Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karta

czerwone oko

Polecane posty

od tygodna synek ma zaczerwienione oczk, pediatra zapisal krople w antybiotyku, mimio to oczko jest dalej czerwone!dwa dni temu juz bylo widac znaczna poprawe, ale dzis przed snem zauwazylam ze znow jest czerwone. jestem zalamana.dodam ze maly nie wychodzil przez ten czas z domu, zachowuje sie normalnie, nie skarzy sie ze go boli. mam pytanie - czy ktos juz mial stycznosc z takim przypadkiem i wie co to za cholerstwo?? z gory dziekuje

ja mam ten sam problem,mam 10mczna corke u ktorej od tygodnia zauwazylam ze jej oczko jest czerwone,poszlam do okulisty ,powiedziala ze to zwykle przetarcie i przepisala masc z antybiotykiem.Byla juz lekka poprawa ,poczym mala znow zaczela trzec te oko i znow jest cholernie czerwone.Mysle ze przez to przetarcie oka ,mala oczko swedzi i dlatego tak trze.Zastanawiam sie tez nad allegriom nnp na pylki traw,bo wiem ze tego jest pelno,ale gdyby to byla allergia to by ja dwa oczka swedzialy. Poczekam jeszcze do poniedzialku jak nie bedzie poprawy to uderzam znow do okulistki

ja tez w poniedzilaek udam sie do okulsity Ineska a wychodzisz z corka na dwor?

karta oczywiscie ze wychodze a czemu nie mialabym wychodzic z nia na dwor,