Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fantomka

Najgłupszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta!

Polecane posty

Gość Tomek_22
Masz pecha bo nie masz nic z życia,

Gość malutkaaaaa
hopla!!!!!! do gory..:)

Gość 9
nie zgodzę się z Tobą, bo z życia mam naprawdę wiele :) a to, że chłop nie taki jak trzeba, to można to zmienić....ale absolutrnie nie widzę tu pecha:)

Gość *gwiazdka *
z moim ukochanym gdy sie klócimy i moje odwieczne pada pytanie : -Dlaczego ,ze mną jeszcze jestes,przeciez drzwi masz otwarte -Ratuje innych i Swiat przed Tobą ten tekst zawsze mnie rozsmieszy

Gość Squiki
Heh ja też mogę się podzielić pewnym tekstem od mojego cale szczescie bylego juz faceta:) Dostaje od niego smska : -Kochanie,wlasnie przejezdzalem przez taka ulice i widzialem zajeb... prostytutke,mowie Ci,taka blondii... i od razu wziela mnie ochota na ciebie. Szczyt!! tak mnie to wkurzylo ze sie nie odzywalam przez ulala kupe czasu. Jeszcze jeden "yntelygentny" tekst mego ex : Napisalam mu smska ze ostatnio cos duzo jem i ciekawe czy moze jestem w ciązy czy co,fakt,liczylam ze mnie pocieszy itd i powie ze to nic. ale On odpisuje: - aaaa wiem,masz ciążę urojoną tak jak suka Marcina,,bo wiesz,jego suka doberman miala taką..... Agr! :)

Gość ciszaa
moja maz powiedzial do mnie tak ostatnio,kiedy jednemu ze znajomych szukajacyh go powiedzialam ze siedzi w pijalce(nie mylic z pubem;) )...."Psujesz mi reputacje takim mowieniem".....haha;)

Gość dddss
co to pijalka? ;)

Gość Frantoszek
Mój facet powiedział: Franek... Wiesz co? Jednak baby lepiej dają... I mnie zostawił... Bandyta... :(

Gość kamka
rozstalam sie z facetem po 3 latach , ale potem byl taki slodki i kochany, że znowu się spotykaliśmy i planowaliśmy wspolny wyjazd do Wawy, żebym kupila plaszczyk i chcieliśmy troszkę poszaleć, no ale przed tym wyjazdem on mnie zostawil z dnia na dzien. Po tygodniu (w trakcie ktorego nie dawal znaku życia a zerwal przez ..sms chociaż ma 22 lata) dzwoni do mnie i mowi :" Jestem właśnie w Wawie, nic tu nie ma takiego co by Ci odpowiadało, masz pozdrowienia od kumpla z roku, pa" i się rozłączył...oniemialam..

Gość miss
Oglądam z miom kochaniem Tv i pokazują kandydatki na miss polonia wtedy on mówi do mnie: -Jakbyś była ładniutka,to poszłabyś na taką miss? JA: A co nie jestem ładniutka? ON: Znaczy ,no wiesz,na miss to ty się nie nadajesz... :P

Gość ehhhhhhhhhhhh
przyjemniaczkek niezły..

Gość Facet 1
Tak Tomek_1982 masz racje, niestety odnosi się do też do facetów. Moja była zerwała ze mną w dzień swoich urodzin. Kupiłem jej ulubione perfumy (bardzo drogie i trudne do dostania). Jej tekst był fenomenalny, powiedziała, że się wypaliliśmy i że perfumy mogę dać mojej mamie.

Gość cafe au lait
Facet1-->przzynajmniej nie wzięła perfum z textem, że przyda się jej nowy zapach na sylwestra u mariana :D

Gość Facet 1
cafe au lait wiesz to by był lepszy tekst, a tak trafiła do tego topiku, ale co tam ja wspominam to bardzo przyjemnie

Gość piszcie misaczki
pisczie piszcie ;)

Gość a-g
Moja Pani (mp) jest teraz w anglii, pracuje w pubie... rozmowa tel;efoniczna: mp: wiesz, mamy tutaj swietnego barmana, wlasnie go przyjeli, jej, jaki jest przystojny, musze jakos a nim pogadac i isc na piwo ja: .............. mp: sluchaj, a mialbys cos przeciwko, jakbym czasem umowila sie na randki? ja ?????????????????? koszmarek :P milego dnia.

