tam że mamy się dzielić obowiązkami. OK rozumiem ale sprzatanie to nie męska rzecz i od tego przeciez jest kobieta. Dajcie rady jak jej to wpoić do głowy.

Gość 4 patncerni i pies
wiperdol brudasowi i tyle

Gość pytanie a jak wyglądają
wasze relacje oprócz tego? Tzn czy utrzymuje dom jedno z was czy oboje? Jak wygląda Twój wkład w obowiązki domowe?

Gość klocmane
swietna rada ale chyba nie podziała za bardzo

Gość klocmane
No jak wygląda normalnie. Pracujemy oboje.

Gość 4 patncerni i pies
to znowu wpierdol i znowu az sie nauczy syfiarz

sprzatanie i gotowanie to jest meska sprawa . a wiec przyjacielu - bierz sie do roboty i nie narzekaj na swoja zone. ona powinna wypoczac - czy pomyslales o tym ile ty problemow jej stwarzasz ?

Gość pytanie a jak wyglądają
no właśnie jak pracujecie oboje to dlaczego ona ma jeszcze sama radzić sobie w domu? Moje zdanie jest takie, jeśli kobieta ma pracę i tak samo mężczyzna to obarczanie jej wszystkimi obowiązkami domowymi to egoizm, bo dlaczego sama ma wykonywać te prace? Nie przyszło Ci do głowy, ze po pracy jest zmęczona? I powinieneś jej pomagać? Jeszcze do tego może gotuje, robi zakupy i zajmuje się dziecmi?

chcialbys pewnie miec piekna i atrakcyjna zonke - i co robisz w tym kierunku? narzekasz ? a wiec gratuluje .....

Gość o ile to nie jest jedna
z wielu prowokacji, to ją zostaw- Twoja postawa sugeruje brak szacunku w stosunku do niej. Ona równie dobrze mogłaby Ci powiedziec- "dbaj o mnie i utrzymuj mnie- takie jest zadanie mężczyzny"

autorze - odezwij sie ! opowiedz troche o waszym domostwie. co robicie , do ktorej pracujecie i co ty w domku robisz..... czekam.

nie jestem plotkara gowniarzu - tynspieprzaj stad , bo jak na razie nie powiedziales niczego sensownego.... procz bluzgania.

Gość klocmane
W normalnym domu to tylko kobieta sprzata, pierze i gotuje i tak powinno być. A ona coś nie bardzo chce i nie wiem jak jej to wytłumaczyć że to jest jej obowiązek!

Gość klocmane
Nasram jej na klate dyisiaj

klocmane - w normalnym domu oboje sprzataja , twoja zona nie jest sluzaca . a skoro chcesz miec sluzaca - mozesz ja zatrudnic i po sprawie. :D

Gość w takim normalnym domu
to kobieta nie pracuje zawodowo, tylko facet utrzymuje rodzinę. Wtedy się zgodze na pracę kobiety w domu, ale jesli pracujecie oboje to w normalnym domu macie takie same obowiązki zarówno Ty jak i ona.... W przeciwnym razie doradzam, ale aby kobieta Cię zostawiła. Takie podejscie jak Twoje to egoizm, jeszcze przyjdź po pracy i usiądź w fotelu a ona niech zapieprza.... Powinna zostawić takiego maminsynka jak Ty...

Gość klocmane
Jak mam ją zatrudnić? Po co ? Przeciez powinna sprzatać sama z siebie! Przeciez jest kobietą.

klocmane - sam widzisz , musz znalezc sobie kobiete do sprzatania. i oczywiscie bedziesz musial placic jej za to. :)

a dlaczego ty nie sprzatasz sam z siebie ???????

dlaczego kobieta mialaby sprzatac - skoro twoja inteligencja jest tak zenujaca , ty mozesz to robic..... :D

Gość klocmane
Kobieta nawet jest tak stworzona przez Boga żeby mogła lepiej spełniac swoje domowe obowiązki. Kobieta ma mniejsze stopy od mężczyzny żeby mogła stać bliżej zlewu przy zmywaniu, prawda?

klocmane - zejdz lepiej z tego forum i udaj sie do klasztoru - tam cie zrozumieja ..... i odpowiednio wykorzystaja , marny czlowieczku.

buhhhahahahaa ale prowokacja:) A jesli nie to facet idź się leczyć;) A wtedy kiedy Bóg stwarzał kobiety nie było zlewów:P

a w tym klasztorze tez bedziesz mial takie male stopki , ktore beda doskonale do zlewu pasowaly......

Pewnego dnia w rajskim ogrodzie, Ewa zwraca się do Boga: # Mam problem! # O co chodzi, Ewo? # Ja wiem, że dzięki Tobie istnieję i mam ten przepiękny ogród, wszystkie zwierzęta, tego zabawnego węża, ale ja po prostu nie jestem szczęśliwa. # Dlaczego Ewo? # Jestem samotna i po prostu rzygać mi się chce jabłkami # Aha Ewo, w takim wypadku stworzę ci mężczyznę # Co to jest ?mężczyzna?? # Mężczyzna będzie wadliwym stworzeniem, mającym wiele złych cech. Będzie kłamał, oszukiwał i będzie próżny, tak czy inaczej będziesz z nim miała ciężkie życie. Będzie większy, szybszy i będzie lubił polować i zabijać. Będzie wyglądał głupio, kiedy się pobudzi, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go w taki sposób, aby dostarczał ci fizycznej satysfakcji. Będzie nierozsądny i będzie zabawiał się walką i kopaniem piłki. Nie będzie zbyt sprytny, więc również będzie potrzebował twojej rady, aby postępować rozsądnie. # Brzmi wspaniale - powiedziała Ewa z ironicznym uśmiechem - ale w czym tkwi pułapka? # Hm... możesz go mieć pod pewnym warunkiem. # Jakim? # Będzie on dumny, arogancki, egocentryczny, więc musisz mu wmówić, że został stworzony pierwszy. Pamiętaj to nasz malutki sekret...Wiesz, tak między nami kobietami...

:)

Gość klocmane
A od kiedy Bóg jest kobietą?