Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noico-ona

facet zbyt napalony??

Polecane posty

Gość emphetepe
noico-ona---> yy..nie wiesz czy jest prawiczkiem/ to zapytaj! kurde..ejstescie razme wiec powinniscie gadac..bez skrepowania o tym..zapytaj go wprost jak nie wiesz czy chce to zrobic dlategoz e inni koledzy zrobili... zreszta nie oszukujmy sie..czy tego nie robił czy to robił to faceci sa tacy ze szybciej sie podniecaja i juz..i to nie znaczy ze zły bo chce wykorzstac seksualnie..bo moze byc zakochany..a wtedy jeszcze bardzij chce tego...tylko nie tylko fizycznie ale tez emocjonalnie ja mam 19 lat, moj chłopak 26 i jestesmy ok poł roku...pierwszy raz zrobilismy to po miesiacu...moze za wczesnie? moze zaraz ktos powie ze sie puszczam?ale nie o to chodzi..nie wiem czy był wtedy juz bardzo zakochany czy nie. na pozcatku ne było mi zbyt przyjemnie ale dlatego ze musiałam sie wczuc i nauczyc odczuwac..i juz jest baaardzzzo bardzzoo fajnie :D

Gość siusiak maly
kwestia czasu:)

Gość Lidzia.17
emphetepe...ja tez tak robiłam mimo ze brzmi to dziwnie...razem z chłopakiem czytaliśmy rożne gazetki o tym. każdy inaczej do tego podchodzi ale trzeba sobie wspólnie pomagać i radzić czy dobrze partner robi bądź pieści.

Gość Lidzia.17
masz całkowita racje...emphetepe

Gość emphetepe
:) dzieks za uznanie Lidzia :)

Gość Lidzia.17
nie ma za co.

Gość Lidzia.17
chcesz sie umowic? lubisz seks z dziewczyna? moze porozmawiamy o tyM?

Gość Lidzia.17
prosze sie nie podszywać...jakas idiotka

do noico-ona musicie jakoś do siebie dotrzeć i porozmawiajcie...nie możesz być spięta kiedy on Cie pieści powinnaś wyluzować i dać mu sie popisać...niech pokaże co potrafi...

Gość a jak nie potrafi nic to cio

chyba że tak...to musi go nauczyć i poprowadzić do końca...mój jest extra.nic nie trzeba mu tłumaczyć...

Gość a jak nie potrafi nic to cio
ale jak ona ma go uczyc skoro odczuwa skrpeowanie i sama za bardzo nie wie co i jak ciezka sprawa:)

no fajnie teraz wiem ze jestem inna:)) dzieki dizewczyny;D bede musiała cos wymyslec.....