Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Jak sądzicie- obiją dzisiaj Gołotę czy będzie kręcenie wora z jego strony?

Polecane posty

baby prawią o boksie :-O nawet sie na nim nie znając :-) do czego to dochodzi :P od oglądania tych mistrzów zajezdni autobusowej wolałem \"Krolla\" :classic_cool: \"bo we wojsku wszystko jest proste...\":p

jakoś wczoraj był wieczór zajebistych filmów :classic_cool: cytat z \"Wesela\" : \"wszyscy wypierdalać , przyjecie skończone\" :classic_cool:

Gość upppppppppppp

Wczoraj o 2 była też walka Sonsnowskiego na tvnie i też wygrał. Ja myślę, że oni nam te walki pokazują jak Sienkiewicza- ku pokrzepieniu serc:o Może się nie znam, ciecie, ale przynajmniej oglądam i doceniam wysiłek kilkunastu czy kilkudziesięciu lat, jakie ktoś poświęcił, żeby można go było obejrzeć w Spodku czy tam w tv:P A Wy tylko narzekacie🖐️

a ty juken myślisz,że kobiety to tylko do jednego się nadają, że juz nam nawet na temat boksu nie można podyskutować? :P

Tak. JUż biegnę do garnków:O Sory, że jestem taka głupia i niedoedukowana. Tak się składa, że walki bokserskie oglądam regularnie jak tylko coś ciekawego się nawinie, od 11 roku życia. Ale oczywiście zrezygnuję z tego zgubnego zwyczaju, bo jestem tylko babą:)

Gość przeciwnik gołoty miał większe
piersi od twoich desko

to co mówisz nie ma sensu, jak ktoś nie ma serca do walki jak gołota nie jest wart oglądania :-O tylko Adamek coś sobą reprezentuje ale za dużo ostatnio gada i cwaniakuje :-O pokazuje ich tylko dlatego że nie ma lepszych bokserów w kraju ale nie oznacza że reprezentują oni wysoki poziom :-O co do \"dragona\" to bokser który ma refleks szachisty i wymyślił sobie przydomek zanim coś zrobił nie wiele można powiedzieć :-O nie wiem czy oglądałaś walkę Michalczewskiego i z Hallem , to był boks na wysokim poziomie , właśnie starcia europejskiego mosiężnego stylu z tym amerykańskim luzackim są najciekawsze bo jedno to lubić oglądanie boksu (czysta przemoc:classic_cool:) i inna rzecz sie na nim znać :P to samo z PN

Właśnie boks nie jest przemocą, jeżeli ktoś się boksuje tak jak Adamek na przykład. Niestety zmiana trenera i wyjazd do USA przyczyniły się w dużym stopniu do tego, ze stracił styl, dzięki któremu udawało mu się wygrywać każdą walkę... Ale to, ze raz przegrał też nie jest tragedią. Ale za to stracił pas. Przemoc to jest bardziej w wykonaniu Andrzeja Gołoty, który na ringu ma strach w oczach, często sam nie wie, co robi, boksu nie lubi, boi się walczyć i jest przez ten sport wyjątkowo zniszczony- ostatnio nawet zaczął się jąkać. A kolejne walki ustawia tylko po to, żeby jeszcze zarobić, bo raczej w inny sposób sobie nie dorobi, chyba że na budowie lub jako karczysko na dyskotece:O Pisałam o tym wszystkim na początku wątku, ale to jest chyba normalne, że niektórzy nie potrafią ani słuchać, ani czytać tego, co napisali inni:)

Gość ghgfgh
a chcialabys walczyc z gołotą?

wiem co pisałaś :-O ale mówie Ci że nie znasz sie na boksie :-O ta teroia z Adamikiem , troszkę śmieszna :P

Gość oj dzieci dzieci
:P

a i nie pisz do mnie w pomarańczy bo i tak Cie rozpoznaje :classic_cool: :P Miłej nocy A. 🌻

Gość jky
a ukrecici ci wora?

Gość jky
a ukręcić ci wora.?

ble ble ble :-O masz zadatki na mitomankę :-O to są TWOJE słowa :-O ja sie z niczym nie deklarowałem :-O