eulalia001 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 kochane! sprawa jest taka: dostalam krwawienie w trakcie opakowania dokladnie do zakonczenia pozostalo mi okolo 6/7 tabletek. teraz mam przerwe te tygodniowa, czy mozliwe jet zebym znowu dostala okres. no i jak go nie dostane czy to bedzie oznaczalo ciaze:)? pomozcie:*:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ivus 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 zle bierzesz tabletki, skoro zrobilas tygodniowa przerwe w trakcie brania tabletek z jednego opakowania, a tak wynika z Twojej wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filuterna 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 przychylam sie do wczesniejszej wypowiedzi,czytalas ulotke jak brac tabsy? oj, wydaje mi sie ze nie i wzielas kiedy ci sie podobalo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emphetepe Napisano Czerwiec 10, 2007 mi sie wydaje ze fto wy zcegos nie rozumiecie..wziełam dziewczyna normalnie tabletki..i dostała przedwczesnie okres , miała te krwawienia ale nadal brala tabletki az skonczyło jej sie opakowanie...jak sie skonczy opakowanie to sie robi przerwe 7 dniowa podczas któej ma wystapic krwawienie (a u niej było wczesniej juz) no a potem zaczyna sie brac nastepne opakowanie... i sie dziewczyna pytała czy drugi raz to krwawienie , teraz w tej przerwie, moze wystapic jesli juz jedno było wcezsniej, w trakie zazywanie tabletek..jeju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stokrotkaabcdefgfedcba Napisano Marzec 30, 2009 tez mi sie to teraz przydarzyło :( Bez uzasadnionej przyczyny.Czy w przypadku takiego dziwnego rozregulowania cyklu nadal jestem chroniona przez tabletki cały miesiąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach