Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaszek-pomoc

Nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość lukaszek-pomoc

Cześć!!! Mam pytanko :) Dzisiaj poszedłem do mojej dzieczyny z laptopem żeby jej coś pokazać... i właśnie zacząl się problem, kiedy zobaczyła tapete na pulpicie. 8( Nie będe ukrywał jest na niej całkiem ładna dziewczyna, i chyba własnie ona spowodowała że moja dziewczyna strasznie się zdenerwował i powiedziała że jestem świnia. Dlaczego ?? Przecież nigdy nie dałem jej żadnej powodu do zazderści, jestem wierny jak pies, nigdy nie obejzałem się za inną dziewczyną na ulicy ani nigdzie indziej. Wygląd tez nie jest dla mnie najważniejszy, moja dziewczyna nie jest boginią piękności w sensie fizycznym ale kto powiedział że ten wygląd jest najważniejszy ?? Kocham ją za to jaka jest, i własnie dlatego nie rozumiem jej reakcji na tą tapetkę moze któraś z was podpowie mi dlaczego tak może być

bo pewnie myśli sobie, że skoro na tapetkę dałeś sobie zdjęcie jakiejś fajnej laseczki, a nie swojej dziewczyny to dlatego, że ona Ci sie nie podoba... po prostu jest zazdrosna i tyle...

ja tez bym sie wkurzyla , bo wam wszytskim chodzi tylko o te cycki :P ale powaznie to troche niefajnie...teraz wrzuc sobie na tapete jej zdjecie i przyjdz do niej z laptopem:P

Gość a po co
chcesz rozumiec dziewczyne? nie bedziesz sie staral jej rozumiec - nie bedziesz mial problemow...

Gość lukaszek-pomoc
Trudno żebym miał na tapecie faceta. Nie chodzi mi tylko o cycki poporstu dziewczyna jest ładna. A ja nigdy nie dałem mojej dziewczynie powodów do zazdrości. A jestem tylko facetem i lubie piekno :)

Gość lukaszek-pomoc
Niezależna Kocica ->"A jakbyś Ty się poczuł,widząc na pulpicie jej kompa jakiegoś mięśniaka,modela itd?" Napewno nie był bym zadowolony. Rozumiem o co wam chodzi, ja naprawde uważam że moja dziewczyna jest piękna, a ta tapetkę użyłem tylko tak dla żartu żeby sobie pozartować z kolagami w pracy. no i teraz troche mi głupio, chyba trzeba by pójść jutro z kwiatami albo do kina zaprosić co ??

dziewczyna zazdrosna :) sama sie dziwie czemu .... mój facet (już były) :P co przychodziłam do niego miał inna tapete , i w ogóle mnie to nie ruszało .... :):):) ale ja nie zwracam na takie szczegóły uwagi, a Twoja dziewczyna widocznie tak ... może jej sie przykro zorbiło ze wolisz mieć na tapecie inna kobietę a nie ją (\"skoro ja kochasz to powinienem mieć ja\":D) ale ta złość na pewno przejdzie, daj trochę czasu ;)

Zrozum nie każdy myśli tak samo.Jedni są zazdrośni o błache rzeczy,inni o konkrety.Tak już jest,to indywidualna sprawa,więc nie dziwię się,że mogło jej być przykro.Może ma jakieś kompleksy i widząc ideał na Twoim kompie zrobiło jej się smutno.Nie pomyślałeś o tym?

\"poporstu dziewczyna jest ładna. A ja nigdy nie dałem mojej dziewczynie powodów do zazdrości. A jestem tylko facetem i lubie piekno \" No super - własnie (opłotkami) zakomunikowałeś swojej dziewczynie ,ze ... no ładna to Ty zbytnio nie jesteś i sie dziewisz ,ae ma jakies ale ? :D No chłopie faktycznie kobiet to TY nie rozumiwsz :D

Gość lukaszek-pomoc
Terefere- nie powiedziałem mojej dziewczynie że nie jest z byt ładna aż taki idiota i chamem nie jestem żeby powiedzieć to swojej dziewczynie czy jakiejkolwiek innej. Pisząc to chodziło mi o to że nie jest modelką ale dla mnie jest piękna nie tylko pod względem fizycznym ale ogólnie za to jaka jest. A jak już pisałem ta tapeta to miał byc tylko pretekst do żartów z kolegami z pracy, jak się siedzi kilka godzin dziennie przy komputerze to człowiekowi czasem odbija

Ale nie musiałes mówić wprost ;) Taki w oczach dziewczyny to ma wydźwięk .

No coz ja tez nie lubie takich rzeczy, wiec ja rozumiem. Chyba wiekszosc kobiet nie lubi. Moj facet nie ma bab w telefonie ani nigdzie indziej i ja tez bym sie wscieklajakby mial. Kiedys kolezka mu wgral w komorke jak sie bawil i ja potem kazalam mu usunac, bo zdjecie bylo ogolnie okropne:o Ja nie mam facetow na tapetach i nie zycze sobie zeby moj facet mial kobiety. Zawsze jak cos robisz pomysl najpierw, czy chcialbys aby ona zrobila Tobie to samo i bedziesz mial odrazu odpowiedzi i bedziesz wiedzial co robic:) Ja tak wlasnie robie i jest ok. Pozdrawiam.