Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza_1984

data9 czerwiec 2007 cel minus 12 kg ZAPRASZAM WAS!

Polecane posty

wannnnabe - wystartowalam 1 czerwca a we wrześniu miałam 67-68kg. pierwszy etap idzie szybko a potem nasz przemądrzały organizm sie kapuje i przyzwyczaja się dozmniejszonych ilości i kaloryczności>i i waga staje, wtedy nie należy sie poddawać tylko robiś swoje. ja nie zmienilam nawyków ale przestałam chodzić na basen no i do tego zima -co sprzyja odkładaniu się wałeczków ale p o m l u t k u chudlam dalej ale na prawde pomalutku - waga potrafila stć na tym samym poziomie po 2 miesiące ale wtedy sie pocieszałam że nie rośnie! Więc masz duże sznse na osiągnięcie celu. trzymam kciuki!!!!!

nie odpuszczej hulahop!! ja przez pierwsze 4 dni to tylko pelno siniakow sobie nabilam i nic wiecej a teraz moge krecic pol godziny bez przerwy... sprobuj je czyms obciazyc ( ja wypelnilma moje po brzegi kasza) wtedy jest latwiej... naprawde warto sie troche przemeczyc:)

Dudulka23 - schemat jest prosty jak drut. jak dostarczasz organizmowi posiłki regulrnie to ten subaniec wie że za 2-3 godziny bedzie mial znowu paliwko i sobie spala to co dostał i jak mu brakuje czerpie z zapasów! alewie że nie trzeba sie zabezpieczac na czarną godzinę> a jak dokladasz do pieca 2 razy ziennie to długie przerwy powodują że przechodzi on na tryb oszczędny i to co zjesz magazynuje na czrną godzine zamiast spalać bo jest rozregulowany i nie ie kiedy znowu coś wpadnie. Więc błędne koło Ty mu mniej a on i tak swoje a pozatym długo tak nie pociągniesz i gdy zaczniesz jeść więcej to organizm bedzie wszystko nadal skrupulatnie magazynować i to jest ten efekt jo jo- najpierw chudniesz a potem z nawiązką masz to samo. Mam nadzieje że napisałam to zrozumiale i przetestowałam to na sobie! Owszem każdy ma inny czas i co innego działa ale to jest poprostu logiczne! jak myślisz?

Gość wannnnabe
Dziekuje za pocieszenie:) ja tez w to wierze, ale juz tyle razy sie zaczynalam dchudzac z zerowym skutkiem że juz naprawde nie mam siły...:( co do hula hop to aj jestem takim typem czlowieka ze jak mu cos nie wychodzi raz, dwa, dziesięć to juz wiecej nie probuje, dlatego moje hula hop wyladowało w szafie..ale moze jeszcze kiedys popróbuje:)

tez jakos za nic nie moge sie nauczyc krecic tym hula hop chyba pora na probe obciazenia go czyms

Gość myszka_1984
właśnie przygotowuje obiad.....kupiłam warzywka do zupy, plus kostka rosłowa plus przyprawy....plus zasmażka(wiem tego nie powinnam) :) i naprawde mozna sie najeść zero mięska, zero tłuszczyku ehhhhh:)

właśnie przygotowuje obiad.....kupiłam warzywka do zupy, plus kostka rosłowa plus przyprawy....plus zasmażka(wiem tego nie powinnam) i naprawde mozna sie najeść zero mięska, zero tłuszczyku ehhhhh

Gość wannnnabe
no ja go obciażyłam, ale mam wrazenie ze jest jeszcze gorzej niz jak bylo lekkie:( chyba zrezygnuje calkowicie, wole chyba cwiczonka na dywaniku:)

ciesze się że moge pomóc i przypomnialam sobie jeszcze że się męczyłam z octem jabłkowym - codziennie rano pół szkalnki wody i łyżeczka octu jabłkowego - na lepsze trawienie i przemiane materii ale ostrzegam że to jest w smaku świństwo jakich malo!!!!!!są w sklepach tabletki octu jabłkowego ale słyszałam na temat octu różne opinie dlatego polecam najpirw poczytać a potem decydować czy sie wspaomagać nim czy nie.teraz znikam bo jade n zakupki. A najwiękzą motywacją do trwania jest to że teaz wchodze do sklepu i szukam po rozm 38 anie jak rok temu 42 a i tak nie każdy fason pasował. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny 🌻

ale nas sie tutaj nazbieralo ,super.oj dziewczyny.musze to moje jedzenie naprawde zmienic.z tym piecem i oszczedzaniem to prawda.przez tydzien nie jadlam prawie nic i schudlam 2.5 kg .ostatni tydzien juz jadlam.naprwade bardzo malo i juz na wadze 1,5 kg wiecsj.od dzisiaj przyzeklam sobie 5 posilkow-bo inaczej to bzdura zawsze wroci wiecej niz ubylo

probuj dalej z tym hula hopem i na pewno sie uda... ja jestem na tej diecie ale pozniej stopniowo bede z niej wychodzic nie tak odrazu, codziennie albo co dwa dni wiecej o 50 kacl i na pewno bedzie dobrze:)

Hej dziewczyny, no i jak wam minęła niedziela z odchudzaniem ( a raczej ze zmianą sposobu odżywiania się)? U mnie nawet ok :-) Rano kromka chlebka, lekki obiadek, podwieczorek- truskawki i kolacja. No i ćwiczyłam, tylko 0,5 h na dywanie. Jutro skakanka i hula hop. A jak u Was?

halo,u mnie tak pol pol.z jedzeniem nie nagrzeszylam za bardzo.i na dodatek bylam na basenie.godzina plywania w srednim tempie to zawsze cos.pozniej 18 min sloneczko i juz czlowiekowi lepiej.

ja biedze sie nad sesja...ale staram sie nie przegryzac....jak jestem głodna jem te zupe - nic :) niestety pije za duzo kawy..pocieszam sie ze bez cukru.....

mi dzisiaj wszystko poszlo zgodnie z planem... jutro mam egzamin na prawojazdy wiec stres mi spali troche kalorii:) jedyna pozytywna rzecz:P trzymajcie kciuki:) dobranoc:*

halo panienki. mysza..kawa bez cukru nie szkodzi.ja tez pije 2-3 kubki na dzien.ale oprocz tego duzo herbatek angel...no jasne ze bedziemy trzymac kciuki.zdasz napewno.czekamy na relacje

ja tez trzymam kciuki :] od soboty jest mniej o 2 kg:] jakos tego nie widze ale jutro koncze nauke do egzaminu i wreszcie bede miala troche czasu by o siebie zadbac. pozdrawiam i trzymajcie sie :] P.S mam dosyc jajek:I

i dupa blada:( oblalam... ale przynajmniej diete trzymam chociaz teraz najchetniej to objadlabym sie czym popadnie i tak zeby sie ruszac nie mogla ale sie trzymama jakos:P

a ja się przyłacze do was... :):) no wiec waze 66kg. 174cm. cel I:60 celII :57 dzisiaj zjadłam 1 wafel ryżowy marchewka gotowana do wieczora nic!

Gość wannnnabe
angel nie przejmuj sie , niektorzy po 10 razy zdają , ja zdalam za 4 ale ciezko bylo, to jest gorsze od matury, co do dietki to dzis trzymam sie dobrze, zrobila mojemu M pyszny makaronik z sosem serow pieczarkowym , uwielllbiam ale opanowalam sie i nie zjadlam:) dziś juz tylko czerwona herbtka:) MUSI sie udac!

no wlasnie w sumie wcale podlamana nie jestem... nawet sie trzymam:) dzisiaj dietka zgodnie z planem i juz niedlugo chyba uda mi sie osiagnac swoj cel... osmy dzien mam za soba i juz tylko 5 wiec niedlugo:) wiem ze to na pewno nie bedzie 58 ale I cel osiagne na 100% - bardzo tego chce:)

a ja tak jak wczoraj pisałam nic do wieczorka nie zjadłam teraz mam dylemat co zjeść na śniadanie!!!! :/ :\\ a co wy jecie na śniadanie?

sniadanko_bym sapomniala.tak to jest jak sie od 6 rano czyta topiki.to gorsze od narkotyku.ja na sniadanko jem müsli.z orzechami ,sezamem i otrebami.taka moja mieszanka

ja zdecydowałam sie na kawe:) może coś zjem później jakieś jabłko... ale narazie nie mam ochoty na nic... mam problemy w szkole i najpierw cały tydzien sie objadałam do nie przytomności a teraz nic mi nie moze przejść przez gardło!!!:( no ale co bedzie to bedzie

musze przyznac ze znam to uczucie.mam dni kedy mam wrazenie ze musze sie objesc bo inaczej umre z glodu.a potem......jakby organizm dostal co chcial i juz dobrze.nie musze jesc wcale.