Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edi33

Drugie dziecko-gdy z pierwszym cesarka

Polecane posty

a ja mialam ceserkeze znieczuleniem w kręgosług,i wszystko słyszałamjak dziecko płacze i co mówią itp.potem jakmnie juz zszyli dali mi dziecko i wtedy nakarmiłam małą.całe szczęscie że mialam znieczulenie od pasa w dół.bo całekiem niepprzytomnym leżeć bym nie chciala,ale niektórzy nie mają wyjścia, albo krwotok dostająwtedy muszą uspać albo zastrzyk w kręgosług nie działa dobrze i czują ból. ja się mega szybko po cesarce pozbierałam, niepowiem ze to cos miłego bo cewnik i inne rzeczy ohyda aleu mnie mała już 14 dni prznoszona była i wywoływali mi poród.rozwarcie było tylko na 5 cm i nic się dalej nie działo,pozatym doszło do tego że mała już w wodach kupę zrobilawięc zielone były a więc decyzja i cesarce padła.rana jest mała, dobrze się zagoiła, czasem ciągnie. koleżanka miałapierwsze dziecko z cc a drugie chciala urodzić naturalnie, niestey sie nie powiodło,znowu cc.

Gość agaww
ooo rany Edi to miałaś przeżycie aż sie zszokowałam czytając , współczuje szczerze bo musiałaś sie nieźle wystraszyć U mnie było tak samo też zastrzyk też na siedząco też pani z tyłu z tym ze bez niespodzianek Od razu zadzałało i nie czułam kompletnie nic a ze pielęgniarka była b miła to mnie cały czas zagadywała i rozmawiałam sobie z nią i nawet sie śmiałam Nie wiem kiedy minęło te 40 min

Gość agaww
Lara fakt dla mnie jedyny minus cc to cewnik no i ta doba do odleżenia a poza tym to naaprawdę spoko i nie ma sie czego bać

Słuchjcie a miałyscie takie dziwne wrazenie jak dotykałyscie swojej nogi.Odczucie jest takie ze dosłownie jakbyscie kogos martwego dotykały.Cos okropnego.Mało tego trzęsłam sie -było mi tak zimno ze .........ńie chciałam widziec nikogo,matki tesciowej,DZIECKA!Ja to fatalnie przeszłam Natomiast Męża mam na medal.Był ze mna od poczatku do końca.I TAK TEZ ZOSTANIE

Gość olówa
Jakiś czas mnie nie było bo karmiłam małego! Widzę coraz więcej minusów znieczulenia w kręgosłup. Mnie przy zabiegu ustawili na brzuchu jakieś takie parawany na metalowych konstrukcjach więc i tak bym nic nie widziała!

zGADZA SIE PARAWAN BYŁ ACZKOLWIEK LAMPA KTÓRA JEST NAD TOBĄ UWIDACZNIA WSZYSTKO

Gość agaww
Edi nic takiego nie miałam Poza tym ze nie czułam nóg przez dwie godziny to byłam zupełnie sprawna dziecko miałam przy sobie pogadałam z dziewczyną z sąsiedniego łóżka nic mnie nie bolało, naprawdę umnie było spokojnie a ten parawan o którym Ola mówi tez miałam Edi mąż był na sali operacyjnej cały czas?

Gość olówa
Pewnie jest też tak że na każdego działa to inaczej. Jedni czują się świetnie, a inni zdecydowanie odradzają. Obok mnie leżała dziewczyna, która rzeczywiście skarżyła się na bóle głowy po tym. Po 12 godzinach jednak wszystko przeszło bez śladu. Minus był taki, że ona nie mogła podnosić głowy i w zasadzie mi chyba łatwiej było zajmować się dzieckiem

Ja przez dwa dni mialam kroplowy.Nie wstawalam z lozka w szpitalu.Cycki pekaly w szwach!!:(Nie moglam sie nauczyc karmic.To byl koszmar

Gość olówa
Fajnie jest mimo wszystko powspominać te chwile. Napiszcie coś o swoich dzieciach. Ja mam Łucję (w sierpniu 3 lata) i Tymona 11 miesięcy.

Mateuszek ma (jak widać)6lat i niecale5m-cy.Jest suppppppper:)Koziorożec.Rozrabiaczek.Do zerowy idzie we wrzesniu

Gość agaww
Ja mam Marka (w sierpniu 16 lat) i Martusie laat 12

Gość olówa
Z karmieniem miałam problem za pierwszym razem. Mała normalnie zaczęła jeść chyba po dwóch tygodniach, a do tego czasu nie wiem, która więcej płakała ona czy ja. Z synkiem 0 kłopotu karmię już 11 miesiąc nic mnie nie boli, martwię się tylko co to będzie z odstawianiem bo tak się rozbestwił że zasypia tylko przy cycku. Oj będzie problem!!!

Gość agaww
jak staniemy we troje rzędem to ja jestem najmniejsza i najmniej ważę:-)

Gość agaww
ja córkę karmiłam 5 mcy a syna wcale bo też mi nie wychodziło Zresztą studiowałam to i nie było jak

Weronko-niedoczytalas topiku.Cofnij sie.A zobaczysz o co chodzi ztym testem.To nie mój test!:(

Gość agaww
Dziewczynki kochane ja będę spadać bo mąż chce na kompa Dobrej nocki Wam życzę i jutro zbiórka:-)

Gość agaww
Edi zarządzanie i marketing

Ja dziewczyny co do pozegnania.Mnie nie bedzie codzien o tej samej porze bo ja od juterka na noc do roboty.Pracuje na 3zmiany to bede kiedy tylko bede mogla!!!!!Ale topik jest nasz dziewczyneczki:):)

Gość olówa
Zastanawiam się jak to jest z tym forum, nowe wiadomości widzę dopiero kiedy wyślę coś od siebie. To uciążliwe kiedy musisz gdzieś na chwilę wyjść i nie jesteś w temacie

Ja mature tylko i studium Socjologia i psychologia.Chcialam isc na studia psycho ale nie wiem chyba nie darady

Gość agaww
Edi pewnie ze tak Niech każda wchodzi kiedy może i wtedy pisze a potem odpiszemy

Gość agaww
Edi to jak dla mnie najlepszy kierunek gdybymmogła cofnąć czas na pewno bym studiowała psychologię a tak to córkę namawiam

Gość olówa
Kończę też na dzisiaj, ale zajrzę jutro!!!

ola z tymi wiadomosciami to własnie tak jes.Zdaze wyjsc popatrzec na inne topiki odpowiedziec innej osobie .Wracam a tu jeszcze nic nie ma albo jest za duzo do odpowiedzi

Gość agaww
no to rozchodzimy sie kochane koleżanki