Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eulalia001

kochane! za wcześnie?

Polecane posty

kochane! sprawa jest taka: dostalam krwawienie w trakcie opakowania dokladnie do zakonczenia pozostalo mi okolo 6/7 tabletek. teraz mam przerwe te tygodniowa, czy mozliwe jet zebym znowu dostala okres. no i jak go nie dostane czy to bedzie oznaczalo ciaze:)? pomozcie:*:)

zle bierzesz tabletki, skoro zrobilas tygodniowa przerwe w trakcie brania tabletek z jednego opakowania, a tak wynika z Twojej wypowiedzi

przychylam sie do wczesniejszej wypowiedzi,czytalas ulotke jak brac tabsy? oj, wydaje mi sie ze nie i wzielas kiedy ci sie podobalo :(

Gość emphetepe
mi sie wydaje ze fto wy zcegos nie rozumiecie..wziełam dziewczyna normalnie tabletki..i dostała przedwczesnie okres , miała te krwawienia ale nadal brala tabletki az skonczyło jej sie opakowanie...jak sie skonczy opakowanie to sie robi przerwe 7 dniowa podczas któej ma wystapic krwawienie (a u niej było wczesniej juz) no a potem zaczyna sie brac nastepne opakowanie... i sie dziewczyna pytała czy drugi raz to krwawienie , teraz w tej przerwie, moze wystapic jesli juz jedno było wcezsniej, w trakie zazywanie tabletek..jeju

Gość Stokrotkaabcdefgfedcba
tez mi sie to teraz przydarzyło :( Bez uzasadnionej przyczyny.Czy w przypadku takiego dziwnego rozregulowania cyklu nadal jestem chroniona przez tabletki cały miesiąc?