Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princes_a

Samotna w rocznice slubu

Polecane posty

maciek, gdyby twoje rady działały (zresztą dziewczyna juz próbowała), to myslisz, że dalej miałaby problem tego typu? :O Ile razy można mówić dosadnie, wprost, delikatnie, dobitnie? Robić kolacje, organizować rozmowy itp, itd.? Na razie walka o uczucia rozbija się o mur obojętności (albo: komputera, tv, meczy - odpowiednie wstawić), a o związek powinny dbać DWIE osoby. Proste jak drut.

ferry ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego że to DWIE osoby muszą się postarać, bez tego nie ma możliwości naprawienia niczego. Ile razy można tłumaczyć ? chyba do skutku albo do rozstania. Myślę, że jeśli uda jej się w końcu normalnie porozmawiać z mężem to na bank trochę się poprawi. Jeśli mimo wszystko się nie uda, to można bez problemu stwierdzić rozpad pożycia małżeńskiego sądowo...

Gość silent
Ha, a ja za pare dn obchodze 3rocznice slubu moj maz jest cudowny czuly po 1000 razy mowi mi ze mnie kocha ze jestem najwazniejsz w jego zyciu ze uwielbia spedzac ze mna czas, w kolko mnie przytula robi mi kawe poprostu mnie rozpieszcza. Tylko ze od kilku tygodni ma romans internetowy o ktorym sie przez przypadek dowiedzialam. Wolala bym twojego z Kubca niz mojego z ta druga kobieta.

Silent, nie wiesz co mowisz. Wolalabys? Nie sadze. Oczywiscie romans internetowy fatalnie brzmi, ale maz Cie kocha i okauje Ci ta milosc. Moze ta kobieta to tylko taka forma \"rozrywki\", taka odskocznia? Czy on bierze to na powaznie? W kazdym badz razie przykro mi bardzo. Czy Ci mezczyzni wszyscy sa tacy sami? Czy mozliwe jest by dwoje ludzi kochalo sie i szanowalo przez cale zycie?

dlaczego tak jest? dlaczego albo jest obojątny, albo czuly i ma kogos na boku? oczywiscie jest jeszcze 3 wersja, ma kogos i jest nieczuly :O :(

Gość ekssspres do kawy
Pytanie do Lahkoony: Ile byliście po ślubie, gdy Twój mąż wdał się w romans? Mieliście dzieci?

Gość aaaaagaaa
maciek 🖐️ :D Jacusiuuu a ty kim jestes zlotko? :P moze takim mezem ...? :P

Gość gość
Stary wątek i Autorka już pewnie po rozwodzie.