Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Jak sądzicie- obiją dzisiaj Gołotę czy będzie kręcenie wora z jego strony?

Polecane posty

widzisz to TY tak mówisz :-O wiec A. prosze nie przypisuj mi słów które nie padły odemnie :P ja mam Swoje zdanie o Tobie i tyle , jest ona skrajnie rózne od Twojego ale to szczegół :)

skoro tak uważasz to ok :) bądź szczęśliwa i zrywaj kwiatki na wianuszki ::)

taaaaaaaaaaaaaaaaaa srali muchi:O i dlatego ma czawsze rozwalony łuk brwowy, nawt jak go kros lekko puknie:O Wies,z nawet wiem, ktory- LEWY< . I dlatego sie przewwraca, udaje nokałty jak dostanie i dlatego polowe walki walil po jajach . TY chyba nei iesz, jaks strach w oczach wyglada i kiedys sam mowil, ze ni lubi sie ę bić mowil to osbiscie

Summaries-- co ma piernk do wiatraka?? Deska wie mało o boskie ale ty robisz za pacana:-O wiesz co to jest praca nóg, balans ciała, kombinacje ciosów, garda , uniki, lewy prosty itp. a widziałeś to w walce np. Lewisem??? bo ja nie albo z Tysonem???? tylko duży przestraszony chłopczyk który umiał bić bardziej sie bojących od niego , w sporcie nastawienie metalne często decyduje o sukcesie :-O

obijanie złapanego przypadkiem Czeskiego listonosza to żaden sukces :-O właśnie po walce z Lewisem straciłem cały szacunek do Gołoty jako BOKSERA, a kasę niech se robi , ale sportowcem jest MARNYM

usprawiedliwienia szukają tylko słabi, a dla takich nie ma miejsca na podium, sport is more brutal then life :-O weź człowieku nie pitol tylko zainteresuj sie tym czy innym sportem na poważnie a nie tu sie ośmieszasz prawiąc mundrości weekendowego \"znawcy\"

a jak jesteś tak kozak i znawca to powiedz mi jak wypowadzic najprostszą akcje w boskie ??? jak ułożyć nogi , jaką pozycje przyjąć it abo coś prostszego co powinni bokserzy ćwiczyć najbardziej, co jest najważniejsze??

pomaraqńcza ma rajce Tayson w najlepszych latach wymiatał :classic_cool:

Gość zgłaszam swoją kandydaturę
na najlepszego białego yebakę w historii a Ty Desiu bądź grzeczna, plis.

jestem okropna, aneie moge byc grzeczna] zgłaszam swja kandytature na najwieze go i najobrzydliwszego Gremlina wszechaczasów A w boksie trzea ćwiczyć stawy skokow, e , plecy, i nie dzwgac za duzo, nie moznz podnosic sztangi 4444440 razy:p tylko wszystko sie robi w krótkich seriach

Gość faktycznie_
nie tancz z frajerem bujaj się mala reszta pierdoli mnie

no co pan zawca skończył wykład?????? odpowiem Ci na jedno pytanie każdy bokser powinien ćwiczyć NOGI bo to od nich zależy czy utrzymają go przez 10 do 12 rund, jak nie będzie miał w nich pary to po 3 rundzie może zdmuchnac go na deski byle zamach , nawet jeżeli był przyjęty na garde :)

Gość zgłaszam swoją kandydaturę
a tak baj de łej, miła A., wieść gminna niesie, że te Twoje Bi sajz to są całkiem całkiem mniam cholera chyba znów mi odbija :| dobrze, że nie wiesz, kim jestem :)

zadziwjace jest tylko że kobiety są słabsze fizycznie ale mogą przetańczyć całą noc a faceci po 12 rundach słaniają sie na nogach :classic_cool:

szkoda ze jesteś leszczem i niewiele rozumiesz szanuje to że jesteś kibicem ale na sporcie sie nie znasz chociaż go lubisz wiec nie próbuj błyszczeć więcej bo znowu może Ci nie wyjść:P

Gość faktycznie_
toksykologia i psychiatria bo ze wszystkich sil ja dzisiaj pi...

i jesczez mieśćnie brzucha musi ćwiczyć!!!!!!!!!!!!!!! bo inaczej moglby zejsc. po jakims ciosie:P I są jakieś tam dwie metody ćwiczen- albo się pdpoczywa dużo dłuzej po ćserii, np. 4 razy dłużej niż taw seria ćwiczeń, albo tyle samo. W pierwszej wersji chyva cwicza zawodnicy ciężcy, a w drugiej lzejsi, bo oni muszą się więcej ruszac, byc abtrdziej wytrzyma,li,

każdy wie że trzeba ćwiczyć łapy i brzuch, jak sie przychodzi na trening to odrazu widać że każdy nowy to byk ale w wózkach to cieniaki, a potem jak każą tańczyć w ringu to właśnie wychodzi :-O co to za budynek bez solidnej podstawy tak mnie uczyli P