Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan Andrew

Czy ktoś ogląda walkę Andrew?

Polecane posty

Gość fan Andrew

Czy mógłbym prosić o małą relację? Kto wygrywa?

Gość sztuka teria
juz po walce, golota wygral w drugiej rundzie

Gość fan Andrew
Rzeczywiście. Dzięki za informację!

Gość kkkkkkkkkk
Andrzej is the best!!!!

Gość fan Andrew
Widziałem dzisiaj w tv wywiad z naszym Andrzejem. Niestety te kilka tysięcy ciosów w głowę dało efekt. Gość wygląda jak lekko niedorozwinięty. Ale i tak cała Polska kocha Andrew!!!

Gość ja go nie kocham
dziwny jest;)

Gość fan Andrew
To nie było zdenerwowanie. Gościu się jąkał, mówił bardzo niewyraźnie. Dawniej wypowiadał się inaczej. Jestem przekonany, że spowodowane jest to uszkodzeniami mózgu. Ot, koszt zawodu boksera.

Gość ja go nie kocham
Michalczewski się tak nie jąka.... mniej oberwał?:)

Gość fan Andrew
Widocznie ma bardziej wytrzymały baniak. W ogóle każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na obijanie głowy ;)

Gość ja go nie kocham
Jąka się i to bardzo. Ogladałam go w Rozmowach w Toku, wypowiedzenie jednego zdania zajmowało mu 10 min:( A to zdanie nie było zbyt rozwinięte:)

Gość kikika
podobno nie trzyma moczu.

Gość komentator
Bardzo mierny pojedynek nastawiony na media. Przeciwnik o 7 klas słabszy,widać to było po zestawiniu walk. Człowiek,który na 21 walk przegrał 13!!!!Taki pojedynek to farsa!!! Dziadek Gołota powrócił i po prostu musiał wygrać efektownie, dlatego walczył z taką miernotą!!!!

Gość ja go nie kocham
Miło posłuchac eksperta:)

Gość może i się jąkał
, ale strasznie ciężko idzie mu złożenie zdania.... i nie ma za co go potępiać...w koncu biedak walczy w wadze ciężkiej.... taki wpieeerdool jaki on dostał nie raz jest pewna przyczyną, że coś z mózgownicą nie tak... jak ja bym zaliczył choć jeden strzał jaki on dostje, to bym w śpiączce leżał z miesiąc:P

Komentator - taki z ciebie ekspert, a nie zauwazyles, ze ten gosc ma wygranych 21 walk i 13 przegranych, czyli w sumie 34 walki...zal ze tacy ludzie wogole kogos oceniaja :D. Golota zawsze sie tak wypowiadal, bo poprostu wychowal sie w stanach...siedzi tam juz z 18 lat, wiec czemu sie dziwicie? Slyszeliscie wywiady z Oliwa, hokeista z NHL? Kazdy Polak wyjezdzajacy za granice i tyle tam mieszkajacy, nabiera nawykow z angielskiego.

Gość fan Andrew
_ff_: od rzeczy. Nie mówimy tu o żadnych amerykańskich naleciałościach Gołoty. Zanim zabierzesz głos w dyskusji przeczytaj wcześniejsze posty.

Chyba napisalem, ze on od dawna sie tak wypowiada...czytaj dokladniej. Po drugie wypowiedzi sa takei dlugie, bo musi szukac odpowiedniego polskiego slowa...po trzeba nie jest jakos wybitnie wyksztalcony, ale dla mnie to bez znaczenia, bo go za to nie rozliczam..

I taki z ciebie fan, ze dopiero to zauwazyles :D? Ja sledze jego kariere od poczatku lat \'90 i powtarzam jeszcze raz, zawsze tak sie wypowiadal przed kamerami...co nie znaczy, ze sie tak samo wypowiada w zyciu prywatnym.

Gość fan Andrew
Aha, czyli Gołota jąka się, bo przebywa długo w Stanach. Sorry, ale twojego bełkotu nawet nie da się skomentować.

czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? Gdzie ja napisalem, ze to glownie przez dlugi pobyt w Stanach? Napisalem wyraznie, ze on zawsze tak sie wypowiadal...czytaj ze zrozumieniem...z takimi ludzmi nie da sie dogadac :D.

Gość fan Andrew
Ty masz krótką pamięć czy paranoję? Cytaty z ciebie: "Golota zawsze sie tak wypowiadal, bo poprostu wychowal sie w stanach...siedzi tam juz z 18 lat, wiec czemu sie dziwicie?(...)Kazdy Polak wyjezdzajacy za granice i tyle tam mieszkajacy, nabiera nawykow z angielskiego." "Gdzie ja napisalem, ze to glownie przez dlugi pobyt w Stanach?"

m. in. dlatego, ze siedzial w stanach(a nie glownie, co podkreslilem)...jak sie nie czyta ze zrozumieniem i jak sie nie czyta wszystkiego, to potem takie skutki..ale na edukacje nigdy za pozno. Specjalnie dla takiego dziecka specjalnej troski, jak ty wypunktuje co napisalem wyzej i dlaczego Golota najprawdopodobniej tak sie wypowiada przed kamerami juz od kilkunastu lat: 1. Wyszktalcenie 2. Dlugi pobyt w stanach 3. poprostu taka jego \"uroda\" i sie stresuje chlopak Teraz inna sprawa...zadna komisja nie dopuscilaby go do walki, gdyby mial jakiekolwiek uszkodzenie mozgu. Zreszta wogole skad taki pomysl? W wywiadach stary, dobry Golota i za to go lubie ;).

Gość fan Andrew
A ty idziesz w zaparte. Wygłupiłeś się i zamiast się do tego przyznać to odwracasz kota ogonem. To z twojej strony prowokacja, prawda?

Gość komentator
NIE MA DLA MNIE ZNACZENIA JAK SIĘ FACET /GOŁOTA/ WYPOWIADA , JAKIE MA NALECIAŁOŚCI itp. JA POWIEDZIAŁEM TYLKO , ŻE WCZORAJSZA WALKA TO BYŁ TYPOWY MEDIALNY SHOW POD PUBLIKĘ. I TYLE W TEMACIE. NIE MA SIĘ CO PLUĆ.