Gość a-g
ech, wycina trojkatne nawiasy... po pierwszej odpowiedzi - zastanawialem sie, ze w sumie nie jestem zazdrosny, ze to pewnie interesujacy czlowiek i dobrze, jak czasme pogada moze z kims ciekawym, i troche sie rozerwie, ufamy sobie i wiem, na co moge liczyc. Po drugim tekscie zaczalem sadzic, ze to chyba nie dla mnie taki zwiazek.. mala przesada. I teraz wlasnie sie zastanawiam :/

he he fantastyczny topik a moj byly- zwialam od niego po pol roku, twierdzil ze gra wstepna jest niepotrzebna bo to wszystko rodzi sie w glowie i jesli go kocham to od razu przechodzi sie do rzeczy bo gra wstepna jest juz zalatwiona, telepatycznie chyba?! ale chyba nie kochalam bo zwialam duzo bylo takich kwiatkow 🌼

Gość Tomek_22
A ja nie wiem czy się przyznać (jak bym w końcu kogoś poznał) że nie miałem dziewczyny. Bo to może być najgłupszy tekst jaki usłyszy i mnie żuci

Gość decs
do góry opd chmury :)

Gość decs
do góry opd chmury :)

Gość jh
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Gość Dolores1
od dawna już śledzę to co się tu pisze i doszłam do wniosku że też coś dodam: on ( byliśmy razem już 5 czy 6 lat) wiesz, jak się kiedyś ożenię to tylko z kobietą którą będę się mógł pochwalić przez znajomymi.... no i się ozenił.... na szczęście nie ze mną hi hi hi a teraz jestem z człowiekiem którego kocham nad życie z wzajemnością, pozdrawiam kobietki i facetów :)

Gość no no
do FACET 1 a co to był za perfum jestem bardzo ciekawa

jechaliśmy sobie pełnym autobusem a moje Kochanie zaczęło tańczyć przy rurze głośno pytając czy mu dobrze idzie i czy nie mam czapeczki, w którą mogłabym zbierać pieniążki :) Tańcząc kopnął niechcący (lekko na szczęście) siedzącego faceta. Ten koleś mówi: \"OJCIEC uważaj trochę!\" Na to mój Miś zapytał: \"Kochanie czy ja o czymś nie wiem?\" Ludzie parsknęli śmiechem :)

Gość a ja znalazłam w sieci to
Gadałysmy z kolezankami , jedna mówi ze zauważyla u swojego meza cos dziwnego - jak mu robiła fellatio to zauważyła,że jego "kuleczki" są zimne, druga nieco zdziwiona dodała, że to samo zauważyła u swojego meża. o sprawie zapomniałysmy.. Pewnego wieczoru spotykam sie z moim chłopakiem (który zna moje kolezanki i ich meżów)-romantyczny wieczór, coraz bardziej sie rozkręcamy..zaczełam pieścic go ustami i wypaliłam: "zadziwiające, gdy robie Ci loda Twoje jadra sa ciepłe podczas gdy jądra Karola i Marcina są zimne..." walną mnie w twarz i wyszedł..chybna na zawsze...

Gość MIMO ZA
ja robie awanturę o to, ze żadko się spotykami, że nie czuje, że mu na mnie zależy, że nie wiem co do mnie czuje....a mój były mi na to :" Kotuś, ale to, że ja Ci nie mówię, że Cię kocham- to naprawdę dla Ciebie komplement" Już nie jestesmy razem- co chyba nikogo nie dziwi:):)

Gość FACET1
Do no no wiesz takiej reklamy to im nie zrobię, poza tym zastanawiam się co Ciebie w nich kusi , ich cena ,czy trudność dostania. A zreszta szkoda tego topika

ejj! dziewczyny piszcie! nie wierzę, że nie ma już głupich lub śmisznych tekstów facetów...

a może powiecie o swoich tekstach do facetów? ja kiedyś zapytałam czemu po pocałunku nie zmienia się w księcia, tylko zostaje nadal żabką... załamał się :O głupio mi się strasznie zrobiło, bo nie pomyślałam, że taki tekst jest nieprzyjemny...