Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie te dziewczyny gdzie...

Żyjemy w takich smutnych czasach ze kobiety

Polecane posty

wola to co ladne, potem to ladne je rani , a i tak jada na wszystkich facetow i krzywdza niewinnych....a wszystko przez ich proznosc

Gość gorsi są dziewicolodzy
internetowi, który żywego kobiecego ciała nie dotykali w życiu a mądrzą się :O mamy prawo wybierać - to wybieramy. my was, nie wy nas fajansiarze :classic_cool:

Gość Sedzia Dreeddddd
wybieracie z tych co was wybiora a to nie wybor, jak sie facetowi nie podobasz to masz gowno do powiedzenia....:)

i co z tego, ze potem mnie rania? Potem przynajmniej ludzie mi wspolczuja, a to jest dla mnie najwazniejsze.

Gość zwłaszcza próżność
powiedz to dupku tum wszystkim bitym, maltretowanym czy porzuconym z dziećmi żonom. O tych notorycznie zdradazanych już nie wspomnę :classic_cool:

sluchaj sedzio dred, kazdy facet mnie pragnie, mam 1.55 wzorstu i waze 60 kilo, laska ze mnie, jak zadna inna,

Gość Sedzia Dreeddddd
facet moze i sie do tego przyznaje ale wy hipokrytki nie......dlatego czesc facetow mysli ze charakterem zdobedzie kobiete i traci czas ...

Gość Mun
zgadzam sie z wypowiedzia z godz. 11:56 smutne to, ale prawdziwe :(

jejku... pierwszy raz kroś się podszył pode mnie na kafe! :classic_cool: ale głupie te podszywy, poproszę coś bardziej konstruktywnego :) (moje bmi to akurat niespełna 17, więc to z wagą i zwrostem wyjątkow nierafione. wstyd)

Gość poczytaj sobie na innych
topikach o tym że faceci to banda leni i pasożytów nic nie dają z siebie w związku ale wszystko biorą trzeba mu ugotować, wyprać, wyprasować, urodzić dzieci i je wychować, posprzątać mieszkanie i zawsze mieć ochote na seks w zamian on nie robi nic bo jest zmeczony, wolny czas spedza z kolegami na piwie, pada ze zmeczenia po pracy ale zawsze znajdzie czas na romansik netowy albo w realu z jakąś laską po prostu CIESZ SIE ŻE W OGÓLE JEST

ale nie zaprzeczajcie ze tak nie jest...wybieracie cwaniakow, kolesi zbyt pewnych siebie bo wam sie to podoba, ale nie myslicie logicznie, skoro wam sie to tak podoba to innych dziewczyna pewnie tez..... dlaczego wszystkie moje kolezanki odrzucaja kolegow ze studiow i wiaza sie z jakimis bubkami ? bo fajna gaduche i ego jak mont everest ? Jak sie cos takiego widzi to przestaje sie szanowac kobiety...

Gość eeeeeeeeehhhhhhhhh
Nie lubię takich uogólnień :( Widocznie masz nie takie towarzystwo ...

Gość jakis mecz czy co
wlasnie, wybieracje sobie cwaniakow, pewnych siebie facetow, to sie nie dziwcie, ze tak was traktuja. Ale wam to widac pasuje.

Gość p. Justynaaa
Facet może zranić kobietę?? Jak to?? Ja bym się nie dała, :).

Gość p. Justynaaa
Wiecie Panowie, przychodzi taki moment w życiu kobiety, że przestaje patrzeć głównie na to, co pozorne i zwraca uwagę na inne kwestie. Moim zdaniem MĘŻCZYZNA powinien być pewny siebie i świadom swojej wartości. Kobieta po prawdzie również.

Ale prawda jest jedna: dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej. T.Beksiński \"Tylko Rock\" nr.3/1999

Gość tommi
"Moim zdaniem MĘŻCZYZNA powinien być pewny siebie i świadom swojej wartości." no i potem sa rezultaty, jakie mozna przeczytac na tym forum. Taki facet jest swiadomy swojej wartosci, ma wybujale ego, traktuje kobiete jak przystawke do swojego zycia, nie traktuje jej powaznie. Ale wy tego chyba nigdy nie zrozumiecie :/

Gość p. Justynaaa
Tommi, zrozum, że być świadomym swojej wartości nie znaczy mieć wybujałe ego. I żadna szanująca się i znająca swoją wartość kobieta nie da się facetowi źle traktować. Chyba że są takie, które myślą, że ich największym szczęściem w życiu było spotkanie takiego a nie innego mężczyzny i że będą mu za to wdzięczne do końca życia i że na niego nie zasłużyły, więc zrobią dla niego wszystko....Dla mnie to chore. W związku najważniejsze jest partnerstwo.

Gość gość
tak przychodzi taki moment w zyciu kobiety ze zaczynaja dostrzegac co jest wazne w zyciu i szukaja stabilizacji i ulozononego spokojnego faceta. Ten okres nazywa sie staroscia nastepuje wtedy gdy zaden facet ktory je wczesniej podrywal i zrobil 3 dzieci juz ich nie chce :)